2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

İnşallah bende çok üzüldüm hayırlısı artık hakkımızda

Gebelik teminatını özeli sağlık sigortaları gebe kalmadan en az 6 ay önce yaptirma şartı koyuyor ben geçen seneden yapıp bu sene de yeniletmiştim tabi hepsi ayni mi bilmiyorum ben Allianz kullanıyorum
Benimki türkiye sigorta. O bahsettiğiniz 6 aylık bekleme süresi uygulaması geçen yıl kaldırıldı. Hamileyken bile alınabiliyor şuan

Benimki türkiye sigorta. O bahsettiğiniz 6 aylık bekleme süresi uygulaması geçen yıl kaldırıldı. Hamileyken bile alınabiliyor şuan
Hayır kaldırılmadı. Ben sigortacıyım. Hamileyken alınan poliçeler başkadır ve çok daha pahalıdır. Gebe kalmadan önce yapılan çok daha uygun ve hala 6 ay bekleme süresi var. Sadece Anadolu sigortanın tamamlayıcısında bekleme süresi yok. :) hamile olup illa poliçe alacaksanız sompo nun hamilelik poliçesi daha uygun

Ben genel olarak kaldırıldı demedim zaten. 10bin kişilik bir kurumda çalışıyorum Türkiye sigorta ile yapılan kurum anlaşmasında kaldırıldı, bizim anlaşmamızda yani. Başka kurumları ve başka sigortaları bilemem. Bize has bi durumdan bahsettim ben

O olabilir tabi grup poliçelerinde özel uygulamalar yapıyoruz her zaman. Ama öyle yazınca genel gibi anlaşıldı bilmişlik taslamak için yazmadım bilmeyenler yanlış anlamasın diye yazayım dedim düzeltmiş gibi olduysam kusura bakma

Oyle düşünmemek en iyisi tabiki endise hepimizin hakki ama ben bazi annelerin abarttigini kendini kontrol edemedigini dusunuyorum (hepimiz kendimize gore yeri gelince kaldirilmasi zor seyler yasadik kayiplarimiz falan filan oldu hic girmiycem o konuya) ama bu seyleri yasayan anneler farkediyorum da kuzu asiri stresli ve kendine bu isi zulme ceviren anneler oluyor 3. Gunden belirti gormedim diye aglama krizleriule baslayip isler çok daha buyuk yerlere gidiyor okadar buyuk duygu ve stres icerisinde bebegin yasamamasi bana normal geliyor tabiki bisey vesile oluyor ama gözlemlediğim bu ister anne hissediyor diyelim ister pozitif bakis acisi her seyi çözüyor diyelim yani yani bence en basta kaygilarimizin rolu cok onemli ikinmayi yasakliyo adamlar bizler sinir krizi gecirip kendimizi parcaliyoriz bu ne kadar saglikli olabilirki susam tanesinin kalbi nasil dayansin buna eeeeeytt cemaaati muslimin sorarim size destan yazdim yineee yanlissam dogru deyin

Dün sabah yapılan kan Testinden sonra yoğun adet sancısı yaşayınca evde test yapıp bakayım dedim, sizce de biraz daha koyulaşmamış mı? Üsteki dün öğlen alttaki bu sabah
Canim o yogun adet sancisini ben hala yasiyorum ozellikle yorulunca oldugunu farkettim

Dün sabah yapılan kan Testinden sonra yoğun adet sancısı yaşayınca evde test yapıp bakayım dedim, sizce de biraz daha koyulaşmamış mı? Üsteki dün öğlen alttaki bu sabah
Sen kan testinden sonra niye idrar testi yapıyorsun hala bebiş koyulaşmış için rahat olsun sancı çok normal bende de ayakta fazla kalınca oluyor.

Bende sürekli gidip test yaptirmak istiyorum kontrole kadar artışı çok merak ediyorum belki yarin tekrar yaptiririm bende panik yapiyorum kizlar bide bende 3 gündür nefes alamıyorum sanki oyle gazım varki karnimda hissediyorum sizdede var mi

Allianz kullanıyorum ben genel sağlık eşimin isyerinden dolayi yapiyolar biz 1,5 senedir gebelik teminati ayrica ödüyoruz sarti vardi çünkü bizde her ihtimale karşı yaptıralım dedik şuan dogum tahliller vs herseyi %100 karsiliyo 25000 tl teminati var

Allianzın gebelik öncesi alınan teminatı çok güzel, zaten şirket olarak da gayet iyi bazen provizyonda bekletir ama yine de iyi şirket

Bende transferden beri var şiddetli hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…