- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
Çok kür yapma taraftarı değilim ama brokoli kürünü duydun muArtık yolum tüpe gidiyor mucize olması gerek sanırım..
Çok garipti zaten 14 siklus bekleyişim.. uzun süre açıklanamayan şeyler Şubat gibi baş gösterdi son iki ayda bu hale geldi..
umarım sizin için de güzel olsun
Rica ederim ikisi de temiz ve açık.Çok soruyorum kusura bakmayın peki ilk rahim filminde iyiydi temizdi değil mi
Duysam da detayına bakmadım ve yapmadımÇok kür yapma taraftarı değilim ama brokoli kürünü duydun mu
Yalnızca ultrasonda şişlik görünüyor öyle dimi doğru anladımRica ederim ikisi de temiz ve açık.
Raporlar bu şekilde yazılı. Görsellerde de problem yok
Evet sadece birinde bazı doktorların gördüğü bazılarının görmediği bir şişlik var, tedavi öncesi de bu durumu riske atmak istemiyorlar.Yalnızca ultrasonda şişlik görünüyor öyle dimi doğru anladım
Anladım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder AllahEvet sadece birinde bazı doktorların gördüğü bazılarının görmediği bir şişlik var, tedavi öncesi de bu durumu riske atmak istemiyorlar.
Umarım herkes içinAnladım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah
İnşallah çok teşekkür dizinde güzel haberlerinizi alırız burdanUmarım herkes için
Lütfen siz de endişe etmeyin her tahlili ve işlemi yaptırın mutlaka gebe kalmışsınız gene bebeğiniz gelecektir
Benim bildiğim histereskopi olmayacaksa laparoskopi için gün önemli değil ama gene de ilk 12. Günde yapmak isteyebilirler. Doktora göre değişiyor biraz.Kızlar günaydın, herşey yolundadır inşallahSize bir sorum olacak, doğum kontrol hapı pts bitti bugün yarın adet olucam gibi, tüp ameliyatı adet döngüsünün kaçıncı günlerinde yapılabiliyordu, öyle bir kısıt var mıydı? Bayrama denk gelir bitimi de işlem bir ay daha ertelenir diye aşırı stres oluyorum
O zaman yarına kadar dayanırsa 13ü bayram dönüşü yapar belkiBenim bildiğim histereskopi olmayacaksa laparoskopi için gün önemli değil ama gene de ilk 12. Günde yapmak isteyebilirler. Doktora göre değişiyor biraz.
Hayırlısı olsunO zaman yarına kadar dayanırsa 13ü bayram dönüşü yapar belkiha gayret
Bildiğim kadarıyla histereskopi yok ama belki bi görmek ister tanısal, henüz birşey demedi. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
SağolunHayırlısı olsun
Nerede olacaksınız acaba?
Ben de laparoskopi için bekliyorum Ağustos ayında olacağım görünüyor.SağolunMemorialde olacağım, beni takip eden doktorum yapsın istedik. Sizin süreciniz hangi aşamadaydı?
GunaydinKızlar günaydın, herşey yolundadır inşallahSize bir sorum olacak, doğum kontrol hapı pts bitti bugün yarın adet olucam gibi, tüp ameliyatı adet döngüsünün kaçıncı günlerinde yapılabiliyordu, öyle bir kısıt var mıydı? Bayrama denk gelir bitimi de işlem bir ay daha ertelenir diye aşırı stres oluyorum
Hayırlı olsun sizin için de, rabbim bekleyen dileyen herkese de bize de hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah ameliyatlar sonrası peşpeşe pozitifleri görürüzBen de laparoskopi için bekliyorum Ağustos ayında olacağım görünüyor.
Ay çok sevindim gerçekten iki gündür tarih hesaplamaktan şişmiştimGunaydinlaporoskopide regl donemini beklemiyorlar ne zaman olmak istiyosan hemen aliyolar sadece adetli olmuycaksn
1 -2 saat arasi sürüyo benimki öyle olmuştu 1 bucuk saat sürmüştü iki tupler alindi bide yapisiklik vardi hazirligini felan da yapiyolar zaten aletleri anestezi hepsi 1 bucuk saat sürmüştü benimAy çok sevindim gerçekten iki gündür tarih hesaplamaktan şişmiştimBir de ameliyat yaklaşık ne kadar sürüyor acaba, internette net birşey bulamadım.
Benim de 1 mi 2 mi olacağı ameliyatta belli olacak bana kalsa riske atmasınlar ikisini de alsınlar gitsin zaten tıkalı sağ. Yaş gidiyor..1 -2 saat arasi sürüyo benimki öyle olmuştu 1 bucuk saat sürmüştü iki tupler alindi bide yapisiklik vardi hazirligini felan da yapiyolar zaten aletleri anestezi hepsi 1 bucuk saat sürmüştü benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?