- 14 Ağustos 2022
- 147
- 155
- 23
- 34
Çok şükür dünden beri azalma oldu. Hafif koyu renk lekelenmeye döndüm. Mide bulantımla yatıyorum. Allah razı olsun canım senden ve hayır dua eden tüm kızlardan. İnşallah herkes iyidirAh kuzum benim aglama uzulme diri durmaya calis bebekler strese girmesinler nerdeyse pozitif cikan hepimiz ayni seyi yasadik demekki tup Bebekte normallesmis bisey bebekler bulundugu ortami kendilerine gore hazırlarken boyle oluyordur diye dusundum bende igneden sonra azalma oldumu kanamada
Ayy canım çok geçmiş olsun ne güzel kalpleri oluşmuş bakKuzum cihazdan cihaza cok farkediyomus kanama gorunce sehir hastanesune koştuk orda bebeklerin ikiside kese icinde göründü pit pit atan kalplerini gosterdi doktorbu sancili surecin tek iyi yanı buydu
Canım bulantı bende de çok vardı. Prilam diye bir ilaç varmış hamileler özel üretilmiş. Dün akşam ondan 1 tane içip yatmıştım bu sabah sıfır bulantı sıfır öğürme acayip iyi geldi sen de almalısınÇok şükür dünden beri azalma oldu. Hafif koyu renk lekelenmeye döndüm. Mide bulantımla yatıyorum. Allah razı olsun canım senden ve hayır dua eden tüm kızlardan. İnşallah herkes iyidir
Ah canım benim yaa sakın umudunu yitirme sinirlenme kendini yıpratma. Yolk varsa embriyo da vardır öyle şey olur mu o doktor görememiştir. Sen bence vakit kaybetmeden kendi doktoruna git canımAğlaya ağlaya helak oldum.
Kadın doğumun aciline geldik.
Sadece 1 tane doktor var.
2 saat o halde oturarak bekledim ortalığı birbirine kattım.
Doktor geldi kese ve yolk duruyor ama bebeği göremiyorum 5+6 dedi
Şimdi yatış verdi acildeki doktor ama ne bir ilaç ne de iğne.
Hastanedeyim uzanıyorum sancım yok, şuan umudum var benimledir hala inşallah.
Mesajlarınızı okudum. Çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Desteğinizi bilmek bile güç veriyor. Bir gelişme olursa yine yazarım. Dualarınızı eksik etmeyin korkuyorum.
Canım çok geçmiş olsun. ordan çıkınca mutlaka bir kadın doğumcuya git. Ve bence de doktorunu değiştir. Ynına bile çağırmadan iğne yaptır demesi çok tuhaf. Bu ilgisizlik. İğne yaptır diyecekse bile o muayene etsin. Ya da desin ki endişe etme sabah erkenden gel. Ama bir şey desin yani.Hastanedeyim doktor gelmedi geceden beri. Kanamam durmuştu hastaneye gelince zaten. Progestan ağızdan veriyorlar bir tanede kalçadan progestan iğne yaptılar bu kadar. Çıksam mı çıkmasam mı kararsız kaldım ama sordum sadece takip edeceğiz dediler. Şimdi acil doktorunu bekliyorum taburcu etsin diye. Gidip evimde dinlenmek daha iyi gelicek.
Kendime de en acilinden yeni bir doktor bulmam lazım. Kadını ağlayarak aradım, pruloton iğne yaptır dedi çekildi kenara. Tabiki acildeki doktorda pruloton yapmadı. Ben mi hassasım bilmiyorum ama özel doktorun devlet doktorundan farkı olmadıktan sonra neden bukadar para dökelimki.
Yok sadece gösterdi sevinemiuorumki simdi yeniden kanama basladi biseyde yapmiyolar gidince uzandim bekliyorum simdi bir pruloton daha mi vurulsamAyy canım çok geçmiş olsun ne güzel kalpleri oluşmuş bakKalp atışlarını da dinletti mi doktor?
Allah allah neden proluton yapmadı ki acil doktoruHastanedeyim doktor gelmedi geceden beri. Kanamam durmuştu hastaneye gelince zaten. Progestan ağızdan veriyorlar bir tanede kalçadan progestan iğne yaptılar bu kadar. Çıksam mı çıkmasam mı kararsız kaldım ama sordum sadece takip edeceğiz dediler. Şimdi acil doktorunu bekliyorum taburcu etsin diye. Gidip evimde dinlenmek daha iyi gelicek.
Kendime de en acilinden yeni bir doktor bulmam lazım. Kadını ağlayarak aradım, pruloton iğne yaptır dedi çekildi kenara. Tabiki acildeki doktorda pruloton yapmadı. Ben mi hassasım bilmiyorum ama özel doktorun devlet doktorundan farkı olmadıktan sonra neden bukadar para dökelimki.
