2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Yaaa benim ezelinden beri mide yanması problemim var ve 2 günde bir lansor kullanıyorum yoksa midem deliniyor. Doktora danışıcam gidince
Tranfer günü Nexium içebilir miyim diye sordum hemşireler içebilirsin dedi. Ilk pozitif haberi ve Nexium ile ilgili yazılanlar kafamı karıştırdığı için bıraktım ve mide ağrısı, ekşime, yanma başedilemez bir hal aldı.
O kadar çok ilaç içiyoruz ki mide ne yapsın.

Sonra arayıp tekrar sordum. Hiç bir sey olmaz sağlığına dikkat et dediler.

Bir ilaç daha içeceğim için sevindim, durumum o kadar kötüydü.

Kuzum son durum ne nasilsin

Hayirli olsun inşallah Allah kucagimiza almayi nasip etsin sizinde ikiz galiba degerler cok guzel

Kuzum son durum ne nasilsin
Hastanedeyim doktor gelmedi geceden beri. Kanamam durmuştu hastaneye gelince zaten. Progestan ağızdan veriyorlar bir tanede kalçadan progestan iğne yaptılar bu kadar. Çıksam mı çıkmasam mı kararsız kaldım ama sordum sadece takip edeceğiz dediler. Şimdi acil doktorunu bekliyorum taburcu etsin diye. Gidip evimde dinlenmek daha iyi gelicek.

Kendime de en acilinden yeni bir doktor bulmam lazım. Kadını ağlayarak aradım, pruloton iğne yaptır dedi çekildi kenara. Tabiki acildeki doktorda pruloton yapmadı. Ben mi hassasım bilmiyorum ama özel doktorun devlet doktorundan farkı olmadıktan sonra neden bukadar para dökelimki.

Esimle ayni seyi dun aksam konustuk bizde tup bebek doktorumu aradik hemsireler kadin dogumcusu olan bir hastabeye gidup baktirabilirsinuz suan mustafa bey zaten mesai disi dedi oylece caresiz birakti bizi bi igne vurdur falanda demedi bize yani takip doktorunun olmasi kadar guven verici bisey yokmus böyle zor durumlarda insan hemen bildigi yere gitmek istiyor çünkü beni kalp atisina muaneden 11 gun sonra cagirip tekrar ucret alip aaa kalp atisi goruluyor bak diyecek ilaçları da takip doktorun kessin deyip gonderecek yani sadece benim cektigime yazik bu durumda kendimi enayi gibi hissettim sende cik kuzum evde dinlen proluton igne yazmalarini iste icim rahat etsin de o direk kesiyo onlem amacli iyi olur yoksa sağlık ocagina bile yazdirirsin zaten parasından degil kalcadan vurmak icin acilde recete istiyorlar ya ondan

Canim bizim takildigimiz nokta ayni transfer gunune gire kac haftalik olusu degil o sadece ornek bir kiyaslamaydi dun 2 ayrı yerde ultrason goruntusu verdiler ikisinde bebeklerim farklı haftalarda cikti birinde 4+3 birinde 6+4 aradaki fark cok fazla biz bunu anlayamamistik oda cihazindan kaynakliymis zaten

Kendi doktorum proluton vurul diyince eczane açtırdık ilaçı bulduk filan ama kadın doğum acildeki doktor ısrarla kabul etmedi bu çok ağır senin haftan az dedi kalp atışı da yokki yada en azından dinletseler için rahatlıcak. Kese var yolk var başka birşey yok. Nerede bu bebek anlayamadım. Daha küçük görünmez diyenlerde oldu ama acildeki doktor bebek yok dedi direk korkuttu beni. Kafam 1 milyon şuanda yani artık çıkabilirsem eve çıkıcam çünkü devlette hiçbirşeye sıra gelmiyor. Taburcu bile olamıyorum. Onaylayacak doktor yok.

Hayırlı olsun aynı gün transfer olmuşuz ikiz gibi, sağlıkla gelir veya gelirler inşallah. Bu sayfada pek çok ikiz bekleyen var, yakında ikiz anneleri başlığımız da olur umarım

Ferahladım iyi olduğunuzu okuyunca. Geçmiş olsun size de miniklerinize de

Fruitella çok iyi doktorlar da var inanki, madem özel gidiyorsun doktorlar sitesinden kendi şehrindeki doktorların yorumlarını okuyarak bul yeni doktorunu. Özel de devlet de olsa hastane doktorları delicesine çalıştırılıyor ve yüzlerce hasta bakmaktan sabır ve ilgileri kalmıyor doğal olarak. Kendi muayenehanesi üzerinden çalışan doktorları da araştır mutlaka. Ben yorum okuyarak bulmuştum. Şimdi yatıp kalkıp dua ediyorum doktoruma her konuda tam olması gerektiği gibi yaklaştı, işine sevgisinden dolayı bilgisine de çok güvendim. Başkasıyla zorlu olabilecek pek çok süreci çok rahat geçirdik.

Geçmiş olsun öncelikle,

Lütfen acildeki dr a aldanıp kendini yıpratma moralini yüksek tut ve inan sonuç kesinleşene kadar pozitif olduğuna inan. Degilse o da kısmet. Ama yıpratma kendini.

Mumkunse tedavi gördüğün merkeze git aldığın iğneyi yapacaklardır.

Ben prulutonu 5 günde bir oluyorum. Zararı olacak olsa benim doktorum da vermezdi.

Rabbim hepimize en hayırlısını versin.

Teşekkür ederim. Çok kafa yorucu bir süreç. Benim başıma gelmez dememek lazım. Herşey çok güzel gidiyor diyordum pat diye kanama oldu. Çok korktum..ama iyiyim sakinleştim zaman geçtikçe. Hakkımızda hayırlı neyse o olacak zaten. Doktor konusunda şanssızlığım beni çok gerdi. Ona da çözüm bulucam araştırıp daha iyisini bulucam. Sen de hoşgeldin bu arada inşsllsh bu süreci sıkıntısız atlatanlardan olursun

Bende bol su içiyorum şuan pek bir şey hissetmiyorum inşallah güzel şeyler olur hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…