Merhaba herkese :)
Tam 17 yıl sonra Pozitif gördüm mutluyum, şaşkınım, biraz da tedirginim. Yaş 38 ilk transferim.
Yıllarımı kadınlar kulübü okuyarak geçirdim... iyi ki varsınız. Belki birilerine bi faydası olur diye yazmak istedim.
18 Ağustos 2022 iki tane emriyo transfer edildi.
Ilk 2 gün cok yavaş hareket ederek genelde de yatarak geçirdim. Arada kendim icin yemek hazirladım daha cok salata mevye ve kabız olamak için lifli gıdalar tükettim. Kortizonun neredeyse 2. ayı tuz/ şeker / yağ / işlenmiş gıda diyetine cok dikkat ettim.
3 günden sonra kan dolaşımının tutunma sürecine faydasını okudum ve daha çok hareket ettim ev süpürdüm, balkon yıkadım, yürüdüm.
6.gün dayanamadım erken gebelik testi yaptım silik çizgi büyük umut oldu. Hiç gözükmeseydi de stres yapmaz ( mümkün oldukça) test zamanını beklerdim. Kendimi üzmemeye niyet ederek yaptım. Eşim pek inanamadı.
8.gün en ucuz gebelik testlerinden yaptım yine silik 2. Çizgi daha büyük bir umut.... esim bu sefer inandı :) . Akşamına kan testi verdim. 103.1'di.
Heyecanla tedavi gördüğüm İstanbul
tüp bebek merkezine gönderdim.
Sevinmek için erken olduğunu 12.gün ve 14.gün testlerini sabırla beklememi söylediler.
Günler sanki daha önce hiç bu kadar yavaş geçmemişti.
işe gidip gelmeye devam ettim, sinir katsayım bir ara çok arttı sonra hafifledi Allahtan, iştahım çok açıldı.
Bu süreçte kendime bakmaya odaklandım, canım sürekli balık yemek istedi, çok yedim ki aslında o da pek iyi değilmiş. Her gün en az yarım avakado, 2 yumurta ve kuruyemiş tükettim. İlaçlarımı aksatmadan zamanında almaya dikkat ettim.
12.gün 502.4
14.gün 1239 çıktı testlerim.
8 Eylül'de inşallah keseleri göreceğiz.
Biraz uzuuuun oldu ama aslinda rapor sürecinden başlayan daha uzun bir yazı yazmak istiyorum. :)
Herbirimize rabbimden güzel kısmetler ve şans diliyorum. :*