Valla bende lekelenme olunca kuzum korkuyorum tekrar olur diye biraz 12. Haftaya kadar durayım da bende inşallah ilerleyen haftalarda başlarımİnstada elcin demirel diye bir hanim var bende ona bakiyorum yakinda egzersizlere başlayacagim videolari var dun ve bugun biraz yaptım gercekten hem vicdanen hemde bedenen daha rahat hissettim sadece yemek yiyip yatip duruyodum aksi halde bende kilo alamya baslamistim
Çok erken vermişsiniz kan testini benimki de 5. Gün embriyosuydu ve 10. Gün değerim 70 çıkmıştı. Yani biraz beklemenizi tavsiye ediyorumSelam kızlarBen iki gün öncede yazmıştım transferim 21 ağustosta yapıldı( taze transfer,5aa) ilk betamı 28 Ağustos’ta yaptırdım sonucu 56 çıkmıştı bugün(30 Ağustos) tekrardan yaptırdım 84 çıktı ikiye katlamamış üzülmeli miyim iki gün sonra tekrarla dediler ama sürekli bu şekilde tekrarlayacak mıyım bilginiz var mı şimdiden teşekkür ediyorum
Amin canım hepimize inşallahAllah gönlüne göre sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlat nasip etsin kuzum
Selam kızlar. Sizde de sürekli beyaz renkli su gibi akıntı oluyor mu sürekli? Bende o kadar çok oluyor ki heralde adet oldum diye tuvalete koşuyorum bi bakıyorum renksiz sıvı, altıma kaçırmışım gibi nerdeyse
Herkesin başka tecrübeleri oluyor bu süreçte. Bak akıntı sıvıdan bahsediliyor bende de öyle birşey yok. Kime göre neye göre herşeyin yolunda olduğundan emin olucaz bilmiyorumYa bende hiç şişlik yok da ondan sordum ben de iğne kullnıyom halbuki
Bizim kurum çakallll. İşten çıkartmaz istifa ettirirYok canım olur mu hiç öyle şey. Hatta 12. haftadan önce vermeyenler var işyerine raporunu. Bu arada hamle personel işten çıkarmak suç iş kanununa göre. çıkarsalar bile dava açtığında kaybedeceklerini bildiğinden hiçbi işveren öyle bişeye kalkışmaz merak etme :)
Ben inanıyorum cnm artış gayet güzel ilerleyecekOHHH KESELER GÖRÜNMEYE BAŞLAMIŞŞŞ AYY DARISI BAŞIMAAAA :)
KESE GÖRÜNÜNCE İÇİNDE BEBEKTE GORUNUYORMU NASIL OLUYOR O İŞLER
KIZLAR AKŞAM TESTİ TEKRARLICAM TAM 48 SAAT SONRA BAKALIM INSALLAH ARTIS NORMALDIR
Hoşgeldin cnm. Bebek görende oldu görmeyende...hepimiz farklı şeyler yaşıyoruz bakalımOHHH KESELER GÖRÜNMEYE BAŞLAMIŞŞŞ AYY DARISI BAŞIMAAAA :)
KIZLAR AKŞAM TESTİ TEKRARLICAM TAM 48 SAAT SONRA BAKALIM INSALLAH ARTIS NORMALDIR
hangi hastanede düşünüyorsun doğumu ?Bizim kurum çakallll. İşten çıkartmaz istifa ettiriryok gerçi şimdiye kadar kimseyi çıkarmadılar ama izin dönüşü yeni sene için anlaşmadıklarına çok şahit oldum.
Ya bu arada kızlar doğum paketi alamadım ben hala. Sigorta da yaptırmadık önceden. Tavsiyesi olan var mı? Sizler neler yaptınız?
inşallah çok güzel artmıştır. bence güzel gidecekOHHH KESELER GÖRÜNMEYE BAŞLAMIŞŞŞ AYY DARISI BAŞIMAAAA :)
Canım sen çok acele ediyorsun :) Bir dur bakalım kalp atışı durulsun, gebelik raporu bir çıksın sonra hangi hastanede doğum yapacaksan oradan alırsın doğum paketini. 12. haftadan sonra alanlar var sırayla düşünmek en iyisiBizim kurum çakallll. İşten çıkartmaz istifa ettiriryok gerçi şimdiye kadar kimseyi çıkarmadılar ama izin dönüşü yeni sene için anlaşmadıklarına çok şahit oldum.
Ya bu arada kızlar doğum paketi alamadım ben hala. Sigorta da yaptırmadık önceden. Tavsiyesi olan var mı? Sizler neler yaptınız?
duyulsun*Canım sen çok acele ediyorsun :) Bir dur bakalım kalp atışı durulsun, gebelik raporu bir çıksın sonra hangi hastanede doğum yapacaksan oradan alırsın doğum paketini. 12. haftadan sonra alanlar var sırayla düşünmek en iyisi
Ya haklı olabilirsin ama sürekli zam geliyor muayene ve tahlil ücretlerine. Ondan dolayı biran önce yaptırmak istedim. Çok da anladığım işler değil.Canım sen çok acele ediyorsun :) Bir dur bakalım kalp atışı durulsun, gebelik raporu bir çıksın sonra hangi hastanede doğum yapacaksan oradan alırsın doğum paketini. 12. haftadan sonra alanlar var sırayla düşünmek en iyisi
Medical parkda doktorum.hangi hastanede düşünüyorsun doğumu ?
Hayırlı olsun canım kalp atışını duymuşsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Acaba alttan ultrasonda mı duyuldu kalp atışın. Benim 29 temmuzdu transfer ama 5 gün önce gittim doktora karından ultrasonla duyulmadı 1 hafta sonra gel dedi senin benden sonra olmuş transferin o yüzden merak ettim hangi ultrasondu?Kızlar ben geldim sabah gittik tabi ben kalkmayayım çok diye su içmedim sabah midem boştu üstüne birden kalkınca tansiyonum yerlebir terledim soguk soguk felan neyse çubuk kraker ayran hallettik sonra kalp atışını duyduk çok şükürAma istirahat raporu aldım 10 gün yatacakmışım bizde son durumlar böyle
Karından duyuldu kuzum benim 6+2 de duyuldu ultrasonu bilmiyorum hangisiHayırlı olsun canım kalp atışını duymuşsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Acaba alttan ultrasonda mı duyuldu kalp atışın. Benim 29 temmuzdu transfer ama 5 gün önce gittim doktora karından ultrasonla duyulmadı 1 hafta sonra gel dedi senin benden sonra olmuş transferin o yüzden merak ettim hangi ultrasondu?
6+2 erken degilmi kalp duyumu için 7haftada duyuluyormusKarından duyuldu kuzum benim 6+2 de duyuldu ultrasonu bilmiyorum hangisi
Hamile kalmadan önce yaptırman gerekiyodu sağlık sigortasını. Şuanda yaptırsan da doğum teminatı içermez.Ya haklı olabilirsin ama sürekli zam geliyor muayene ve tahlil ücretlerine. Ondan dolayı biran önce yaptırmak istedim. Çok da anladığım işler değil.
Medical parkda doktorum.
Herkes faklı bişe yaşıyo yemin ederim6+2 erken degilmi kalp duyumu için 7haftada duyuluyormus
AynnHerkes faklı bişe yaşıyo yemin ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?