Aaa canım bakayım bir ben de çok teşekkür ederimCanım bulantı bende de çok vardı. Prilam diye bir ilaç varmış hamileler özel üretilmiş. Dün akşam ondan 1 tane içip yatmıştım bu sabah sıfır bulantı sıfır öğürme acayip iyi geldi sen de almalısın
Proluton için haftan az nedir ya ben prolutonu transfer olduğumdan beri haftada 1 düzenli yaptırıyorum doktorumun önerisiyleKendi doktorum proluton vurul diyince eczane açtırdık ilaçı bulduk filan ama kadın doğum acildeki doktor ısrarla kabul etmedi bu çok ağır senin haftan az dedikalp atışı da yokki yada en azından dinletseler için rahatlıcak. Kese var yolk var başka birşey yok. Nerede bu bebek anlayamadım. Daha küçük görünmez diyenlerde oldu ama acildeki doktor bebek yok dedi direk korkuttu beni. Kafam 1 milyon şuanda yani artık çıkabilirsem eve çıkıcam çünkü devlette hiçbirşeye sıra gelmiyor. Taburcu bile olamıyorum. Onaylayacak doktor yok.
İyi bari kuzum normallestiyse biraz sevindim umut oldun bana da bugun yeniden kanamaya basladi benimde doktor igne falan vermis miydi sana da kanama icjn ne yapiyosun suanÇok şükür dünden beri azalma oldu. Hafif koyu renk lekelenmeye döndüm. Mide bulantımla yatıyorum. Allah razı olsun canım senden ve hayır dua eden tüm kızlardan. İnşallah herkes iyidir
Doktoruna sorsan ulaşamaz mısın canım telefonla? Proluton ağır bir ilaç çok sık yapılmıyor. Ben haftada 1 yarım ampul yaptırıyorum düzenli olarakY
Yok sadece gösterdi sevinemiuorumki simdi yeniden kanama basladi biseyde yapmiyolar gidince uzandim bekliyorum simdi bir pruloton daha mi vurulsam
Hafta sonu ya hemşiresi kadin dogumcusu olan bir hastenye git dedi sadece mustafa beye ulasamazsiniz dediDoktoruna sorsan ulaşamaz mısın canım telefonla? Proluton ağır bir ilaç çok sık yapılmıyor. Ben haftada 1 yarım ampul yaptırıyorum düzenli olarak
Doktor dün vurdurdu iğneyi . İstirahat ediyorum. Progestan günde 3 defa 2 adet kullanıyorum. Başka bir şey yok canım.İyi bari kuzum normallestiyse biraz sevindim umut oldun bana da bugun yeniden kanamaya basladi benimde doktor igne falan vermis miydi sana da kanama icjn ne yapiyosun suan
Canım kanama başladıysa mutlaka muayene ol bir kadın doğumcuya. Dediğim gibi ultrason ile kontrol edilmesi lazım. Sorun olmaz inşallah ama içinin rahat etmesi de çok önemliHafta sonu ya hemşiresi kadin dogumcusu olan bir hastenye git dedi sadece mustafa beye ulasamazsiniz dedi
Ahh yaaa vallahi bende korkuyorum korkmamak elde değil ama kendimi elden avuctan cikartmamaya calisiyorum yanj avuc avuc diyorsun bunu gorupte uzulmemek elde de degil yan komsum da 6 7 haftalikken kanama yasadi senin gibi cok kanamasi olmustu birkac gun hastane de kaldi hatta yavas yavas kesildi diyor sadece uzan artarsa sancinda oyle olursa tekrardan git dedi bana da masallah bebeginife 1 ay once dogurdu kucagina aldiDoktor dün vurdurdu iğneyi . İstirahat ediyorum. Progestan günde 3 defa 2 adet kullanıyorum. Başka bir şey yok canım.
Doktor tedavi uygularken Kese etrafında kanama alanı olup olmadığına önem veriyor. O da ultrasonla görülüyor. Vajinal muayene anında bile bir sürü kan aktı benim. Kese etrafında kanama alanı oluşursa tedavi veriyor. O yüzden ultrasonda bir şey çıkmadıysa ufak lekelenmeden korkma. Benim bir anda damar patlamış gibi kan boşaldı öyle düşün. Haftaya keseyi tekrar kontrol edecek, kanama alanı büyüdü mü azaldı mı diye. Dünden beri kanamam azaldı diyorum ama az hali avuç içi kadar, öyle düşün
Dun gittim bisey demedi cok sacma yaa kanamanin durumuna gore bakcam artmazsa bekliycem yoksa yol uzak ve cok zor gidene kadar kanamayi arrtirmak istemiyorum korkuyorum suanda kimildamadan yatiyom Allahim gonlumuuzu ferahlatsinCanım kanama başladıysa mutlaka muayene ol bir kadın doğumcuya. Dediğim gibi ultrason ile kontrol edilmesi lazım. Sorun olmaz inşallah ama içinin rahat etmesi de çok önemli
Amin canım aman iyi takip et kendini en ufak bir artışta ara sor gerekirse. Bizi ancak biz anlarız, ne kadar zor süreçler geçirdik. Şimdi evlat sahibi olmaya bu kadar yakınken en ufak bir korkuya tahammülümüz yokDun gittim bisey demedi cok sacma yaa kanamanin durumuna gore bakcam artmazsa bekliycem yoksa yol uzak ve cok zor gidene kadar kanamayi arrtirmak istemiyorum korkuyorum suanda kimildamadan yatiyom Allahim gonlumuuzu ferahlatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?