Bende orda yaptim 15 agustos transfer oldumEvet cnm adana kisla baskent ya sen
Gerçekmi cok sevindimBende orda yaptim 15 agustos transfer oldum
Mesajini görmüştüm sanki canim daha once okuyordum yazmıyordum bende 9 u gidecem bu 3. Tedavim benimGerçekmi cok sevindimnerden bildin beni bende 25 ağustos transferdi 8 eylülde muayenem var
Benimde 3. Tedavim 5.gun embriyosu benimMesajini görmüştüm sanki canim daha once okuyordum yazmıyordum bende 9 u gidecem bu 3. Tedavim benim
Benim 3. Gun 2 tane transfer ettiler bu kez daha once 3.ve 5. gun denemistim olmamıştıBenimde 3. Tedavim 5.gun embriyosu benim
İnşallah bu sefer olur canm Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahBenim 3. Gun 2 tane transfer ettiler bu kez daha once 3.ve 5. gun denemistim olmamıştı
Amin canim iste keseyi gorsem rahatliycamİnşallah bu sefer olur canm Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Maşallah hayırlı olsun artarak devam etsin inşallahKızlar ben de geldim çok şükür 9.gun değerim 50,22 inşallah sağlıkla artar
Kesinlikle oyle kuzum bundan sonraki her islem kesinlikle paradan baska bisey degil planli hareket etmek önemliBen de tam olarak senin gibi düşündüğüm için acele ediyorum. Para yetiştiremiyoruz hiçbirşeye. Hayırlısı
Teşekkür ederim 7 yıllık evli olunca böyle bekleyemiyor insan artık ...Öncelikle bir ezcane den predictor marka erken gebelik testi al. Bugün yap bi bakalım silik çizgi var mı yok mu. Yine çıkmazsa doktorun dediği tarihi beklersin. Sanırım sabırsızsın ve bekleyemiyorsunhepimiz öyleydik. İnş güzel sonuçlanır senin için bu bekleyiş. Testi yaparsan burda paylaşırsın bizde yorumlamaya çalışırız ozaman
Cnm lekelenme kanama yaşayan arkadaşlar oldu burada,mutlaka doktoruna ulaş. Hemen önlem alınsın.Kızlar ya kahverengi lekelenme oldu bu akşam bişey olmaz di mi ya korktum
Ayy çok erken vermişsin kanı6.gun beta hcg 13 çıktı sizce sevinip bu topik e geleyim mi
Merhaba testi ne zmaan yaptınız değeriniz kaçtı?Gerçekmi cok sevindimnerden bildin beni bende 25 ağustos transferdi 8 eylülde muayenem var
Garantilemek icindir genelde herkesinki farkli oluyo mus ya erken de duyulabilirmis 8 e kadar bekleyende oluyomus 10 gun sonraya atiyolar ya kese gorununce ben topiklerdeki gebelik listelerini incelerken 5+6 5+4 falan da bile kalp atisi duyanları gordum keseyle birlikteBişey dicem senin hamilelik günlüğüm bilgilerinde bebeğinizin kalp atışları oluşmaya başladı yazıyor. Benim de senle tarihlerim aynı olduğu için soruyorum. Madem şuan duyulabiliyor neden bu doktorlar bizi haftaya çağırdılar ki :/
Merhaba tekrar hepinize, dün keseleri gördük 2 tane:) çok erken gördük daha 4+1de. Cihazla ilgiliymiş erken görünmesi.
Sadece normale gore yuksek degerle karsilasiyosun sonra da normal 2 kati artiyo odaİkiz anneleri beta yükselişleriniz nasıl oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?