Benim hergun agrirdi basım migren tutuyo stresden sogukdan yada başka biseyden allahtan su aralar yok buz koyunca geciyodu baska hiç bisey gecirmez benimkini dinlen uyu bakalmBuz koyduk simdi uyucam valla yoksa geçmeyecek bugun icmeyeyim dedm hic bişey nolur nolmaz
Kuzu bende de oldu o yatak başlığına kafanı sola cevir gerdir boynunu rahatlatıyo baya migrende aklında bulunsn ben öyle öyle ilaç icmeden gecirmeye başladım ağrıları. Kullandıfın ilaçlar bel agrısı falan yaapr aklına cok normal hamileymişsn gibi hormon veriyolr vücuda sakin ol stres yapma herşey cok güzel olacakAy daha ilk geceden kasik agrisi olabilir mitobe yarebbim bide migrenim tuttu rahatlayinca
Evet akşam şöyle oldu kasığımda ağrıyı hissediyorum dedimki yani daha birinci gün bile değil belirti olmasi imkansiz niye kasığım ağrıyor salak oldumKuzu bende de oldu o yatak başlığına kafanı sola cevir gerdir boynunu rahatlatıyo baya migrende aklında bulunsn ben öyle öyle ilaç icmeden gecirmeye başladım ağrıları. Kullandıfın ilaçlar bel agrısı falan yaapr aklına cok normal hamileymişsn gibi hormon veriyolr vücuda sakin ol stres yapma herşey cok güzel olacak
Yağlı olduğu için yavaş vursunlar hemsireye mi yaptiriyosun kendin mi bilmiyrm ama kim vuruyosa ilaci yavasca versin vurdukları yere bi de hemen kalkma masaj yap dağılsın oyle kalk progestan o yonden çok kötüEvet akşam şöyle oldu kasığımda ağrıyı hissediyorum dedimki yani daha birinci gün bile değil belirti olmasi imkansiz niye kasığım ağrıyor salak oldumve bu igneler suan anlıyorum yaptığım yeride agritiyormus birtanesi yaparkende sizlamisti ztn hain igneler
Ayy kendim vuruyorumYağlı olduğu için yavaş vursunlar hemsireye mi yaptiriyosun kendin mi bilmiyrm ama kim vuruyosa ilaci yavasca versin vurdukları yere bi de hemen kalkma masaj yap dağılsın oyle kalk progestan o yonden çok kötü10 gun nasıl gecircen artk popon büyümüş gibi hissedersin
Ayy kendim vuruyorumhemşire mi yapmaliydi bana hiç oyle bir sey demediler evet o kadar agridi ki aksam ovaladim baya. 10 gün harikaaa yatis olacak anacim hic bisey elletmiuor bana hayalimi yaşıyorum valla
Yok yok bnde varim
Kuzu o iğneler biraz acıtacak ne yazık ki vurur vurmaz masaj yap dağılsın ozaman daha az ağrın oluyor masajdan sonra soguk press yapabilirsin oda iyi gelir .10 gün yat dinlen gic bişey düşünme.cidden psikoloji herşey ya az önce tüp bebekle bile gebelik şansı cok düşük olan bir arkadaşımın hamilelij haberni aldım aşılamayla gebe kalmış kızda nerdeyse 0 yumurta 39 yasında eşi 46 yasında değerlwr yerlerde olmaz ya bir deneyelim diyo doktor aşılama sonrası o kadar umutsuz ki hic beklememiş hemen kalkmış yerinden hatta alkol bile almış şok oldum duydugumda tek dediği şey nasılsa olmcak diye düşündm saldım kendimi dedi gebelik habernden sonra doktor da şok olmuş kesinlkle stres yapmaman tutunmayı etkiledi demiş o yüzden hicc düşünme olcak mı olmcak mı diyeEvet akşam şöyle oldu kasığımda ağrıyı hissediyorum dedimki yani daha birinci gün bile değil belirti olmasi imkansiz niye kasığım ağrıyor salak oldumve bu igneler suan anlıyorum yaptığım yeride agritiyormus birtanesi yaparkende sizlamisti ztn hain igneler
Aaa bana göbekten yapacaksin dedilerBana reçete vermislerdi hemsire vursun diye receteyi gosteriyodum onlar yapiyodu kaba etine uyguluycan annene göster o yapsin
Prenses gibi hissettiyo yani sağolsun annelerimiz olmasa napacaktk acaba
