Vardir sadece kendi sorunlarımızı biliyoruz bide bu havuz mu ne oluyomus tup bebekte onu cok merak ediyrmKız zamanında okusaydık doktor embriyolog bişey ne güzel şeylermiş baksana gerci bizde 1 senede çözdük bişeyleri bilmediğimz kimbilir neler vardır
Valla bilmiym benim gittiğim yer pazar günü aramislardi 6. Gune 2 embriyo gitti ondan calisiyolardir belkiPazar çalışıyorlar mi
Kız havuz bnmki işte yuöurta sayısı az olanlarda 1 den fazla yumurta toplama yapılıyor buna da habuz deniyorVardir sadece kendi sorunlarımızı biliyoruz bide bu havuz mu ne oluyomus tup bebekte onu cok merak ediyrm
Aaa bende merak ediyordum demek öyle havuz yapiliyor cok enteresanKız havuz bnmki işte yuöurta sayısı az olanlarda 1 den fazla yumurta toplama yapılıyor buna da habuz deniyor
HaaaKız havuz bnmki işte yuöurta sayısı az olanlarda 1 den fazla yumurta toplama yapılıyor buna da habuz deniyor
Yazamamışım bile havuzuAaa bende merak ediyordum demek öyle havuz yapiliyor cok enteresan
Beni simdi aradılar bugun iyi kalite iki tane dondurmuslarYazamamışım bile havuzuyumurta sayısı az olanlarda birden fazla opu oluyor ki daha cok embriyo elde edilsin diye o embrriyolar icinden de en kalitelisi transfer ediliyor o yüzden havuz yontemi diyolar
Ana 3. Günden neden dondurmuşlar ki? 5. Güne gitmesni beklememişler? Baya da vardı halbuki döllenen demek ki hastane daha cok 3. Gün embriyosu kullanıyo ondan olmalı benm gittğiö hastane 2 tane yumurtayı 5. Güne götürdü allahtan yumoşşarım saglm cıktı da gittiler kumar oynanıyo bazen resmen
Çok karışık anlatti yani suan en iyi kalite 2 tane dondurduk eğer daha iyisi cikarsa 5. Güne onlarida dondurucaz bunlari cozdurucez gelişime bakacagiz yine cikmazsa da bunlari dondurmus olcaz gibi biseyler anlattiAna 3. Günden neden dondurmuşlar ki? 5. Güne gitmesni beklememişler? Baya da vardı halbuki döllenen demek ki hastane daha cok 3. Gün embriyosu kullanıyo ondan olmalı benm gittğiö hastane 2 tane yumurtayı 5. Güne götürdü allahtan yumoşşarım saglm cıktı da gittiler kumar oynanıyo bazen resmen
En iyi kalite 2 taneyi neden 5.güne bırakmamışlar ki diye düşünmedim değil. Çünkü az embriyon yok baya var maşallah. Merkezler genelde de 5.gün embriyosundan yana kullanıyorlar tercihlerini. Ama vardır bir bildikleri bekleyip göreceğizÇok karışık anlatti yani suan en iyi kalite 2 tane dondurduk eğer daha iyisi cikarsa 5. Güne onlarida dondurucaz bunlari cozdurucez gelişime bakacagiz yine cikmazsa da bunlari dondurmus olcaz gibi biseyler anlattibenim beyin error
Evet bakalim gelismelerden haberdar edicem siziEn iyi kalite 2 taneyi neden 5.güne bırakmamışlar ki diye düşünmedim değil. Çünkü az embriyon yok baya var maşallah. Merkezler genelde de 5.gün embriyosundan yana kullanıyorlar tercihlerini. Ama vardır bir bildikleri bekleyip göreceğiz
Canimm varmi haberrEvet bakalim gelismelerden haberdar edicem sizi
Evet masallah ben beklemiyordum bu kadar insallah ilk denemede saglikli bebiş olsunOoo super bi sayiisaglikli bebislerin olsun insaAllahh
Ooo cok iyi canim 15 embriyo her sene bi tane koydur futbol takimi yaparsiniz
maşallah baya yumurta toplanmış ben dün opu oldum 8 adet yumurta toplandı umarım hepsi sağlıklı embriyolar olurlar. çok stresli ve heycanlı bir süreç
InsaAllah canim benimmEvet masallah ben beklemiyordum bu kadar insallah ilk denemede saglikli bebiş olsun
Bence cok mantıklı ama insallah kiz olsunlarda voleybol takimi kuralimOoo cok iyi canim 15 embriyo her sene bi tane koydur futbol takimi yaparsiniz6.gune gidenler degilde bugunkiler daha onemli valla cok sevindim gözün aydın hadi bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?