- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 32
Canim benim cok teşekkür ederimKızlar çok çok geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir haber verin bizede. Dualarımız sizinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim cok teşekkür ederimKızlar çok çok geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir haber verin bizede. Dualarımız sizinle
Allah bidaha yasatmasin cok korkutucu gerçekten peki sana nedenini soylediler mi neden oluyomusKızlar bugün başıma gelen hem kötü hem iyi olayı paylaşayım.
Üzerimde etek vardı, yürüyorum. Bir anda bacaklarıma doğru kan indi. Üstelik günlük ped kullanıyordum. Sıpsıvı kıpkırmızı kan. O kadar fazla ki nereye sığınacağını bilemedim. Korkudan öldüm iki saatte bir ped bitirdim. Böyle adet olmuyordum ben
İki saatin sonunda doktora gittim. Kanama devam ediyordu, bebeğin kalp atışını duyduk 6+0ım. İğne vuruldu bir tane. Ve istirahat.
Ne oldu kizlar sizlere boyle çöl geçmiş olsun şimdi nasilsiniz canmKizlar kahverengi pembe lekelenme basladi hemen sehir Hastanesi'ne kavuştuk sancimda var bana dua edin
Cok geçmiş olsun canm nasilsiniz simdiKızlar o sancının üzerine kanamam başladı. Hastaneye gidiyoruz dua edin
inşallah güzel haberlerle dönersiniz duam sizinleKızlar o sancının üzerine kanamam başladı. Hastaneye gidiyoruz dua edin
Beşinci haftada görünmeyebilir cnm ben gittiğimde beş haftalikti yolk ve kese vardı sadece on beş gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi dr biraz zamanı vardır belkiAğlaya ağlaya helak oldum.
Kadın doğumun aciline geldik.
Sadece 1 tane doktor var.
2 saat o halde oturarak bekledim ortalığı birbirine kattım.
Doktor geldi kese ve yolk duruyor ama bebeği göremiyorum 5+6 dedi
Şimdi yatış verdi acildeki doktor ama ne bir ilaç ne de iğne.
Hastanedeyim uzanıyorum sancım yok, şuan umudum var benimledir hala inşallah.
Mesajlarınızı okudum. Çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Desteğinizi bilmek bile güç veriyor. Bir gelişme olursa yine yazarım. Dualarınızı eksik etmeyin korkuyorum.
İçini ferah tut ben eminim bebeğin seninle olduğuna daha küçük olduğu İçin gözükmemiş olabilir dualarımız seninleAğlaya ağlaya helak oldum.
Mesajlarınızı okudum. Çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Desteğinizi bilmek bile güç veriyor. Bir gelişme olursa yine yazarım. Dualarınızı eksik etmeyin korkuyorum.
Benim kanamam hala devam ediyor. Bildiğiniz adet görüyor gibiyim. Kese etrafında kanama alanı oluşmuş. Niçin oluşur diye sordum. Sebebini bilemeyiz. Bebekle rahim arasındaki uyumsuzluk dedi. İlla düşük yapacaksın gibi düşünme ama risksiz bir durum da değil dedi. İğne yapıldı. İstirahat edeceğim. Haftaya işe gitmek yok. Kalp atışına sevinemedim bile ağlamaktan. Allah yardımcımız olsun.Allah bidaha yasatmasin cok korkutucu gerçekten peki sana nedenini soylediler mi neden oluyomus
Yaaaa çok güzel bende kalp atışını öyle duymuştum cekememiştik sonra çektik saglıklılar ya ona şükürKuzum cihazdan cihaza cok farkediyomus kanama gorunce sehir hastanesune koştuk orda bebeklerin ikiside kese icinde göründü pit pit atan kalplerini gosterdi doktor bu sancili surecin tek iyi yanı buydu
Canım benim dualarımız seninle. Nolur strese sokmamaya çalış kendini. Yolk varsa kötü bir şey yoktur inşallah yolk ilerde bebeğin mide bağırsak sistemini oluşturacak, bebeğini besleyecek… tecrübesiz bir hekimse görememiş bile olabilir bebeği. Ya da makine çok iyi değildir belki… ama bebek seninle ben inanıyorum ve dua ediyorumAğlaya ağlaya helak oldum.
Cnm korkma dua et benim öyle tanidiklarim vardı bı kaç ay iğne oldular kanama alanı kayboldu gitti inşallah senin de öyle olurBenim kanamam hala devam ediyor. Bildiğiniz adet görüyor gibiyim. Kese etrafında kanama alanı oluşmuş. Niçin oluşur diye sordum. Sebebini bilemeyiz. Bebekle rahim arasındaki uyumsuzluk dedi. İlla düşük yapacaksın gibi düşünme ama risksiz bir durum da değil dedi. İğne yapıldı. İstirahat edeceğim. Haftaya işe gitmek yok. Kalp atışına sevinemedim bile ağlamaktan. Allah yardımcımız olsun.
İnşallahCnm korkma dua et benim öyle tanidiklarim vardı bı kaç ay iğne oldular kanama alanı kayboldu gitti inşallah senin de öyle olur
Üzülme cnm daha küçük bebegin seninledir sakın kötü düşünmeAğlaya ağlaya helak oldum.
Kanama için proluton çok iyi bir iğne düzelir geçer canm korkma sakın...Benim kanamam hala devam ediyor. Bildiğiniz adet görüyor gibiyim. Kese etrafında kanama alanı oluşmuş. Niçin oluşur diye sordum. Sebebini bilemeyiz. Bebekle rahim arasındaki uyumsuzluk dedi. İlla düşük yapacaksın gibi düşünme ama risksiz bir durum da değil dedi. İğne yapıldı. İstirahat edeceğim. Haftaya işe gitmek yok. Kalp atışına sevinemedim bile ağlamaktan. Allah yardımcımız olsun.
Aaaa çok geçmiş olsun yeni bakabildim iyi misin? Rabbim bebeğini sana bağışlasın olumsuz düşünmeAğlaya ağlaya helak oldum.
Merhaba herkese :)Pozitifi gören kızlarımm transferden sonra neler yaptınız ayrıntılı anlatın yahu
Neler yediniz ne kadar yattınız
Gününüz nasıl geçti
Şöyle ayrıntılı ayrıntılı anlatırmıaınız
Ah kuzum benim aglama uzulme diri durmaya calis bebekler strese girmesinler nerdeyse pozitif cikan hepimiz ayni seyi yasadik demekki tup Bebekte normallesmis bisey bebekler bulundugu ortami kendilerine gore hazırlarken boyle oluyordur diye dusundum bende igneden sonra azalma oldumu kanamadaBenim kanamam hala devam ediyor. Bildiğiniz adet görüyor gibiyim. Kese etrafında kanama alanı oluşmuş. Niçin oluşur diye sordum. Sebebini bilemeyiz. Bebekle rahim arasındaki uyumsuzluk dedi. İlla düşük yapacaksın gibi düşünme ama risksiz bir durum da değil dedi. İğne yapıldı. İstirahat edeceğim. Haftaya işe gitmek yok. Kalp atışına sevinemedim bile ağlamaktan. Allah yardımcımız olsun.