2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Valla bende lekelenme olunca kuzum korkuyorum tekrar olur diye biraz 12. Haftaya kadar durayım da bende inşallah ilerleyen haftalarda başlarım

Çok erken vermişsiniz kan testini benimki de 5. Gün embriyosuydu ve 10. Gün değerim 70 çıkmıştı. Yani biraz beklemenizi tavsiye ediyorum

Bende de oluyor ama benim rahîm ağzımda sıvı vardı o geliyor muhtemelen dr um rahîm içinde olmadığı için sorun olmaz demişti trasfer oldum pozitif çok şükür belki sende de öyle bisi olabilir bende su gibi iç çamaşırım batcak şekilde

Ya bende hiç şişlik yok da ondan sordum ben de iğne kullnıyom halbuki
Herkesin başka tecrübeleri oluyor bu süreçte. Bak akıntı sıvıdan bahsediliyor bende de öyle birşey yok. Kime göre neye göre herşeyin yolunda olduğundan emin olucaz bilmiyorum ama ben benimkinin bana sıkı sıkı tutunduğuna inanıyorum

Bizim kurum çakallll. İşten çıkartmaz istifa ettirir yok gerçi şimdiye kadar kimseyi çıkarmadılar ama izin dönüşü yeni sene için anlaşmadıklarına çok şahit oldum.
Ya bu arada kızlar doğum paketi alamadım ben hala. Sigorta da yaptırmadık önceden. Tavsiyesi olan var mı? Sizler neler yaptınız?

Hoşgeldin cnm. Bebek görende oldu görmeyende...hepimiz farklı şeyler yaşıyoruz bakalım haber ver sonucunu

hangi hastanede düşünüyorsun doğumu ?

Canım sen çok acele ediyorsun :) Bir dur bakalım kalp atışı durulsun, gebelik raporu bir çıksın sonra hangi hastanede doğum yapacaksan oradan alırsın doğum paketini. 12. haftadan sonra alanlar var sırayla düşünmek en iyisi

duyulsun*

Ya haklı olabilirsin ama sürekli zam geliyor muayene ve tahlil ücretlerine. Ondan dolayı biran önce yaptırmak istedim. Çok da anladığım işler değil.
hangi hastanede düşünüyorsun doğumu ?
Medical parkda doktorum.

Hayırlı olsun canım kalp atışını duymuşsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Acaba alttan ultrasonda mı duyuldu kalp atışın. Benim 29 temmuzdu transfer ama 5 gün önce gittim doktora karından ultrasonla duyulmadı 1 hafta sonra gel dedi senin benden sonra olmuş transferin o yüzden merak ettim hangi ultrasondu?

Karından duyuldu kuzum benim 6+2 de duyuldu ultrasonu bilmiyorum hangisi

Ya haklı olabilirsin ama sürekli zam geliyor muayene ve tahlil ücretlerine. Ondan dolayı biran önce yaptırmak istedim. Çok da anladığım işler değil.

Medical parkda doktorum.
Hamile kalmadan önce yaptırman gerekiyodu sağlık sigortasını. Şuanda yaptırsan da doğum teminatı içermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…