Kaç yumurta topladılar sizden toplam?3 embriyo dondurulmuş. 1 tanesi kaliteli. Iki tanesi düşük kaliteli dediler. Önümüzdeki ay kaliteli olanın transferi yapılacak. Tutmazsa düşük kaliteli olanın ikisi aynı anda transfer edilecek.
Olumlu düşünün değeriniz güzel inşallah artacaktırKızlar 28,21 kanda. 8.gün 3.gün embriyosu bilemedim ilk denemem ama bana çok düşük geldi
İnşallah artar hayırlısıyla canımOlumlu düşünün değeriniz güzel inşallah artacaktırtebrik ederim sizi
Bence cok iyi allahim kat kat yukseltsin degeriniKızlar 28,21 kanda. 8.gün 3.gün embriyosu bilemedim ilk denemem ama bana çok düşük geldi
Amin canım hayırlısıyla inşallahBence cok iyi allahim kat kat yukseltsin degerini
Çok güzel benim 3.gun emriyosu 11.gun 24 cikmistiKızlar 28,21 kanda. 8.gün 3.gün embriyosu bilemedim ilk denemem ama bana çok düşük geldi
İnş hamilesindir canım bende bugün 8.gün pozitifi gördüm hemen kan verdim 28,21 çıktı bence kan ver yarın varsa çıkarKızlar dayanmayıp test yaptım pazartesi transfer olmuştum üçüncü gün embriyosu bugün beşinci gün şimdi yaptım sabahtan beri dayanmıştım
Çatlatma iğnesinden mi acaba ama vuralalı 10 oldu
Hamilemiyimdir
Yaaa mutlu oldum şimdi inşallah sağlıkla katlanır değerimÇok güzel benim 3.gun emriyosu 11.gun 24 cikmisti
Sabredemeyip yaptım bunuda daha 5 gün oldu doktorum aynçın 15 de kan ver demiştiİnş hamilesindir canım bende bugün 8.gün pozitifi gördüm hemen kan verdim 28,21 çıktı bence kan ver yarın varsa çıkar
Benimde ayın 11inde bende böyle pozitifi görünce gidip hemen yaptırdım. 11inde yine yaptıracağım artışı görmüş olurum en azından artarsa tabiiSabredemeyip yaptım bunuda daha 5 gün oldu doktorum aynçın 15 de kan ver demişti
İnşallah kat kat artar sağlıkla kucağına alirsinYaaa mutlu oldum şimdi inşallah sağlıkla katlanır değerim
İnşallah canımİnşallah kat kat artar sağlıkla kucağına alirsin
İnşallah o mutlu haberi alırsın canımYaaa mutlu oldum şimdi inşallah sağlıkla katlanır değerim
Bende inşallah yaptırmam. 21 de transfer
2022 TÜP BEBEK ANNE ADAYLARI TOPLAŞMA ALANI
Hanımlar selamlar ;
Bu zamana kadar hep ay ay tüp bebek başlıklarına katıldım ama hic birinde başlayıp bitiremeyen biri olarak tam 1 yılı kapsayacak şekilde 2022 senesi icinde TÜP BEBEK tedavisine başlayacak olanlar , tedavisi devam edenler , Tüp bebek yaptırmayı düşünüp aklında soru işareti olanlar(doktor,hastane vs) hepimizin birbirimize faydası olacagını düşündüğüm için bu başlığı açma gereği duydum.
Umarım 2022 hepimize uğurlu gelir yeni ve güzel başlangıclara vesile olur.
Cnm nasilsin kan testini tekrarladinmiİnşallah canım
Salı günü doktor randevum canım zaten asıl test günümde o gün bekliyorumCnm nasilsin kan testini tekrarladinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?