- 2 Kasım 2020
- 306
- 209
- 33
- 28
Maşallah canım degeerin yüksek duruyor ikiz olabilir belkide sağlıkla al kucağınaKızlar bende geldim8.gün 168
10.gün 359,68
12. Gün 649,07
Test sonuçlarım6 Eylül de kese için çağırdı doktorum. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım benim devamlı oldu hep doğuma kadar ilk oglumda bişey olmuyor ama genelde yerleşirken olur bol bol dinlen 12 haftada tam yerleşmesini tamamlıyor daha çok yeni test sonucunda güzel bence sağlıkla devam etsin inşallahPoZitif gören , bekleyen herkese merhaba..
Bana 19 Ağustos’ta 2 adet dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün test günümdü ve sabah kan verdim, sonucum 200. 37 çıktı. Daha sevinmeye fırsat bulamadan bir adet sancısı başladı ve akşama kadar da hiç geçmedi. Daha önce normal yolla gebe kalıp 5. Haftada kimyasal yaşayan biri olarak çok ama çok korkuyorum. Acaba bu bölümdeki pozit Sonuçlanan gebeliklerde bu şekilde olan , yaşayan var mı.?
Evet canım günde iki defa ikişer taneSulgen benim de yoğun akıntılarım var 5. Günden beri şeffaf. 1 kerede yerleşme kanaması gibi renkli oldu. Sonra pozitifi gördüm. Ya hamileliktendir ya da progestandan. Kötü koku değişik renk ya da kan yoksa endişelenmeyin deniyor. Ben de bebeklerin varlığına yorup kendimi rahatlattım hep.
Benim doktor da pozitifi duyar duymaz kesti. Tekrar tekrar sordum daha paket bitmedi bırakıyorum doğru mu duydum diye. Kararlı şekilde bırak dedi. Progestana devam ediyorsun değil mi?
İnşallah hayırlısı olsun daMaşallah canım degeerin yüksek duruyor ikiz olabilir belkide sağlıkla al kucağına
Tedavi oluyomusunuz peki süreç nasıl sizinBen. En son 0,85 ti
Evet canım burası zaten pozitif sonuç çıkanların sayfası. İki embriyo transfer edilmişti biri tuttu şükür. Senin kaç amh? Başladın mı tedaviye?Tedavi oluyomusunuz peki süreç nasıl sizin
003 benim başladım bi olumsuz tedavim var yeni tedavim medikalpark funda gode deEvet canım burası zaten pozitif sonuç çıkanların sayfası. İki embriyo transfer edilmişti biri tuttu şükür. Senin kaç amh? Başladın mı tedaviye?
Canım çok sevindim adına..kalp atışını duymak seni çok rahatlatmıştır.Evet kızlarrrr bugün ilk muayenemize gittik şükürler olsun kalp atışını da duydum isteyen herkese nasip olsunEki Görüntüle 3121642
Ben de öyle düşünüyorum valla :/ kan versek tekrar büyüyor mu acaba kiCanım çok sevindim adına..kalp atışını duymak seni çok rahatlatmıştır.Renkli ultrason yapmışlar birde bizimkilerden farklı oldu darısı bize inş.
Benim de içim rahat etmiyor acaba kalp atışına kadar tekrar kan versem mi değerin arttığını görsem mi diye düşünüyorum panik oldum biraz.
Öyle bi rahatladım ki ilk denemem olumsuz olunca Buda öyle mi diye kalbim ağzımda bekledim ama şükürler olsun güzel bekleyiş oldu. Hiç panik yapma bugün doktor bana rahat ol sakin hayat sür dedi sende rahat ol kafana takmamaya çalış herşeyin hayırlısı deCanım çok sevindim adına..kalp atışını duymak seni çok rahatlatmıştır.Renkli ultrason yapmışlar birde bizimkilerden farklı oldu darısı bize inş.
Benim de içim rahat etmiyor acaba kalp atışına kadar tekrar kan versem mi değerin arttığını görsem mi diye düşünüyorum panik oldum biraz.
Canım senin transfer gununde reglinin kacinci gunuydu? Bəlki adet gunune görə hesaplaniyoDaha önce paylaşmıştım yine paylaşayım.
Ama benim doktorum iki gün ilerisini söyledi buraya göre 5+3 üm doktora göre 5+5 im. Sorduğumda iki gün yanılma olabilir tahminimde dedi.Prof. Dr. Kemal ÖZERKAN » Gebelik Yaşınızı Hesaplayın
Prof. Dr. Kemal ÖZERKAN Gebelik Yaşınızı HesaplayınKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı | Jinekolojik Onkoloji ve Endoskopik Cerrahikemalozerkan.com
Ben adetimin ilk gününe göre hesapladığımda da aynı yarih çıkıyor. 2 aşağı 2 yukarı olur yani fark.Canım senin transfer gununde reglinin kacinci gunuydu? Bəlki adet gunune görə hesaplaniyo
İKili test nedir canimOğlumda bende bakmıştım çıkıyor gibibirde ikili test yaptırdığınız hcg orani 50 altındaysa erkek üstüyle kız çıkıyor bilginize
Bende kiz cikdiHepimiz agıstosta gebe kalınca erkek çıkıyor herhalde bana da erkek çıktı
Evet 2 gun fark var arasindaBen adetimin ilk gününe göre hesapladığımda da aynı yarih çıkıyor. 2 aşağı 2 yukarı olur yani fark.
Kromozom bozukluğuna bakiliyorİKili test nedir canim
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin beta hcg kacta kalp atışı duyuldu baktimi doktorunuzEvet kızlarrrr bugün ilk muayenemize gittik şükürler olsun kalp atışını da duydum isteyen herkese nasip olsunEki Görüntüle 3121642
Gebelik teminatını özeli sağlık sigortaları gebe kalmadan en az 6 ay önce yaptirma şartı koyuyor ben geçen seneden yapıp bu sene de yeniletmiştim tabi hepsi ayni mi bilmiyorum ben Allianz kullanıyorumŞuan ne sgk’nın, ne işyeririn, ne de özel sigortaların gözünde resmi olarak gebe değiliz anlicağınız. Zaten gebelik tanısı konulduğu an özel sigortalarımız devre dışı kalacak biliyosunuz. Gebelik teminatı satınalmak gerekecek
Ay bana kız çıktı Rabbim sağlıklı hayırlı evlat olsun cinsiyeti farketmez ama Allah biliyo ya kız istiyorum tabi ne nasip ettiyseHepimiz agıstosta gebe kalınca erkek çıkıyor herhalde bana da erkek çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?