- 28 Ağustos 2022
- 129
- 138
- 18
- 40
Tranfer günü Nexium içebilir miyim diye sordum hemşireler içebilirsin dedi. Ilk pozitif haberi ve Nexium ile ilgili yazılanlar kafamı karıştırdığı için bıraktım ve mide ağrısı, ekşime, yanma başedilemez bir hal aldı.Yaaa benim ezelinden beri mide yanması problemim var ve 2 günde bir lansor kullanıyorum yoksa midem deliniyor. Doktora danışıcam gidince
Ah canim benimYaaaa çok güzel bende kalp atışını öyle duymuştum cekememiştik sonra çektik saglıklılar ya ona şükür
Kuzum son durum ne nasilsinAğlaya ağlaya helak oldum.
Kadın doğumun aciline geldik.
Sadece 1 tane doktor var.
2 saat o halde oturarak bekledim ortalığı birbirine kattım.
Doktor geldi kese ve yolk duruyor ama bebeği göremiyorum 5+6 dedi
Şimdi yatış verdi acildeki doktor ama ne bir ilaç ne de iğne.
Hastanedeyim uzanıyorum sancım yok, şuan umudum var benimledir hala inşallah.
Mesajlarınızı okudum. Çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Desteğinizi bilmek bile güç veriyor. Bir gelişme olursa yine yazarım. Dualarınızı eksik etmeyin korkuyorum.
Hayirli olsun inşallah Allah kucagimiza almayi nasip etsinMerhaba herkese :)
Tam 17 yıl sonra Pozitif gördüm mutluyum, şaşkınım, biraz da tedirginim. Yaş 38 ilk transferim.
Yıllarımı kadınlar kulübü okuyarak geçirdim... iyi ki varsınız. Belki birilerine bi faydası olur diye yazmak istedim.
18 Ağustos 2022 iki tane emriyo transfer edildi.
Ilk 2 gün cok yavaş hareket ederek genelde de yatarak geçirdim. Arada kendim icin yemek hazirladım daha cok salata mevye ve kabız olamak için lifli gıdalar tükettim. Kortizonun neredeyse 2. ayı tuz/ şeker / yağ / işlenmiş gıda diyetine cok dikkat ettim.
3 günden sonra kan dolaşımının tutunma sürecine faydasını okudum ve daha çok hareket ettim ev süpürdüm, balkon yıkadım, yürüdüm.
6.gün dayanamadım erken gebelik testi yaptım silik çizgi büyük umut oldu. Hiç gözükmeseydi de stres yapmaz ( mümkün oldukça) test zamanını beklerdim. Kendimi üzmemeye niyet ederek yaptım. Eşim pek inanamadı.
8.gün en ucuz gebelik testlerinden yaptım yine silik 2. Çizgi daha büyük bir umut.... esim bu sefer inandı :) . Akşamına kan testi verdim. 103.1'di.
Heyecanla tedavi gördüğüm İstanbul tüp bebek merkezine gönderdim.
Sevinmek için erken olduğunu 12.gün ve 14.gün testlerini sabırla beklememi söylediler.
Günler sanki daha önce hiç bu kadar yavaş geçmemişti.
işe gidip gelmeye devam ettim, sinir katsayım bir ara çok arttı sonra hafifledi Allahtan, iştahım çok açıldı.
Bu süreçte kendime bakmaya odaklandım, canım sürekli balık yemek istedi, çok yedim ki aslında o da pek iyi değilmiş. Her gün en az yarım avakado, 2 yumurta ve kuruyemiş tükettim. İlaçlarımı aksatmadan zamanında almaya dikkat ettim.
12.gün 502.4
14.gün 1239 çıktı testlerim.
