• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Merhaba kızlar❤️ Karnınızda şişme veya sertleşme oldu mu?
Karnım su dolu sanki hatta ilaç dolu. İğne batırsan patlıcak gibi hatta. Gerçi patlamıyor her gün batırıyoruz zaten😅 çok sert ama karnım ve sankı 3 aylık gibi oldum şimdiden. İnş iğneleri bırakınca normale döner.

Maşallah canım Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌺
Herkez su içiyorum demiş. Suyun ne önemi var o kadar. Anlamadım banda izah eder misiniz 😂😂
Ozellikle ilk zamanlar ozellikle embriyonun tutunmasj icin onemliymis doktor anlatti da tam hatirlamiyorum embriyo o nemli ortami olusturamazsa kuruyup kayboluyomus nette de yaziyodur mantikli sekilde aciklamasi

Canım benim devamlı oldu hep doğuma kadar ilk oglumda bişey olmuyor ama genelde yerleşirken olur bol bol dinlen 12 haftada tam yerleşmesini tamamlıyor daha çok yeni test sonucunda güzel bence sağlıkla devam etsin inşallah 🤲🏻🌺

Ya çok teşekkürler çok güzel moral oldu çok teşekkürler, bugün YouTube da çok doktor dinledim 4. 5. Haftalarda adet sancısı gibi durumlar çok sık oluyormuş. İçim çok rahatladı :)

Kızlar keseyi gördükten sonra kalp atışına kadar zaman nasıl geçicek ya. Sanki her sabah bi bilinmezin içine uyanıyoruz. Çok şükür orada olduğunu biliyoruz ama yine de insan endişe içinde bekliyor çok zor değil mi 😕
[/QUOTE]
Bende oyleyim genel halimiz bu heralde arkadasim 2. Ye hamileymis bugun yazdi burda devlet Hastanesi'ne haftada bir kadin dogumcu geliyor keseyi gormeye ona gitmiş doktor burdaki cihazlar cok eski ama yinede kesenin burda oldugunu cikarabiliyorum demis 5. Haftassini dolduruyor bide bizim gibi 7yide doldurmuyor kalp atisi ne olacak dedim aman dur bakariz bir ara diyor 🙄 bende heyecandan uyku uyuyamıyorum

Kızlar keseyi gördükten sonra kalp atışına kadar zaman nasıl geçicek ya. Sanki her sabah bi bilinmezin içine uyanıyoruz. Çok şükür orada olduğunu biliyoruz ama yine de insan endişe içinde bekliyor çok zor değil mi 😕
Biz daha önceki transferde beraber sonuç bekliyorduk sanki değil mi

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin beta hcg kacta kalp atışı duyuldu baktimi doktorunuz
Amin inşallah çok teşekkür ederim. beta bir gün aralıklarla 3 kere test yaptırdım en son 17 Ağustos baktırdım 3273 çıkmıştı. Doktorum daha yaptırmamı istemedi bugünde ilk muayene de şükür kalp atışı duyuldu

Back