- 22 Mayıs 2016
- 529
- 395
Haha aynen öyle ki ay nasıl yapıcam bu iğneyi hastanede mi yaptırsak diyorduk. Ama valla yapıyorum 19:30 olsada yapsamAyyu cok heycanlisindir simdi yarin olsada igne vursam diye dusunuyorsundur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha aynen öyle ki ay nasıl yapıcam bu iğneyi hastanede mi yaptırsak diyorduk. Ama valla yapıyorum 19:30 olsada yapsamAyyu cok heycanlisindir simdi yarin olsada igne vursam diye dusunuyorsundur
Ayyy baya baya çıkmış. MaşallahYarın test günüm dün evde test yaptım pozitif inşallah sağlıklı bir gebelik olur
ayyy maşallah basbaya ben burdayım diyen bir test .mutlu oldum sizin adınıza darısı başımıza kaçıncı gun embriyosuydu neydi sebep ?Yarın test günüm dün evde test yaptım pozitif inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Sacmalama degil yapisiksa eger riske girmeyin Bence yumurtalarinizi toplatin dondurun ilerde yine cocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz biri tutmazsa digeri yedek diye düşünüyorlar doktorlarbenm zaten 2 tane dondurulmışım var amhım cok düşük aynı zamanda endimetriozis var bende yapışıklıktan kaynaklı yumurtalıklara zarar verilebilir dedi doktor ama yaşınız genc bence bidaha toplama yaptırmayın dedi şimdi tüplerden sonra bide yumurtalıklar zarar gorurse 2 embriyoda negatif olursa transferden sonra o zaman sıkıntı o riske girmemek icin dedim ama saçmalıyorm herlade biraz
Ayy hadi insallah canim cok sevindim senin adına insallah sevincinin tamamını yaşarsınYarın test günüm dün evde test yaptım pozitif inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Hayırlısı olsun canmm insala kanda da pozitif alırsın benimde yarın testt günümYarın test günüm dün evde test yaptım pozitif inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Hangi igneyi kullaniyosun gonal f verdiler heralde sana ayy ben heycanlandim suandaHaha aynen öyle ki ay nasıl yapıcam bu iğneyi hastanede mi yaptırsak diyorduk. Ama valla yapıyorum 19:30 olsada yapsam
Hoşbuldum canımHos geldiniz
Transferin kaçıncı günü bugün senin cnmYarın test günüm dün evde test yaptım pozitif inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Hayırlısı olsun inşallah Kanda da pozitifi görürsünüzYarın test günüm dün evde test yaptım pozitif inşallah sağlıklı bir gebelik olur
11. GünTransferin kaçıncı günü bugün senin cnm
3. Gün embriyosu taze transfer 2 embriyo konuldu sebepsiz interfiliteydi çok teşekkür ederim darısını isteyen herkesin başına inşallahayyy maşallah basbaya ben burdayım diyen bir test .mutlu oldum sizin adınıza darısı başımıza kaçıncı gun embriyosuydu neydi sebep ?
Bende 10 nuncu günde 11 rinci günde yaptım pozitif çıktı insala kanda da görüm benim doktorum transferin 15sinci günü test yap dedi senin 12nci günü11. Gün
Bana 12. Gün test günü demişlerdi yarın netleşecek inşallahBende 10 nuncu günde 11 rinci günde yaptım pozitif çıktı insala kanda da görüm benim doktorum transferin 15sinci günü test yap dedi senin 12nci günü
Hakkımızda hayırlısı canımBana 12. Gün test günü demişlerdi yarın netleşecek inşallah
Evet gonal-f günlük 225Hangi igneyi kullaniyosun gonal f verdiler heralde sana ayy ben heycanlandim suanda
Evet bir karış yanına.Kızlar benim ilk tüp bebek denemem erkek infertilitesi. ikinci iğnemi vurdum.
Göbek deliği altından göbeğimi sıkıp vuruyorum dogru dimi ?
Hangi igneyi kullaniyorsaniz youtubedan bakip yapın belki sizinki farkli olabilirKızlar benim ilk tüp bebek denemem erkek infertilitesi. ikinci iğnemi vurdum.
Göbek deliği altından göbeğimi sıkıp vuruyorum dogru dimi ?
Hassaslasiyo benimde oyle olmuştuEvet gonal-f günlük 225
Ya dün hiiiç hissetmedim bile bugün sızladı baya niye anlamadımm