Bende sürekli gidip test yaptirmak istiyorum kontrole kadar artışı çok merak ediyorum belki yarin tekrar yaptiririmbende panik yapiyorum kizlar bide bende 3 gündür nefes alamıyorum sanki oyle gazım varki karnimda hissediyorum sizdede var mi
Bende transferden beri var şiddetli hemde
ben bildirmedim valla :) bi kalp atışını duyalım hamilelik ilerlesin o zaman. insanın başına kayıplar kötü sonuçlar gelince de hep bi şeyler için erken geliyor. daha test sonucu çıkar çıkmaz eşim puset bakmaya başladı ben dedim asla 4 ayı geçmeden elimi sürmem :)Şu iğnelerden ilaçlardan kurtulabilsek bence rahatlıcaz. Benim karnım baya 3 aylık gibi şişti ama semsert. Artık hamileyim diye göbeğimi önemsemiyorum içime çekmiyorum filan
Buarada çalışan hanımlara birşey sorucam. İş yerinize bildirdiniz mi veya ne zaman bildirmeyi düşünüyorsunuz gebeliğinizi? Yada ne zaman bildirme zorunluluğu var?
Canım doktorlar bebeğin kalp atışını duyunca yazıyor gebelik raporunu. O da sgk ya işleniyor. İşyerine de raporu teslim ediyorsun. Ama kalp atışından önce olmuyor. Sen başladın mı işe?Şu iğnelerden ilaçlardan kurtulabilsek bence rahatlıcaz. Benim karnım baya 3 aylık gibi şişti ama semsert. Artık hamileyim diye göbeğimi önemsemiyorum içime çekmiyorum filan
Buarada çalışan hanımlara birşey sorucam. İş yerinize bildirdiniz mi veya ne zaman bildirmeyi düşünüyorsunuz gebeliğinizi? Yada ne zaman bildirme zorunluluğu var?
Allah gönlüne göre sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat nasip etsin kuzumAy bana kız çıktı Rabbim sağlıklı hayırlı evlat olsun cinsiyeti farketmez ama Allah biliyo ya kız istiyorum tabi ne nasip ettiyse
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin canımBana kız çıktı
Bende elenatal1 estrofem progestan bide progestan dex kullanıyorum kadın dogumcumda magnezyum verdi onu da kullanmaya başladım canımGençler takviye olarak neler kullanıyorsunuz? Omega 3, d vitamini, b12, magnezyum vs vs?
Ben sadece decavit kullanıyorum. Ayrıca estrafem ve progestan
Valla ara ara batmalr oluyordu transfer sonrası şimdi 6 haftalardayım ara ara sancım oluyor kuzum boyuna yatıyorumYaşasın yalnız değilim regl ağrısı yaşayan biri daha:))) transferin kaçıncı gün oldu?
Ben şimdiden 1.2 kg almışım inşallah yatmaktan ödemdirHepimiz oyleyiz galiba aclik gelince durduramiyorum kendimi
Evet cnm başladım 2. HaftamCanım doktorlar bebeğin kalp atışını duyunca yazıyor gebelik raporunu. O da sgk ya işleniyor. İşyerine de raporu teslim ediyorsun. Ama kalp atışından önce olmuyor. Sen başladın mı işe?
Ben de öyle birşey olmadı canım. Sadece fitil geri geliyor onun akıntısı oluyor.Selam kızlar. Sizde de sürekli beyaz renkli su gibi akıntı oluyor mu sürekli? Bende o kadar çok oluyor ki heralde adet oldum diye tuvalete koşuyorum bi bakıyorum renksiz sıvı, altıma kaçırmışım gibi nerdeyse
Evet aynı şekilde, sabah kalkınca özellikle ilk günler neye uğradığımı şaşırdım sonra bebekten diye sevindim. Günlük ped de çözdü sorunu.Selam kızlar. Sizde de sürekli beyaz renkli su gibi akıntı oluyor mu sürekli? Bende o kadar çok oluyor ki heralde adet oldum diye tuvalete koşuyorum bi bakıyorum renksiz sıvı, altıma kaçırmışım gibi nerdeyse
Ya bende hiç şişlik yok da ondan sordum ben de iğne kullnıyom halbukiKarnım su dolu sanki hatta ilaç dolu. İğne batırsan patlıcak gibi hatta. Gerçi patlamıyor her gün batırıyoruz zatençok sert ama karnım ve sankı 3 aylık gibi oldum şimdiden. İnş iğneleri bırakınca normale döner.
Yok canım olur mu hiç öyle şey. Hatta 12. haftadan önce vermeyenler var işyerine raporunu. Bu arada hamle personel işten çıkarmak suç iş kanununa göre. çıkarsalar bile dava açtığında kaybedeceklerini bildiğinden hiçbi işveren öyle bişeye kalkışmaz merak etme :)Evet cnm başladım 2. Haftam
Emin olamadım yani niye daha önce söylemedin derler mi diye düşündüm. Yerime birini bulmaya çalışırlar mı filan
Verdiğin saat de durumu değiştirir cnm her gün aynı saatte vermen gerek birini sabah birini daha geç saatlerde verdiysen aradaki zaman kısa olmuş olurbayanlar benim bu sabah yani 12. gün testim 347 çıktı bu sefer ilk test 200 dü 10. gün yapıldı
doktorum sorun yok %73 artmış bu normal sınırlarda merak etme dese de ben hep önceki kimyasaldan dolayı korku içindeyim.
Verdiğin saat de durumu değiştirir cnm her gün aynı saatte vermen gerek birini sabah birini daha geç saatlerde verdiysen aradaki zaman kısa olmuş olur
İnstada elcin demirel diye bir hanim var bende ona bakiyorum yakinda egzersizlere başlayacagim videolari var dun ve bugun biraz yaptım gercekten hem vicdanen hemde bedenen daha rahat hissettim sadece yemek yiyip yatip duruyodum aksi halde bende kilo alamya baslamistimBen şimdiden 1.2 kg almışım inşallah yatmaktan ödemdir
Evet kuzum oluyor korkma rahim gebeliğe hazırlıyor kendini felan diyorlarSelam kızlar. Sizde de sürekli beyaz renkli su gibi akıntı oluyor mu sürekli? Bende o kadar çok oluyor ki heralde adet oldum diye tuvalete koşuyorum bi bakıyorum renksiz sıvı, altıma kaçırmışım gibi nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?