• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar bugün başıma gelen hem kötü hem iyi olayı paylaşayım.

Üzerimde etek vardı, yürüyorum. Bir anda bacaklarıma doğru kan indi. Üstelik günlük ped kullanıyordum. Sıpsıvı kıpkırmızı kan. O kadar fazla ki nereye sığınacağını bilemedim. Korkudan öldüm 😢 iki saatte bir ped bitirdim. Böyle adet olmuyordum ben 😢

İki saatin sonunda doktora gittim. Kanama devam ediyordu, bebeğin kalp atışını duyduk 😢 6+0ım. İğne vuruldu bir tane. Ve istirahat.
Allah bidaha yasatmasin cok korkutucu gerçekten peki sana nedenini soylediler mi neden oluyomus 🥺

Ağlaya ağlaya helak oldum.
Kadın doğumun aciline geldik.
Sadece 1 tane doktor var.
2 saat o halde oturarak bekledim ortalığı birbirine kattım.
Doktor geldi kese ve yolk duruyor ama bebeği göremiyorum 5+6 dedi :(
Şimdi yatış verdi acildeki doktor ama ne bir ilaç ne de iğne.
Hastanedeyim uzanıyorum sancım yok, şuan umudum var benimledir hala inşallah.

Mesajlarınızı okudum. Çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Desteğinizi bilmek bile güç veriyor. Bir gelişme olursa yine yazarım. Dualarınızı eksik etmeyin korkuyorum.

Doktor geldi kese ve yolk duruyor ama bebeği göremiyorum 5+6 dedi :KK43:

Mesajlarınızı okudum. Çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Desteğinizi bilmek bile güç veriyor. Bir gelişme olursa yine yazarım. Dualarınızı eksik etmeyin korkuyorum.
Beşinci haftada görünmeyebilir cnm ben gittiğimde beş haftalikti yolk ve kese vardı sadece on beş gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi dr biraz zamanı vardır belki 💐

İçini ferah tut ben eminim bebeğin seninle olduğuna daha küçük olduğu İçin gözükmemiş olabilir dualarımız seninle 🙏🏻🙏🏻

Allah bidaha yasatmasin cok korkutucu gerçekten peki sana nedenini soylediler mi neden oluyomus 🥺
Benim kanamam hala devam ediyor. Bildiğiniz adet görüyor gibiyim. Kese etrafında kanama alanı oluşmuş. Niçin oluşur diye sordum. Sebebini bilemeyiz. Bebekle rahim arasındaki uyumsuzluk dedi. İlla düşük yapacaksın gibi düşünme ama risksiz bir durum da değil dedi. İğne yapıldı. İstirahat edeceğim. Haftaya işe gitmek yok. Kalp atışına sevinemedim bile ağlamaktan. Allah yardımcımız olsun.

Kuzum cihazdan cihaza cok farkediyomus kanama gorunce sehir hastanesune koştuk orda bebeklerin ikiside kese icinde göründü pit pit atan kalplerini gosterdi doktor 🥺🥰 bu sancili surecin tek iyi yanı buydu
Yaaaa çok güzel bende kalp atışını öyle duymuştum cekememiştik sonra çektik saglıklılar ya ona şükür 🤲🏻

Canım benim dualarımız seninle. Nolur strese sokmamaya çalış kendini. Yolk varsa kötü bir şey yoktur inşallah 🙏 yolk ilerde bebeğin mide bağırsak sistemini oluşturacak, bebeğini besleyecek… tecrübesiz bir hekimse görememiş bile olabilir bebeği. Ya da makine çok iyi değildir belki… ama bebek seninle ben inanıyorum ve dua ediyorum

Benim kanamam hala devam ediyor. Bildiğiniz adet görüyor gibiyim. Kese etrafında kanama alanı oluşmuş. Niçin oluşur diye sordum. Sebebini bilemeyiz. Bebekle rahim arasındaki uyumsuzluk dedi. İlla düşük yapacaksın gibi düşünme ama risksiz bir durum da değil dedi. İğne yapıldı. İstirahat edeceğim. Haftaya işe gitmek yok. Kalp atışına sevinemedim bile ağlamaktan. Allah yardımcımız olsun.
Cnm korkma dua et benim öyle tanidiklarim vardı bı kaç ay iğne oldular kanama alanı kayboldu gitti inşallah senin de öyle olur

Üzülme cnm daha küçük bebegin seninledir sakın kötü düşünme 🥰

Kanama için proluton çok iyi bir iğne düzelir geçer canm korkma sakın...