8 Eylül'de inşallah keseleri göreceğiz.
Biraz uzuuuun oldu ama aslinda rapor sürecinden başlayan daha uzun bir yazı yazmak istiyorum. :)
Herbirimize rabbimden güzel kısmetler ve şans diliyorum. :*
Aminnnn amin aminnnn...Hayirli olsun inşallah Allah kucagimiza almayi nasip etsinsizinde ikiz galiba degerler cok guzel
Hastanedeyim doktor gelmedi geceden beri. Kanamam durmuştu hastaneye gelince zaten. Progestan ağızdan veriyorlar bir tanede kalçadan progestan iğne yaptılar bu kadar. Çıksam mı çıkmasam mı kararsız kaldım ama sordum sadece takip edeceğiz dediler. Şimdi acil doktorunu bekliyorum taburcu etsin diye. Gidip evimde dinlenmek daha iyi gelicek.Kuzum son durum ne nasilsin
Esimle ayni seyi dun aksam konustuk bizde tup bebek doktorumu aradik hemsireler kadin dogumcusu olan bir hastabeye gidup baktirabilirsinuz suan mustafa bey zaten mesai disi dedi oylece caresiz birakti bizi bi igne vurdur falanda demedi bize yani takip doktorunun olmasi kadar guven verici bisey yokmus böyle zor durumlarda insan hemen bildigi yere gitmek istiyor çünkü beni kalp atisina muaneden 11 gun sonra cagirip tekrar ucret alip aaa kalp atisi goruluyor bak diyecek ilaçları da takip doktorun kessin deyip gonderecek yani sadece benim cektigime yazik bu durumda kendimi enayi gibi hissettim sende cik kuzum evde dinlen proluton igne yazmalarini iste icim rahat etsin de o direk kesiyo onlem amacli iyi olur yoksa sağlık ocagina bile yazdirirsin zaten parasından degil kalcadan vurmak icin acilde recete istiyorlar ya ondanHastanedeyim doktor gelmedi geceden beri. Kanamam durmuştu hastaneye gelince zaten. Progestan ağızdan veriyorlar bir tanede kalçadan progestan iğne yaptılar bu kadar. Çıksam mı çıkmasam mı kararsız kaldım ama sordum sadece takip edeceğiz dediler. Şimdi acil doktorunu bekliyorum taburcu etsin diye. Gidip evimde dinlenmek daha iyi gelicek.
Kendime de en acilinden yeni bir doktor bulmam lazım. Kadını ağlayarak aradım, pruloton iğne yaptır dedi çekildi kenara. Tabiki acildeki doktorda pruloton yapmadı. Ben mi hassasım bilmiyorum ama özel doktorun devlet doktorundan farkı olmadıktan sonra neden bukadar para dökelimki.
Merhaba testi ne zmaan yaptınız değeriniz kaçtı?
Benimde bugün 9. Günüm test yaptıracağım insaAllah belirtileriniz var mıydı ?9.gun 100 du
Canim bizim takildigimiz nokta ayni transfer gunune gire kac haftalik olusu degil o sadece ornek bir kiyaslamaydi dun 2 ayrı yerde ultrason goruntusu verdiler ikisinde bebeklerim farklı haftalarda cikti birinde 4+3 birinde 6+4 aradaki fark cok fazla biz bunu anlayamamistik oda cihazindan kaynakliymis zatenGecmis olsun kizlar cok uzuldum ama baslangicta olabilen seyler bunlar hepinizin yavrusu allaha emanet sag salim kucaginiza gelecek. Haftalik hesabi cohazpar bebegin yada su halde kesenim buyutuna gore yapiyor yani ayni transfer gunune aahip olanlar ayni olacak diye bir kural yok nasilki bhcgler frkli farkli oda oyle hatta ilerleyen gunlerde cihazin verdigi tahmini dogum tarihleri bile 1-2 hafta farkedecek farkli farkli zamanlar göreceksiniz hic dert edip kafanizi simdiden yormayin bugune kadar geldiniz kalp atisinida duyacaksiniz her gecen gun buyudugunu de göreceksiniz
Kendi doktorum proluton vurul diyince eczane açtırdık ilaçı bulduk filan ama kadın doğum acildeki doktor ısrarla kabul etmedi bu çok ağır senin haftan az dediEsimle ayni seyi dun aksam konustuk bizde tup bebek doktorumu aradik hemsireler kadin dogumcusu olan bir hastabeye gidup baktirabilirsinuz suan mustafa bey zaten mesai disi dedi oylece caresiz birakti bizi bi igne vurdur falanda demedi bize yani takip doktorunun olmasi kadar guven verici bisey yokmus böyle zor durumlarda insan hemen bildigi yere gitmek istiyor çünkü beni kalp atisina muaneden 11 gun sonra cagirip tekrar ucret alip aaa kalp atisi goruluyor bak diyecek ilaçları da takip doktorun kessin deyip gonderecek yani sadece benim cektigime yazik bu durumda kendimi enayi gibi hissettim sende cik kuzum evde dinlen proluton igne yazmalarini iste icim rahat etsin de o direk kesiyo onlem amacli iyi olur yoksa sağlık ocagina bile yazdirirsin zaten parasından degil kalcadan vurmak icin acilde recete istiyorlar ya ondan
Hayırlı olsun aynı gün transfer olmuşuzMerhaba herkese :)
Tam 17 yıl sonra Pozitif gördüm mutluyum, şaşkınım, biraz da tedirginim. Yaş 38 ilk transferim.
Yıllarımı kadınlar kulübü okuyarak geçirdim... iyi ki varsınız. Belki birilerine bi faydası olur diye yazmak istedim.
18 Ağustos 2022 iki tane emriyo transfer edildi.
Ilk 2 gün cok yavaş hareket ederek genelde de yatarak geçirdim. Arada kendim icin yemek hazirladım daha cok salata mevye ve kabız olamak için lifli gıdalar tükettim. Kortizonun neredeyse 2. ayı tuz/ şeker / yağ / işlenmiş gıda diyetine cok dikkat ettim.
3 günden sonra kan dolaşımının tutunma sürecine faydasını okudum ve daha çok hareket ettim ev süpürdüm, balkon yıkadım, yürüdüm.
6.gün dayanamadım erken gebelik testi yaptım silik çizgi büyük umut oldu. Hiç gözükmeseydi de stres yapmaz ( mümkün oldukça) test zamanını beklerdim. Kendimi üzmemeye niyet ederek yaptım. Eşim pek inanamadı.
8.gün en ucuz gebelik testlerinden yaptım yine silik 2. Çizgi daha büyük bir umut.... esim bu sefer inandı :) . Akşamına kan testi verdim. 103.1'di.
Heyecanla tedavi gördüğüm İstanbul tüp bebek merkezine gönderdim.
Sevinmek için erken olduğunu 12.gün ve 14.gün testlerini sabırla beklememi söylediler.
Günler sanki daha önce hiç bu kadar yavaş geçmemişti.
işe gidip gelmeye devam ettim, sinir katsayım bir ara çok arttı sonra hafifledi Allahtan, iştahım çok açıldı.
Bu süreçte kendime bakmaya odaklandım, canım sürekli balık yemek istedi, çok yedim ki aslında o da pek iyi değilmiş. Her gün en az yarım avakado, 2 yumurta ve kuruyemiş tükettim. İlaçlarımı aksatmadan zamanında almaya dikkat ettim.
12.gün 502.4
14.gün 1239 çıktı testlerim.
8 Eylül'de inşallah keseleri göreceğiz.
Biraz uzuuuun oldu ama aslinda rapor sürecinden başlayan daha uzun bir yazı yazmak istiyorum. :)
Herbirimize rabbimden güzel kısmetler ve şans diliyorum. :*
Ah kuzum benim aglama uzulme diri durmaya calis bebekler strese girmesinler nerdeyse pozitif cikan hepimiz ayni seyi yasadik demekki tup Bebekte normallesmis bisey bebekler bulundugu ortami kendilerine gore hazırlarken boyle oluyordur diye dusundum bende igneden sonra azalma oldumu kanamada
Ferahladım iyi olduğunuzu okuyunca. Geçmiş olsun size de miniklerinize deHastanedeyim doktor gelmedi geceden beri. Kanamam durmuştu hastaneye gelince zaten. Progestan ağızdan veriyorlar bir tanede kalçadan progestan iğne yaptılar bu kadar. Çıksam mı çıkmasam mı kararsız kaldım ama sordum sadece takip edeceğiz dediler. Şimdi acil doktorunu bekliyorum taburcu etsin diye. Gidip evimde dinlenmek daha iyi gelicek.
