O igne mi kendiniz mi vuruyorusnuzHassaslasiyo benimde oyle olmuştu
Ayy hadi bakalm insallah guzel gecerYarim doktora gidiyorum artik biraz heyecanlıyım umarım güzel bir görüşme olur
O igne mi kendiniz mi vuruyorusnuz
Hadiiii güzel haberlerle gelin insallahYarim doktora gidiyorum artik biraz heyecanlıyım umarım güzel bir görüşme olur
O igne mi kendiniz mi vuruyorusnuz
Yarın bi tık daha mı cok sızlıycak yanii bu duruma göre Pazar’a kadar devamHassaslasiyo benimde oyle olmuştu
Yok hayir bugun hissettiğin sızı gibi olacak ama korkma bence hemen geciyo degil mi bi de igne yapmadan önce kolanyayla temizle ayni yerlere vurursan acırYarın bi tık daha mı cok sızlıycak yanii bu duruma göre Pazar’a kadar devam
Heh iyi bariYok hayir bugun hissettiğin sızı gibi olacak ama korkma bence hemen geciyo degil mi bi de igne yapmadan önce kolanyayla temizle ayni yerlere vurursan acır
Hayırlı olsun diğerim harika geçer sürecinizÇok geçmiş olsun. Ben de dün ilk iğnemi yaptım. İlk tedavime başladım. Hepimiz için güzel bi süreç geçsin :)
İnşallah teşekkür ederimHayırlı olsun diğerim harika geçer süreciniz
Ben de opu oldum şimdi tüpün biri açılacak yada alınacak korkuyorum tabi ki, 2 embriyo transfer edilecek sonra umarım pozitif olurda kurtulurum. Tüpler alındıktan sonra bildiğim kadarıyla tüp bebek tek çare oluyor normal yolla gebelik olmuyor.benm zaten 2 tane dondurulmışım var amhım cok düşük aynı zamanda endimetriozis var bende yapışıklıktan kaynaklı yumurtalıklara zarar verilebilir dedi doktor ama yaşınız genc bence bidaha toplama yaptırmayın dedi şimdi tüplerden sonra bide yumurtalıklar zarar gorurse 2 embriyoda negatif olursa transferden sonra o zaman sıkıntı o riske girmemek icin dedim ama saçmalıyorm herlade biraz
Ayy güzel haberler gelsin kizlar inşallahHadiiii güzel haberlerle gelin insallah
Evet ben ki ödlek birisiym ben bile yaptıysam herkes yapar merak etmeyin.
Bugün 2. İğnemi yaptım.
Heh iyi bariEvet kolonyalı pamuklu bi tur siliyorum. Sağ tarafa yaptım 2 gündür. Yarından itibaren sol tarafa yaparım
Demek ki ben çok dip dibe yaptım diye biraz hissettirdi kendini
Bende korkardim ama zevkle vuruyorumAyy güzel haberler gelsin kizlar inşallahbende cok korkarim igneden
Evet tüp bebek tek caremiz bende tuplerimi aldırdım bi hafta önce hic korkma strese girme sakınBen de opu oldum şimdi tüpün biri açılacak yada alınacak korkuyorum tabi ki, 2 embriyo transfer edilecek sonra umarım pozitif olurda kurtulurum. Tüpler alındıktan sonra bildiğim kadarıyla tüp bebek tek çare oluyor normal yolla gebelik olmuyor.
Ay inşallah, inşallah hepimiz içinAyy güzel haberler gelsin kizlar inşallahbende cok korkarim igneden
Çok geçmiş olsun doktorunuz kimdi embriyo dondurdu muEvet tüp bebek tek caremiz bende tuplerimi aldırdım bi hafta önce hic korkma strese girme sakın
Aa o ne iğnesiii??? Hemen googlelıyorumBencede iki gune bir yer degistir bi sola bi sağa yap zaten bi iğne daha verecekler cetrotide diye onu da öyle vuracaksın
Ben cok arastirma yaptim her igne hakkindaAa o ne iğnesiii??? Hemen googlelıyorumoffff biter belki pazar diyordum duygularım darma dağın
KesinlikleAy inşallah, inşallah hepimiz için
Mecbur kalınca işte insan her şeyi gögüslüyor. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diyelim motivasyonumuzu yüksek tutalım
Ben kirsehirde yasiyorum ankara cankayaya gidip geliyorum bahçeci klinik yusuf Aytaç tohma doktorum 6 tane yumurta donduruldu yavrucaklarim üsuyolarÇok geçmiş olsun doktorunuz kimdi embriyo dondurdu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?