Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karnım su dolu sanki hatta ilaç dolu. İğne batırsan patlıcak gibi hatta. Gerçi patlamıyor her gün batırıyoruz zaten çok sert ama karnım ve sankı 3 aylık gibi oldum şimdiden. İnş iğneleri bırakınca normale döner.Merhaba kızlar Karnınızda şişme veya sertleşme oldu mu?
Bana kız çıktıHepimiz agıstosta gebe kalınca erkek çıkıyor herhalde bana da erkek çıktı
Ozellikle ilk zamanlar ozellikle embriyonun tutunmasj icin onemliymis doktor anlatti da tam hatirlamiyorum embriyo o nemli ortami olusturamazsa kuruyup kayboluyomus nette de yaziyodur mantikli sekilde aciklamasiMaşallah canım Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Herkez su içiyorum demiş. Suyun ne önemi var o kadar. Anlamadım banda izah eder misiniz
Ben sana bir hesap yapıp dönücem bekle sekreter kız ne anlasın.
Hepimiz oyleyiz galiba aclik gelince durduramiyorum kendimiİnşallah yiyip içip yatıyorum şimdiden kilo almam
Yaşasın yalnız değilim regl ağrısı yaşayan biri daha:))) transferin kaçıncı gün oldu?O bendede var ya bomboş gibi bugün bide regli agrısı gibi sızı başladı
Biz daha önceki transferde beraber sonuç bekliyorduk sanki değil miKızlar keseyi gördükten sonra kalp atışına kadar zaman nasıl geçicek ya. Sanki her sabah bi bilinmezin içine uyanıyoruz. Çok şükür orada olduğunu biliyoruz ama yine de insan endişe içinde bekliyor çok zor değil mi
Bakarım cnm tabiki. Transfer günü ve 3 mü 5 mi bilgisi lazımYaaa bana da yapabilir misin lütfrnnn ben de bu gün tam 4 hafta 1 gün çıkıyorum emin olamadım :))
Ne bakiyonuuuuuz geneeeeBakarım cnm tabiki. Transfer günü ve 3 mü 5 mi bilgisi lazım
19 Ağustos transfer 5. Gün embriyosuBakarım cnm tabiki. Transfer günü ve 3 mü 5 mi bilgisi lazım
Amin inşallah çok teşekkür ederim. beta bir gün aralıklarla 3 kere test yaptırdım en son 17 Ağustos baktırdım 3273 çıkmıştı. Doktorum daha yaptırmamı istemedi bugünde ilk muayene de şükür kalp atışı duyulduHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin beta hcg kacta kalp atışı duyuldu baktimi doktorunuz
Kaç haftalık diye merak etmişlerde ona bakıyoruz tatlım bir de cinsiyet baktık. Senin bilmediğin yeni birşey yok yaniNe bakiyonuuuuuz geneeee
4+2 çıkıyor canım tahmini doğum 7 mayıs. Tabi bu tahminen. Bebeklerinin sadece %5 i tahmin edilen tarihte doğuyormuş zaten19 Ağustos transfer 5. Gün embriyosu
Kaç tane kullanıyorsun canımCnm benim doktorumda estrofemi kalp atışını duyunca keseceğiz demişti
Ne bakılıyor ben de istiyorumBakarım cnm tabiki. Transfer günü ve 3 mü 5 mi bilgisi lazım
Maasallah canm darısı başımıza ultrason ne güzel çıkmış belirginEvet kızlarrrr bugün ilk muayenemize gittik şükürler olsun kalp atışını da duydum isteyen herkese nasip olsun Eki Görüntüle 3121642
Ayyy bana da kız çıktı:)))Hanımlar çin burcuna göre cinsiyet tahmini hakkında ne düşünüyorsunuz bilmem ama eğlence olsun diye deneyebilirsiniz. Bana erkek çıktı
Çin Takvimi 2024: Çin Takvimi Bebek Cinsiyet Hesaplama Paneli
Çin takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini hesaplayabilirsiniz. 2024 Çin takvimi bebek cinsiyeti hesaplama sayfasından tahmini öğrenebilirsiniz. İşte, çin takvimi...www.sabah.com.tr