AradılarYaaa dimii, hepsi cok farklii ve cok heycanlii inan simdi senin bu 5 gun cok heycanli gecicekk, sonra nezaman transfer olucam acabaa derken bi bakmissin transfer olmussun, onun heyecaniii sonra pozitifi goruncede baska heycanlar basliyor inan hiccc bitmiyor, keseydi kalp atisiydi vs derken zaman su gibi akip gidiyorr
Amin canım inşallah şuan hep pozitif olumlu düşünüyorumAyy cok az kalmışinşallah istenilen kıvama gelmiş olsun rahim saglikla o gün gelsin transferin olsun gerçekten oyle yasarken geçmiyor gibi dönüp bakinca vaybe diyorsun
Ayy masallaahhAradılar34 yumurta toplanmis normalde bunlardan 28 tanesi olgun yani iyi derece yumurta çıkmış ve birlestirmeden sonra 23 tanesi döllenmiş cuma günü tekrar arayacaklarmis
Valla bende bukdr beklemiyordum ama çıktığımda ağrımin cok olmasindan anlamıştımAyy masallaahhdusunsene hepsi 5. Gune geliyorr birsuruu bebislerin oluurr
Benim pko olmasina ragmen 12 yumurtam toplandi, 8 tanesi olgun cikip 5 tanesi dollenmisti / 5. Gune 3 tanesi geldi
Ooo maşallah baya güzel sayilar bunlar ama neden cuma ben catlarim cumaya kadar yarin arasinlarAradılar34 yumurta toplanmis normalde bunlardan 28 tanesi olgun yani iyi derece yumurta çıkmış ve birlestirmeden sonra 23 tanesi döllenmiş cuma günü tekrar arayacaklarmis
En güzeli hep pozitif olmak guzek haberleri alacağızAmin canım inşallah şuan hep pozitif olumlu düşünüyorumMaşallah ne çok yumurtan toplanmış hepsi çok sağlıklı olsun inşallah
Ayyy bugun öyle yaptım nasl bildin BurcuOoo maşallah baya güzel sayilar bunlar ama neden cuma ben catlarim cumaya kadar yarin arasinlarkalitesini ne kadar saglikli sor bunlari ay cok sevindim falan diye kapatma sakin tlfnu
Ayyy bugun öyle yaptım nasl bildin Burcu
Embriyolog bir foto paylaşmis acaba benimki miBende oyle yaptimda ondan hala da bilgim yok yani ne kadar sagliklilar
OlabilirEmbriyolog bir foto paylaşmis acaba benimki mi
Diyormki eşime attim ultrason fotosu paylaşmakta cok banel biz bunu paylasalim hahahahahahOlabilirdaha dun topladilar seninkini paylaşmıştır Rabbim ne guzel yapiyo demi kucucuk biseyden bebek oluyo buyuyo kocaman insan oluyo transferde koyduklarinda hissetmiyosun bile sıvı gibi bisey bu embriyo 10 bin parcaya bolunuyo ana rahminde tekrar tek embriyo haline geri dönüyor cok degisik bisey rabbim yasatiyo bunu bize embriyo halinde bile sevmeye basliyosun insallah guzel olur sonuclarin dua ediyorum sonu guzel hayirli olsun
oh oh oh maşallah 34 yumurta agrı yapar tabi o ne kız maşallaaah . 23 dollenme co iyi sayı demek ki yumoşlar kaliteli eger cuma gunune de güzel sayı olursa bir dünya bebişiniz olcak :))Aradılar34 yumurta toplanmis normalde bunlardan 28 tanesi olgun yani iyi derece yumurta çıkmış ve birlestirmeden sonra 23 tanesi döllenmiş cuma günü tekrar arayacaklarmis
bunlar seninki değil yavrm bunlar 5. gune gelenler gibi gozukuyor seninkiler daha hucre hucre olcak bolunme beklicekler bunlar blast olmuş embriyolarEmbriyolog bir foto paylaşmis acaba benimki mi
Ben hep diyorum zaten bi klinik açalımbunlar seninki değil yavrm bunlar 5. gune gelenler gibi gozukuyor seninkiler daha hucre hucre olcak bolunme beklicekler bunlar blast olmuş embriyolar
ilaç ismi veremiyoruz mu bilemedim de ama doğru imiş, sorun yok, önlem için önceden herşeyi yapıyorlar, şükür sorunsuz devam ediyorum :)İlacin ismi ne , yumurtalara olumsuz etki edecegini sanmiyorm mesela ben dişim nedeniyel doktorum bilgisinde antibiyotik kullandim suan kullanabilirsiniz hic bir sorun yok dedi ana transfer donemi yasakmis
Bak nasil isin uzmani olunuyor bir sure sonrabunlar seninki değil yavrm bunlar 5. gune gelenler gibi gozukuyor seninkiler daha hucre hucre olcak bolunme beklicekler bunlar blast olmuş embriyolar
Hahagahahahahahahshahahahahahahahah resmen biliyorsunuz bu isiBen hep diyorum zaten bi klinik açalımdoğru aynen hatta cekirdekli falan resimdekiler.
Yeni dollenmis yumurta zaten içi bos gozukmez mi sadece sperm gözükür bi tane baloncuk gibi
ayyy teşekkür ederim, evet sordum hemşireye normal imiş, kullandım şükür sorunsuz ilerliyorum, cuma günü karar verilcek anesteziye sanırım bakalım, o zaman belirlencek toplama zamanıBen kullandım canım tedavinin başında Azitro diye bir antibiyotik 3 günlük bir sıkıntı yok bence benm yumurtalar toplandı gayette normal için rahat olsun
Tabikiii.Bak nasil isin uzmani olunuyor bir sure sonra
Hahagahahahahahahshahahahahahahahah resmen biliyorsunuz bu isisimdi hergun embryologu takip edicem meraktan
Pazar çalışıyorlar miTabikiii.Sabah aksam bilgileniyoruz resmen takip etsende isim olarak paylasmazlar gizlilige giriyo bilemezsin ki cuma bi de pazar ariycaklar seni pazar gunu tam 5. Gun
Kız zamanında okusaydık doktor embriyolog bişey ne güzel şeylermiş baksana gerci bizde 1 senede çözdük bişeyleri bilmediğimz kimbilir neler vardırBen hep diyorum zaten bi klinik açalımdoğru aynen hatta cekirdekli falan resimdekiler.
Yeni dollenmis yumurta zaten içi bos gozukmez mi sadece sperm gözükür bi tane baloncuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?