Aynen benim kaynanam tarafinda ocak varmış onceden gebe kalamayanlar falan gidermiş 40 cikarirlarmis simdi yapmiyolar ama biliyolar yani böyle durumlari hamile oldugunu gözlerinden anlıyor ilk ay ruyalarinda falan goruyolarBol bol yat dinlen ozaman agrilarinda varsaa, hicbisey olmaz merak etme
Tup bebek doktoruda bisey dememisti oyle 10 gunde bir kontrole git diyee ama kendimide iyi hissettigim icin gerek duymadi bence simdiki doktorumdaa, cok sık ultrasona girmekte bebek icin iyi degil cunkuu
Aynen Allahim her seyin hayirlisini verir insaAllah, gonlumuz ferah olsun
Benim daha cok az gobus ciktiii hahah hala kiyafetlerimi sigabiliyorumm yanikilo almadimm daha meselaa :)) doktor zaten dediydi ilk 3/4 ay kilo almanizi istemiyoruz diyee ama etrafimdakiler 4 aylik karinlari mubarek bayaa cikmiss bendemi tuhaflik var diyorum bide bizde erkek cocuk 5/6 aydan sonra cikiyo derlerr gobuss :))
Eveet öğlenmis transfleri 3 te burada olun bucukta alacagiz dedilersimdi gezmeye cikiyorum nasil bildin sıkışık gelin dediler
5. Resimde sanki var gibi ama cok dikkatli bakmak gerekir bu testlerde cikmiyo bence hızlı test alıp yapmalısın benim 8. Gunde tam net cikmistiKislar sizede soruyorum 7.gun transfer den sonra sizce varmi resimde daha hafif duruo erken gebelik testi degil bi tane 5aa embriyosu dondurulmuş.
Ben görüyorum bi kac kisi var dedi bazisi yok dedi emin olmak istiyorum ve sizce normal gebelik testine göre normalmi dahami koyu olmali ? Yada böle olup negatif olan varmi ? En önemli si çizgi yi görüyomusunuz?
Pazartesi yenilicem testi inşallah
Siz erken gebelik testi mi yapmistiniz ? Bilemedim ki resimde az cok var gibi pazartesi bi daha bu testten yaparım zaten gözükmez se daha yapcak bisey yok nasip derim5. Resimde sanki var gibi ama cok dikkatli bakmak gerekir bu testlerde cikmiyo bence hızlı test alıp yapmalısın benim 8. Gunde tam net cikmistiyarin sabah tekrarla insallah tutunmustur
Kislar sizede soruyorum 7.gun transfer den sonra sizce varmi resimde daha hafif duruo erken gebelik testi degil bi tane 5aa embriyosu dondurulmuş.
Ben görüyorum bi kac kisi var dedi bazisi yok dedi emin olmak istiyorum ve sizce normal gebelik testine göre normalmi dahami koyu olmali ? Yada böle olup negatif olan varmi ? En önemli si çizgi yi görüyomusunuz?
Pazartesi yenilicem testi inşallah
İnşallah cnm teşekkür ederim2 gün sonra erken gebelikte dene moralini bozma inşallah hayırlı sonucla alirsin
Merakla bekliyoruzGünaydın çiçeğim anaa olmaz benden hala uyuyomkalktim simdi oglen3 bucukta bebebgimi yicem kacta su icmeye baslayayim ne kadar iceyim bir tek o geriyoe beni
İnsallah dua etmekten baska bisey gelmez elden bende erken test yapmıştım tuutugundan çok emindim ilkinde test yaptığımda cikmadi hem normal gebelik testi hemde hizli gebelik testi yaptm ikinci transferde yaptığım da 8. Gun ilk idrarla sabah cok net çıkmıştıSiz erken gebelik testi mi yapmistiniz ? Bilemedim ki resimde az cok var gibi pazartesi bi daha bu testten yaparım zaten gözükmez se daha yapcak bisey yok nasip deriminşallah bnmledir.
İnşallah cnm teşekkür ederimnasip ya yapcak bisey yok dua etmekden baska inşallah pozitif olur
Amin dualariniz kabul etsin rabbim bi an önceCuma da açılan eller hürmetine Rabbım imtihanımız kolay eyslesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bize zor olan ona kolay.
Bol bol gez transfer zamanına kadar kuzu hastaneye saat 2.30 gibi su içmeye başlasan yeter 2 litre asında yeterli oluyo demiştir embriyolog bana ben o kadar ictim ki tuvalette bardak tutuşturdular elime azcık boşaltın diye :))) o daha sıkıntıu 1 bardaklık yapıyon gerisini sıkıyon kkendini yapmamak icin o yuzden daha fazla sıkışma :)) bir de transferden sonra hemen kaldırmıyolar seni az yatıyorusn orda da bekliyon o yuzden ona göre ic zaten almadan once ultrasonda bakıyolar rahim net mi diye mesane net mi dye .bekliyoruz heyecanla güzel haberlerriniGünaydın çiçeğim anaa olmaz benden hala uyuyomkalktim simdi oglen3 bucukta bebebgimi yicem kacta su icmeye baslayayim ne kadar iceyim bir tek o geriyoe beni
Amin inşallah isteyen herkese tattirdin rabbim ve rabbim sağlıklı hayirli evlat nasip etsin kucaginaİnsallah dua etmekten baska bisey gelmez elden bende erken test yapmıştım tuutugundan çok emindim ilkinde test yaptığımda cikmadi hem normal gebelik testi hemde hizli gebelik testi yaptm ikinci transferde yaptığım da 8. Gun ilk idrarla sabah cok net çıkmıştıo sevinci insallah yasarsin rabbim herkese tattirsin bu testde gozukmuyo pek erken olduğu için hayırlısı neyse o olsun hakkinda
Ne güzel dua ettin qmin rabbimduysun sesimizi inşallahCuma da açılan eller hürmetine Rabbım imtihanımız kolay eyslesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bize zor olan ona kolay.
Aklımdaydın, güzel haberler ver inşallahBebegi yedim artik içimde
Oyyy afiyet olsunBebegi yedim artik içimde
Nasil gecti anlat bakalm kacinci gun embriyosu kalitesi nasil rahim duvarin nasıl yukariya ciktimi bebis dediler miBebegi yedim artik içimde
İnşallah canım bitanemmmAklımdaydın, güzel haberler ver inşallah
3 gün cozdurduklerinden biri 5. Güne ulasmis sanirim 5bc diye duydum iceride konusuyorlardk ben heyecandqn dilimi yutmustum soramadimNasil gecti anlat bakalm kacinci gun embriyosu kalitesi nasil rahim duvarin nasıl yukariya ciktimi bebis dediler mi
İnşallah canım bitanemmm
3 gün cozdurduklerinden biri 5. Güne ulasmis sanirim 5bc diye duydum iceride konusuyorlardk ben heyecandqn dilimi yutmustum soramadimama koyarlarken ultrason da icimden o aleti cekerken orada bir pariltinin kaldığını gördüm cok olağanüstü biseydi. Masaya ilk aldilar beni sonra biraz daha su icirip yuruttuler. Ciktiktan sonra nasil sıkıştım anlatamam 25 dkkyi zor geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?