Soguk press çok mantıklı beeKuzu o iğneler biraz acıtacak ne yazık ki vurur vurmaz masaj yap dağılsın ozaman daha az ağrın oluyor masajdan sonra soguk press yapabilirsin oda iyi gelir .10 gün yat dinlen gic bişey düşünme.cidden psikoloji herşey ya az önce tüp bebekle bile gebelik şansı cok düşük olan bir arkadaşımın hamilelij haberni aldım aşılamayla gebe kalmış kızda nerdeyse 0 yumurta 39 yasında eşi 46 yasında değerlwr yerlerde olmaz ya bir deneyelim diyo doktor aşılama sonrası o kadar umutsuz ki hic beklememiş hemen kalkmış yerinden hatta alkol bile almış şok oldum duydugumda tek dediği şey nasılsa olmcak diye düşündm saldım kendimi dedi gebelik habernden sonra doktor da şok olmuş kesinlkle stres yapmaman tutunmayı etkiledi demiş o yüzden hicc düşünme olcak mı olmcak mı diye
Seninki farkli o zaman kuzum karistirmaym aklinkAaa bana göbekten yapacaksin dediler
Aa ne güzel hic ummadığı anda cicek açmış umuduKuzu o iğneler biraz acıtacak ne yazık ki vurur vurmaz masaj yap dağılsın ozaman daha az ağrın oluyor masajdan sonra soguk press yapabilirsin oda iyi gelir .10 gün yat dinlen gic bişey düşünme.cidden psikoloji herşey ya az önce tüp bebekle bile gebelik şansı cok düşük olan bir arkadaşımın hamilelij haberni aldım aşılamayla gebe kalmış kızda nerdeyse 0 yumurta 39 yasında eşi 46 yasında değerlwr yerlerde olmaz ya bir deneyelim diyo doktor aşılama sonrası o kadar umutsuz ki hic beklememiş hemen kalkmış yerinden hatta alkol bile almış şok oldum duydugumda tek dediği şey nasılsa olmcak diye düşündm saldım kendimi dedi gebelik habernden sonra doktor da şok olmuş kesinlkle stres yapmaman tutunmayı etkiledi demiş o yüzden hicc düşünme olcak mı olmcak mı diye
HAHAHAHAHAa ne güzel hic ummadığı anda cicek açmış umudurabbim kucagina almayi nasip etsin
Keske alkolü karistirmasadynbi viski alir icer valla S_lidya kafana takmiycaksin bak bende sigara ictim iki gune bi paket iciyodum tuttu yani alkol sigara bunlar degil strese girmiycen kafana takmiycan bende olmaz diye düşündüm aman dedim olmazsa bi sene ara vercem diye düşündüm oldu gez toz bosver tutacak embriyo her sekilde tutuyo hoplasanda ziplasanda ama sen yinede alkolden uzak dur
Hahshshahahhahahshshshhs kahkaha attirdinizzz
Aklimdan hic çıkmıyor ki sigara birakamadim bi sigaranın hepsini icmiyorum tabiki de bi iki fırt
Ohh iyi olmuşHahshshahahhahahshshshhs kahkaha attirdinizzziki gün önce olsa kanima girebilirdiniz ama dün itibariyle analık yuklendi gibi hissediyorum alkol isteğim sıfırlandı
Ayy ne guzell olurOhh iyi olmuşdogumdan sonra buluşup bi masa yapmamiz yokmu diyomusum ohh be başardık gibisinden sigara gibi degil en azindan icmesen icmessin en azindan
Ayy ne guzell olurbakarsin yapariz neden olmasin hic bisey imkansiz değil vur patlasin cal oynasın gelsin rakilar gitsin sigaralar
Hahah yaa nekadar ilginc dimii, benide hamile kaldigim ay ruyasinda goren goreneee surekli mesaj geliyodu ruymda seni gordum hamileydin filAn diyen, onlardan bile gizledimmAynen benim kaynanam tarafinda ocak varmış onceden gebe kalamayanlar falan gidermiş 40 cikarirlarmis simdi yapmiyolar ama biliyolar yani böyle durumlari hamile oldugunu gözlerinden anlıyor ilk ay ruyalarinda falan goruyolarerkek cocukda kanama olurmus bide geç cikarmis göbek simdi biz ağır şeyler yemiyoruz hafif seyler yiyoruz sulu yemek hic yiyemiyorum onlar ya kiz bebege hamile olanlardir yada kendilerini tamamen salmislardir bu ayda ki kilolar bebege yaramiyoms zaten heleki hamur işi tamamen uzak dur sadece bize kilo aldirirmis yasak olan hersey cok güzel nasil uzak durcaksak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?