2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar bende geldim 8.gün 168
10.gün 359,68
12. Gün 649,07
Test sonuçlarım 6 Eylül de kese için çağırdı doktorum. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Maşallah canım degeerin yüksek duruyor ikiz olabilir belkide sağlıkla al kucağına

Canım benim devamlı oldu hep doğuma kadar ilk oglumda bişey olmuyor ama genelde yerleşirken olur bol bol dinlen 12 haftada tam yerleşmesini tamamlıyor daha çok yeni test sonucunda güzel bence sağlıkla devam etsin inşallah

Evet canım günde iki defa ikişer tane

Evet canım burası zaten pozitif sonuç çıkanların sayfası. İki embriyo transfer edilmişti biri tuttu şükür. Senin kaç amh? Başladın mı tedaviye?
003 benim başladım bi olumsuz tedavim var yeni tedavim medikalpark funda gode de ay inşallah banada nasip olur

Evet kızlarrrr bugün ilk muayenemize gittik şükürler olsun kalp atışını da duydum isteyen herkese nasip olsun Eki Görüntüle 3121642
Canım çok sevindim adına..kalp atışını duymak seni çok rahatlatmıştır. Renkli ultrason yapmışlar birde bizimkilerden farklı oldu darısı bize inş.

Benim de içim rahat etmiyor acaba kalp atışına kadar tekrar kan versem mi değerin arttığını görsem mi diye düşünüyorum panik oldum biraz.

Ben de öyle düşünüyorum valla :/ kan versek tekrar büyüyor mu acaba ki cumartesi kese bi çıksaydı

Öyle bi rahatladım ki ilk denemem olumsuz olunca Buda öyle mi diye kalbim ağzımda bekledim ama şükürler olsun güzel bekleyiş oldu. Hiç panik yapma bugün doktor bana rahat ol sakin hayat sür dedi sende rahat ol kafana takmamaya çalış herşeyin hayırlısı de

Canım senin transfer gununde reglinin kacinci gunuydu? Bəlki adet gunune görə hesaplaniyo

Gebelik teminatını özeli sağlık sigortaları gebe kalmadan en az 6 ay önce yaptirma şartı koyuyor ben geçen seneden yapıp bu sene de yeniletmiştim tabi hepsi ayni mi bilmiyorum ben Allianz kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…