- 10 Eylül 2020
- 2.665
- 2.908
Ayni ameliyat donemindeki gibiGecer valla hic gecmiyo diye saniyoruz ama geciyomus demekki bacaklarini karnina çek birak gaz çıkana kadar yap yoksa mahveder seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni ameliyat donemindeki gibiGecer valla hic gecmiyo diye saniyoruz ama geciyomus demekki bacaklarini karnina çek birak gaz çıkana kadar yap yoksa mahveder seni
Karnın şişmi canım benim çok sert ve gergindi hareket edemiyodum eğer sancın uzun sürerse erteliyor benim o yüzden ertelendiBen geldiiiim evet biraz agrim vardi uyumusum fena suan gaz sancim var ama daha iyiyim evet cetrotideyi görünce bende şaşırdım yumurtalari dondurucaz dedi onu hatirliyorum bide pzt kontrol dedi taze transfer yapar mi sizce bak heyecanlandim simdi ama yok dondurucaz dedi yapmaz galiba. Off su süreci de atlattim ya inanamiyorum. Catlatma ignesi hsg si ameliyati derken nasil gecti butun sene inanamiyorum. @Burcu2480 B Bennu35
Öğlen bi guzel uyumusum o cok iyi geldi , hsg cekiminden sonraki gibi aşırı agriyla ayildim anesteziden ayni sekilde eve geldgimizde hafifledi uyuyunca geçti yani suan agri var ama cok hafif , kanama da ilk kalktigimda geldi sonra hic gelmedi ama cetrotideyi niye 5 gun vuruyoruz hala anlamadim onuKarnın şişmi canım benim çok sert ve gergindi hareket edemiyodum eğer sancın uzun sürerse erteliyor benim o yüzden ertelendi
Sen çabuk atlatıcaksın o zaman canım cetrotide bende anlamadım niye vermiş biraz araştırdım ama yumurta toplama sonrası için birşey çıkmıyorÖğlen bi guzel uyumusum o cok iyi geldi , hsg cekiminden sonraki gibi aşırı agriyla ayildim anesteziden ayni sekilde eve geldgimizde hafifledi uyuyunca geçti yani suan agri var ama cok hafif , kanama da ilk kalktigimda geldi sonra hic gelmedi ama cetrotideyi niye 5 gun vuruyoruz hala anlamadim onu
Evet bende bakip duruyorum var mi bir sebep verilmesine diye ama anlamadimSen çabuk atlatıcaksın o zaman canım cetrotide bende anlamadım niye vermiş biraz araştırdım ama yumurta toplama sonrası için birşey çıkmıyor
Sorsaydın keşke ne için olduğunuEvet bende bakip duruyorum var mi bir sebep verilmesine diye ama anlamadim
Ben daha iyi degildim o siralara esime vermisler receteyiSorsaydın keşke ne için olduğunu
Anladım canım yani çok aklına takılıyosa bi irtibat kurduğunuz numara vardır illaki arayıp sorabilirsinBen daha iyi degildim o siralara esime vermisler receteyi
Evet bir sorcam yarinAnladım canım yani çok aklına takılıyosa bi irtibat kurduğunuz numara vardır illaki arayıp sorabilirsin
Burayi atlamisim.galiba bildiğim bir pko yok ama bolmus yumurta masallah bakalim 5 gun gorcez kimler bizimleOyyy masallaahh bayaa toplanmis kizz, sende pko musun? Simdi onundee heycanla gececek olan 5 gun varrr
Dondurcaz dediyse taze yapmaz ozaman bugün ararlar seni hadi bakalm en güzel süreçler başlıyorBen geldiiiim evet biraz agrim vardi uyumusum fena suan gaz sancim var ama daha iyiyim evet cetrotideyi görünce bende şaşırdım yumurtalari dondurucaz dedi onu hatirliyorum bide pzt kontrol dedi taze transfer yapar mi sizce bak heyecanlandim simdi ama yok dondurucaz dedi yapmaz galiba. Off su süreci de atlattim ya inanamiyorum. Catlatma ignesi hsg si ameliyati derken nasil gecti butun sene inanamiyorum. @Burcu2480 B Bennu35
Hadi cok gecmis olsun canimm, bolbol dinlen en agirini atlattinBen geldiiiim evet biraz agrim vardi uyumusum fena suan gaz sancim var ama daha iyiyim evet cetrotideyi görünce bende şaşırdım yumurtalari dondurucaz dedi onu hatirliyorum bide pzt kontrol dedi taze transfer yapar mi sizce bak heyecanlandim simdi ama yok dondurucaz dedi yapmaz galiba. Off su süreci de atlattim ya inanamiyorum. Catlatma ignesi hsg si ameliyati derken nasil gecti butun sene inanamiyorum. @Burcu2480 B Bennu35
Hayır ya ne zaman ariyorlar acaba sabahin köründe kalktim ararlarsa diyeHadi cok gecmis olsun canimm, bolbol dinlen en agirini atlattin
Telefon geldimiii?