Aaaa çok geçmiş olsun yeni bakabildim iyi misin? 😔 Rabbim bebeğini sana bağışlasın olumsuz düşünme

Gecmis olsun kizlar cok uzuldum ama baslangicta olabilen seyler bunlar hepinizin yavrusu allaha emanet sag salim kucaginiza gelecek. Haftalik hesabi cohazpar bebegin yada su halde kesenim buyutuna gore yapiyor yani ayni transfer gunune aahip olanlar ayni olacak diye bir kural yok nasilki bhcgler frkli farkli oda oyle hatta ilerleyen gunlerde cihazin verdigi tahmini dogum tarihleri bile 1-2 hafta farkedecek farkli farkli zamanlar göreceksiniz hic dert edip kafanizi simdiden yormayin bugune kadar geldiniz kalp atisinida duyacaksiniz her gecen gun buyudugunu de göreceksiniz

Pozitifi gören kızlarımm transferden sonra neler yaptınız ayrıntılı anlatın yahu
Neler yediniz ne kadar yattınız
Gününüz nasıl geçti
Şöyle ayrıntılı ayrıntılı anlatırmıaınız🐥
Merhaba herkese :)
Tam 17 yıl sonra Pozitif gördüm mutluyum, şaşkınım, biraz da tedirginim. Yaş 38 ilk transferim.

Yıllarımı kadınlar kulübü okuyarak geçirdim... iyi ki varsınız. Belki birilerine bi faydası olur diye yazmak istedim.

18 Ağustos 2022 iki tane emriyo transfer edildi.
Ilk 2 gün cok yavaş hareket ederek genelde de yatarak geçirdim. Arada kendim icin yemek hazirladım daha cok salata mevye ve kabız olamak için lifli gıdalar tükettim. Kortizonun neredeyse 2. ayı tuz/ şeker / yağ / işlenmiş gıda diyetine cok dikkat ettim.

3 günden sonra kan dolaşımının tutunma sürecine faydasını okudum ve daha çok hareket ettim ev süpürdüm, balkon yıkadım, yürüdüm.

6.gün dayanamadım erken gebelik testi yaptım silik çizgi büyük umut oldu. Hiç gözükmeseydi de stres yapmaz ( mümkün oldukça) test zamanını beklerdim. Kendimi üzmemeye niyet ederek yaptım. Eşim pek inanamadı.

8.gün en ucuz gebelik testlerinden yaptım yine silik 2. Çizgi daha büyük bir umut.... esim bu sefer inandı :) . Akşamına kan testi verdim. 103.1'di.
Heyecanla tedavi gördüğüm İstanbul tüp bebek merkezine gönderdim.
Sevinmek için erken olduğunu 12.gün ve 14.gün testlerini sabırla beklememi söylediler.

Günler sanki daha önce hiç bu kadar yavaş geçmemişti.
işe gidip gelmeye devam ettim, sinir katsayım bir ara çok arttı sonra hafifledi Allahtan, iştahım çok açıldı.
Bu süreçte kendime bakmaya odaklandım, canım sürekli balık yemek istedi, çok yedim ki aslında o da pek iyi değilmiş. Her gün en az yarım avakado, 2 yumurta ve kuruyemiş tükettim. İlaçlarımı aksatmadan zamanında almaya dikkat ettim.

12.gün 502.4
14.gün 1239 çıktı testlerim.

8 Eylül'de inşallah keseleri göreceğiz.

Biraz uzuuuun oldu ama aslinda rapor sürecinden başlayan daha uzun bir yazı yazmak istiyorum. :)

Herbirimize rabbimden güzel kısmetler ve şans diliyorum. :*

Ah kuzum benim aglama uzulme diri durmaya calis bebekler strese girmesinler nerdeyse pozitif cikan hepimiz ayni seyi yasadik demekki tup Bebekte normallesmis bisey bebekler bulundugu ortami kendilerine gore hazırlarken boyle oluyordur diye dusundum bende igneden sonra azalma oldumu kanamada

Back