Kızlar keseyi gördükten sonra kalp atışına kadar zaman nasıl geçicek ya. Sanki her sabah bi bilinmezin içine uyanıyoruz. Çok şükür orada olduğunu biliyoruz ama yine de insan endişe içinde bekliyor çok zor değil mi
Bana da geçmiyor zaman..acaba duyduktan sonra içimiz rahat edecek mi tam anlamıyla yoksa tüp bebek diye hep diken üstünde mi olucaz? Gerçi ilk gebelikse benimki gibi onunda farklı bir bilinmezi varÖyle valla günler geçmek bilmiyor
Bir senin kız çıktı herhaldeKızmış
Valla işte bizim lekelenmeden dolayı dün doktorumuz dinletti ama bidaha ne zaman gidecem bilmiyorum o süre daha uzun geliyor bide erken duyduk taaa ikili taramaya kadar napcam diyorum ilk olunca bilinmezlikte yürüyoruz sankiBana da geçmiyor zaman..acaba duyduktan sonra içimiz rahat edecek mi tam anlamıyla yoksa tüp bebek diye hep diken üstünde mi olucaz? Gerçi ilk gebelikse benimki gibi onunda farklı bir bilinmezi var
Amaaan işte inandığımızdan mı rabbim hayırlı evlatlar saglıklı alalım da kız erkek hiç şey değilBir senin kız çıktı herhalde
Buralar komple erkek benimki de erkek cikti
Keseyi gördük ya içi de dolu umudumuz var keseyi beklemek daha zordu dış gebelik mi boş gebelik mi süreci beter bir şeydi. Anestezi alacam ameliyat olacam dusuncesi beni bitirdi anestezi beni fena çarpıyor. şimdi kafam daha rahat Allah'a güvendim. Saldım çayıra mevlam kayiraKızlar keseyi gördükten sonra kalp atışına kadar zaman nasıl geçicek ya. Sanki her sabah bi bilinmezin içine uyanıyoruz. Çok şükür orada olduğunu biliyoruz ama yine de insan endişe içinde bekliyor çok zor değil mi
He ay vakit geçmiyor ister kız olsun ister erkek hepsi bizim olsunAmaaan işte inandığımızdan mı rabbim hayırlı evlatlar saglıklı alalım da kız erkek hiç şey değil
AynenHe ay vakit geçmiyor ister kız olsun ister erkek hepsi bizim olsun
Ben de hiç bilmiyorum süreci yaşarak öğrenicez. Sağlık ocağına kayıt açtırmak dan kastın ne cnm?Aynenya şey soracaktım şimdi diyelim kalp atışını duyduk bidaha ne zaman gitçez bide sağlık ocağına kayıt açtırdınız mı kızlar
Gidince söylerler acemi anayizAynenya şey soracaktım şimdi diyelim kalp atışını duyduk bidaha ne zaman gitçez bide sağlık ocağına kayıt açtırdınız mı kızlar
Aile hekimine git cnm gebeyim de kayıt açsınlar gebe bebe takibi var onların bakanlık yaptiriyorBen de hiç bilmiyorum süreci yaşarak öğrenicez. Sağlık ocağına kayıt açtırmak dan kastın ne cnm?
Ben dün gidip sordum. Gebeliğin resmileşmesi için kadın doğumcunun gebelik tanısını sisteme girmesi gerekiyormuş. Bunu da doktorlar anca kalp atışını duyunca yapıyorlarmış. Şuan özel sigortaya da bildirim yapmadık mesela çünkü gebelik raporu denen şey kalp atışı duyulmadan verilmiyor. Çalıştığım işyerinde de gebelere günde 1 saat eksik çalışma hakkı var mesela ama gebelik raporu alınca veriliyor o hak. Rapor da dediğim gibi kalp atışı duyulunca çıkıyorAile hekimine git cnm gebeyim de kayıt açsınlar gebe bebe takibi var onların bakanlık yaptiriyor
Şuan ne sgk’nın, ne işyeririn, ne de özel sigortaların gözünde resmi olarak gebe değiliz anlicağınız. Zaten gebelik tanısı konulduğu an özel sigortalarımız devre dışı kalacak biliyosunuz. Gebelik teminatı satınalmak gerekecekBen dün gidip sordum. Gebeliğin resmileşmesi için kadın doğumcunun gebelik tanısını sisteme girmesi gerekiyormuş. Bunu da doktorlar anca kalp atışını duyunca yapıyorlarmış. Şuan özel sigortaya da bildirim yapmadık mesela çünkü gebelik raporu denen şey kalp atışı duyulmadan verilmiyor. Çalıştığım işyerinde de gebelere günde 1 saat eksik çalışma hakkı var mesela ama gebelik raporu alınca veriliyor o hak. Rapor da dediğim gibi kalp atışı duyulunca çıkıyor
Raporu hiç duymamıştım kalp atışı duyunca gidin kızlar o zaman boşa git gel uğraşmayın sıcaktaBen dün gidip sordum. Gebeliğin resmileşmesi için kadın doğumcunun gebelik tanısını sisteme girmesi gerekiyormuş. Bunu da doktorlar anca kalp atışını duyunca yapıyorlarmış. Şuan özel sigortaya da bildirim yapmadık mesela çünkü gebelik raporu denen şey kalp atışı duyulmadan verilmiyor. Çalıştığım işyerinde de gebelere günde 1 saat eksik çalışma hakkı var mesela ama gebelik raporu alınca veriliyor o hak. Rapor da dediğim gibi kalp atışı duyulunca çıkıyor
İşyerine evrak mi vermemiz gerekiyor anlamadım sistem direk mi geçiriyorBen dün gidip sordum. Gebeliğin resmileşmesi için kadın doğumcunun gebelik tanısını sisteme girmesi gerekiyormuş. Bunu da doktorlar anca kalp atışını duyunca yapıyorlarmış. Şuan özel sigortaya da bildirim yapmadık mesela çünkü gebelik raporu denen şey kalp atışı duyulmadan verilmiyor. Çalıştığım işyerinde de gebelere günde 1 saat eksik çalışma hakkı var mesela ama gebelik raporu alınca veriliyor o hak. Rapor da dediğim gibi kalp atışı duyulunca çıkıyor
Tabii. Gebelik raporunu veriyosun kayıtlarda resmi olarak kaç haftalık gebe olduğun yer alıyor. Doğum iznin filan da ona göre hesaplanıyorİşyerine evrak mi vermemiz gerekiyor anlamadım sistem direk mi geçiriyor
Ben. En son 0,85 tiSelamlar aranızda dusuk amh li olan varmı
Amin canım inşallahTeşekkur ederim canim inşallah sizlere nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?