2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Amin canım aman iyi takip et kendini en ufak bir artışta ara sor gerekirse. Bizi ancak biz anlarız, ne kadar zor süreçler geçirdik. Şimdi evlat sahibi olmaya bu kadar yakınken en ufak bir korkuya tahammülümüz yok
Ah sorma canim kardesim burda siz olmasaniz birbirimize anlatmasak danismasak ne uaparmisiz bilmiyorum artik esimin bile aklina direk bi arkadaşlra bir sor bakalım yasayan var mi diyo bir bilene sormak en iyisi diyo yani

Ben kendi doktorumun umursamazlığından kadın doğumun acile gittimde ne oldu koca hastane de 1 tane doktor sezeryandan doğumlara koşuyor. Pazartesiye kadar gelemicekmiş visiteye doktor. Ben çıkış yaptırdım eve geldim. Ve hala kendi doktoruma ulaşamıyorum. Bu kadın beni ağlayarak aradı noldu durdumu kanaması diye merak etmez mi insan ya iyi olan doktorlarınızın kıymetini bilin. Pazartesi için randevu aldım farklı bir doktordan ama malesef bugün ve yarın sadece dinlenicem elimden birşey gelmiyor.

Size bir sorum olucak ben dün kanamam var diye oksapar vurmadım kanamayı çoğaltabilir diye düşündüm. Vurmalı mıyım. Kanaması olanlar bu durumda ne yapıyor?

Cnm hiç sebep arama. Benim başıma geldiğinde ben de sebep aradım ama demekki var tedavimiz de eksik birşeyler. Efolis demişya hafta da bir vuruluyorum proluton diye. Acaba biz vurulmadık diye mi böyle oldu? @evdekikadın B babyxgeliyor siz kullanıyor muydunuz proluton?

Son düzenleme:
Ben kanama yaşadığımda doktorum coraspirini de oksaparı da direk kestirmişti canım. Kanama bitene kadar yaptırmadı bana

Ben kanama yaşadığımda doktorum coraspirini de oksaparı da direk kestirmişti canım. Kanama bitene kadar yaptırmadı bana
Ben de buradan hatırlayıp öyle akıl edip vurmadım ama ne acil doktoru ne kendi doktorumm hiçbirşey söylemediler. Kullanmayıp yanlış birşey de yapmak istemiyorum

Ben de buradan hatırlayıp öyle akıl edip vurmadım ama ne acil doktoru ne kendi doktorumm hiçbirşey söylemediler. Kullanmayıp yanlış birşey de yapmak istemiyorum
Ben de tedirgin olmuştum ama doktorumun bu konudaki bilgi ve tecrübesine güveniyorum

Bilmiyorum ki ay biranda ne oldu anlayamadik su basimiza gelenlere bak senin kanaman durdu mu

Doktora yazdığım mesaj : Proluton vurmadılar acilde. Progestan kalçadan vuruldu. Kanamam durdu lekelenme var hafif. Kan sulandırıcı dahil tüm ilaçlara ve iğnelere devam mı etmeliyim?
Cvp: Evt cnm

Doktora yazdığım mesaj : Proluton vurmadılar acilde. Progestan kalçadan vuruldu. Kanamam durdu lekelenme var hafif. Kan sulandırıcı dahil tüm ilaçlara ve iğnelere devam mı etmeliyim?
Cvp: Evt cnm

Kanamam durdu demissin ya ondandir benimkide durmustu dun aksam ev egelince kan sulandiriciyi vurduk sabah tekrar başladı vurmiycam bidaha icim hic rahat degil

Kanamam durdu demissin ya ondandir benimkide durmustu dun aksam ev egelince kan sulandiriciyi vurduk sabah tekrar başladı vurmiycam bidaha icim hic rahat degil
Kan sulandırıcı vurulmaktan korkuyorum kanama artarsa diye dedim. Bu süreçte ilaçlarının hepsine devam et eğer kanaman çok artarsa o zaman oksaparı kes demiş

Kızlar selam rahatsız olanlara geçmiş olsun öncelikle inşallah Kolaylıkla atlatırsınız sağlıkla doğsun bebekleriniz. Ben 5+1 kesemi gördüm geldim Çok şükür ama İçinde bebek var mı yok mu göremedi sanırım çok bastırmak istemiyorum dedi haftaya bir daha gideceğim . 4-5 Haftalık dedi net konuşmadı kendi doktorumdan başkasına gittim. Tek kese gibi duruyordu haftaya ikiz diyebilir mi acaba tek kese de iki tane Oluyor mu ? koyarken de ikisini tek kesede koymuştu

Canım hayırlı uğurlu olsun. Ama tek kesede koymak diye bişey hayatımda ne duydum ne de okudum. Embriyo transferi kese içinde yapılmıyor özel bir sıvı içinde 2 adet embriyo transfer edildi çoğumuza. Kese embriyo rahme tutunabilirse oluşan bişey transfer sırasında konulan birşey değil ki. Bana da 2 embriyo transfer edilmişti ama tek kese göründü, yani meali 1 i tutunmuş. Buna da şükür sağlıkla gelsinler de

Kan sulandırıcı vurulmaktan korkuyorum kanama artarsa diye dedim. Bu süreçte ilaçlarının hepsine devam et eğer kanaman çok artarsa o zaman oksaparı kes demiş
Ben kescem valla kuzum sali doktoruma gidicem zaten sende artis olursa kes o zaman ama ucunu acik birakmislar buda insanin aklini birakir yani bir tahrip alani varsa ufakta olsa en azindan daha kolay iyileşir kanama uzun surmez diye bir umut icimde

Canım ben öyle bir iğne kullanmıyordum zaten

Biraz erken olabilir bunun icin bizde ayni seyi merak etmistik basta kese icinde bebek gorunuyomu falan diye daha yeni gordum ben bakilan cihaza gorede degisir yani

Teşekkür ederim. Şöyleki transfer olurken bi tane gördüm ikincisi nerde dedim ikisini tek bişeyde koydum dedi artık adı neyse onun kese demişim ona . Ondan diyorum kese içinde sonradan iki bebek gözükebilir mi diye . Daha içini göremedi çünkü kese gördü . Neyse haftaya belli olur o da hayırlısı olsun artık buna da şükür sağlıkla doğacaksa ikiz olsjn dedim hayırlısı değil demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…