2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Bugün transfer oldum kızlar tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum neler yaptınız
Hayırlı olsun canım ben ilk 72 saat dinlendim sadece lavaboya kalktım ve 2 -3 saate bir kalkıp yürüdüm yavaştan
Kasık ağrım durmadı bu gün transfer günü saymasak 4 gün oldu bol su en az 2 lt içiyorum :)

Arka arkaya kanama haberi gelmiş, herkesi alıntılayamadım ama hepinize iyi dileklerimi gönderiyorum. Bunlar son zorluklar olacak, inşallah bundan sonrası çok kolay geçer
Amin cancazim Allahim hicbirimize yasatmasin cok dua ettim sadece kendime degil hic birimiz yasamayalim diger arkadasi gormedim umarim oda iyidir bende proluton vuruldum geldim kendj doktor muanemi bekliycem

Teşekkür ederim bacilar Hepinize teker teker neden kanama oldugunu soylemediler bana oylece geri donduk normal bunlar dedi baska bisey demedi kanama alani gorulmuyomus bunun normali nedir yani ne için olur ne yapmak lazjm agizlarini bicak açmıyor

Kızlar o sancının üzerine kanamam başladı. Hastaneye gidiyoruz dua edin

Kizlar kahverengi pembe lekelenme basladi hemen sehir Hastanesi'ne kavuştuk sancimda var bana dua edin
Kızlar çok çok geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir haber verin bizede. Dualarımız sizinle

Topik nazara mı geldi ne oldu hepinize dua ediyorum. Benim de sancım bugün hiç durmadı sizin kanama haberlerinizi görünce çok korktum. Nolur hemen haber verin

Geçmiş olsun kuzum bebiş iyi ya şükür bende kanama değilde leke olmuştu bende istiraatteyim

Belki biri geç tutunmuştur kuzum geriden geliyordur bilemeyiz ki inşallah hayırlı haberler alırsın ilerleyen günlerde sıkma stres yapma onlar da etkilenir
Kuzum cihazdan cihaza cok farkediyomus kanama gorunce sehir hastanesune koştuk orda bebeklerin ikiside kese icinde göründü pit pit atan kalplerini gosterdi doktor bu sancili surecin tek iyi yanı buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…