Kendime de en acilinden yeni bir doktor bulmam lazım. Kadını ağlayarak aradım, pruloton iğne yaptır dedi çekildi kenara. Tabiki acildeki doktorda pruloton yapmadı. Ben mi hassasım bilmiyorum ama özel doktorun devlet doktorundan farkı olmadıktan sonra neden bukadar para dökelimki.
Amiiin inşallah böyle böyle anne olmayı ögrenicez inşallahAh canim beniminşallah Rabbim bize bagislasin
Fruitella çok iyi doktorlar da var inanki, madem özel gidiyorsun doktorlar sitesinden kendi şehrindeki doktorların yorumlarını okuyarak bul yeni doktorunu. Özel de devlet de olsa hastane doktorları delicesine çalıştırılıyor ve yüzlerce hasta bakmaktan sabır ve ilgileri kalmıyor doğal olarak. Kendi muayenehanesi üzerinden çalışan doktorları da araştır mutlaka. Ben yorum okuyarak bulmuştum. Şimdi yatıp kalkıp dua ediyorum doktoruma her konuda tam olması gerektiği gibi yaklaştı, işine sevgisinden dolayı bilgisine de çok güvendim. Başkasıyla zorlu olabilecek pek çok süreci çok rahat geçirdik.Hastanedeyim doktor gelmedi geceden beri. Kanamam durmuştu hastaneye gelince zaten. Progestan ağızdan veriyorlar bir tanede kalçadan progestan iğne yaptılar bu kadar. Çıksam mı çıkmasam mı kararsız kaldım ama sordum sadece takip edeceğiz dediler. Şimdi acil doktorunu bekliyorum taburcu etsin diye. Gidip evimde dinlenmek daha iyi gelicek.
Geçmiş olsun öncelikle,Kendi doktorum proluton vurul diyince eczane açtırdık ilaçı bulduk filan ama kadın doğum acildeki doktor ısrarla kabul etmedi bu çok ağır senin haftan az dedikalp atışı da yokki yada en azından dinletseler için rahatlıcak. Kese var yolk var başka birşey yok. Nerede bu bebek anlayamadım. Daha küçük görünmez diyenlerde oldu ama acildeki doktor bebek yok dedi direk korkuttu beni. Kafam 1 milyon şuanda yani artık çıkabilirsem eve çıkıcam çünkü devlette hiçbirşeye sıra gelmiyor. Taburcu bile olamıyorum. Onaylayacak doktor yok.
Teşekkür ederim. Çok kafa yorucu bir süreç. Benim başıma gelmez dememek lazım. Herşey çok güzel gidiyor diyordum pat diye kanama oldu. Çok korktum..ama iyiyim sakinleştim zaman geçtikçe. Hakkımızda hayırlı neyse o olacak zaten. Doktor konusunda şanssızlığım beni çok gerdi. Ona da çözüm bulucam araştırıp daha iyisini bulucam. Sen de hoşgeldin bu arada inşsllsh bu süreci sıkıntısız atlatanlardan olursunGeçmiş olsun öncelikle,
Lütfen acildeki dr a aldanıp kendini yıpratma moralini yüksek tut ve inan sonuç kesinleşene kadar pozitif olduğuna inan. Degilse o da kısmet. Ama yıpratma kendini.
Mumkunse tedavi gördüğün merkeze git aldığın iğneyi yapacaklardır.
Ben prulutonu 5 günde bir oluyorum. Zararı olacak olsa benim doktorum da vermezdi.
Rabbim hepimize en hayırlısını versin.
Hayırlı olsun canım ben ilk 72 saat dinlendim sadece lavaboya kalktım ve 2 -3 saate bir kalkıp yürüdüm yavaştan
Kasık ağrım durmadı bu gün transfer günü saymasak 4 gün oldu bol su en az 2 lt içiyorum
Bende bol su içiyorum şuan pek bir şey hissetmiyorum inşallah güzel şeyler olur hepimiz icinHayırlı olsun canım ben ilk 72 saat dinlendim sadece lavaboya kalktım ve 2 -3 saate bir kalkıp yürüdüm yavaştan
Kasık ağrım durmadı bu gün transfer günü saymasak 4 gün oldu bol su en az 2 lt içiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?