Hahah yaa benimkiler sabah 10da ariyorduu cok heycanliiiHayır ya ne zaman ariyorlar acaba sabahin köründe kalktim ararlarsa diye
Ayyy niye aramadilar beni acaba heyecan fln karıştı birbirineHahah yaa benimkiler sabah 10da ariyorduu cok heycanliii
Butun kliniklerin farklidir canimm arama saatlerii Saat 3e kadar haber verirlerAyyy niye aramadilar beni acaba heyecan fln karıştı birbirine
Kasım ayından buyana çok şey yaşadım catlatma ignesi rahim filmi ameliyat derken su yumurta toplama surecine gececegimi hayal bile edemezdim vakit geçmiyor gibi geliyordu her evrede biliyormki transfer surecinide yaşayacağım eninde sonunda ama suan o zaman asla gelmeyecek gibi geliyorButun kliniklerin farklidir canimm arama saatlerii Saat 3e kadar haber verirler
Oda gelir canım inşallah gerçekten insan anı yaşarken geçmiyor gibi geliyor ama geriyo dönüp bakınca inanamıyosun bende c.tesi rahim kalınlığına baktırıcam sonra embriyo transferi için gün verilcek inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsunKasım ayından buyana çok şey yaşadım catlatma ignesi rahim filmi ameliyat derken su yumurta toplama surecine gececegimi hayal bile edemezdim vakit geçmiyor gibi geliyordu her evrede biliyormki transfer surecinide yaşayacağım eninde sonunda ama suan o zaman asla gelmeyecek gibi geliyor
Yaaa dimii, hepsi cok farklii ve cok heycanlii inan simdi senin bu 5 gun cok heycanli gecicekk, sonra nezaman transfer olucam acabaa derken bi bakmissin transfer olmussun, onun heyecaniii sonra pozitifi goruncede baska heycanlar basliyor inan hiccc bitmiyor, keseydi kalp atisiydi vs derken zaman su gibi akip gidiyorrKasım ayından buyana çok şey yaşadım catlatma ignesi rahim filmi ameliyat derken su yumurta toplama surecine gececegimi hayal bile edemezdim vakit geçmiyor gibi geliyordu her evrede biliyormki transfer surecinide yaşayacağım eninde sonunda ama suan o zaman asla gelmeyecek gibi geliyor
Ayy cok az kalmış inşallah istenilen kıvama gelmiş olsun rahim saglikla o gün gelsin transferin olsun gerçekten oyle yasarken geçmiyor gibi dönüp bakinca vaybe diyorsunOda gelir canım inşallah gerçekten insan anı yaşarken geçmiyor gibi geliyor ama geriyo dönüp bakınca inanamıyosun bende c.tesi rahim kalınlığına baktırıcam sonra embriyo transferi için gün verilcek inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun