Bu arada hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahBen dün gördümve görene kadar da öyle net bir belirti yoktu. Süreç boyunca ara ara hafif kasık ağrısı ve halsizlik bukadar endişe etme değerlerin iyiyse o keseyi orada göreceksinnn
TeşekkürlerBu arada hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim göğüsler de bugün farkettim sismislerBenim memeler basta birazdolgundu simdi meme konusunda pek şikayetim yok normallestiler canim ben aha belirtiler yokmu oluyor falan dedim hatta
İnşallah canım gelebilirim aranizaTeşekkürler cnm seni de bekleriz aramıza yakın zamanda inşallah
Ben de çok fazla göğüsle ilgili bir belirti yok. Sanırım sadece 1 gün dokununca ağrı olmuştu o da 12. Gün olabilir yani daha geç zamanlarıydı. Çatlatma iğnesi kullandığım dönemler dokunamıyordum bile sızıdan ve hassasiyetten ama şuan çok normal her zamanki halimdeyim.
Çok teşekkür ederim bunu bende düşündüm ama bilemedim yine de yüreğime ferahlık veren bir yorum oldu Rabbim kat kat razı olsun inşallah. Umarım öyledir ve sağlıkla ilerler. Allah razı olsun.Canimcim benim sahsi fikrim su yonde bence senin bebegin gec tutundu ilk testte 2 gibi bir değer ciktigini farz ederssk ertesi gunu bu deger sadece 3 olur bir sonraki gun sadece 4e kavusabilir bak bu degerler arasinda dusununce koyulasmada fark olmayisi bana cok makungeliyor henuz yani daha cok basidir birkac güne yukseldikce deger artisida bekledigim gibi olacaktır
Benimde ayni oyleydi canim bugun cok hafiflediler gun geçtikçe azaldi agrisi sizisi zaten hayırlısı olsun hakkımızda dualariniza talibimBenim memeler basta birazdolgundu simdi meme konusunda pek şikayetim yok normallestiler canim ben aha belirtiler yokmu oluyor falan dedim hatta
Bence belirtilerin güzel. Azıcıkta kasıkta çekilme oluyorsa adet sancısı başlangıcı gibi tamamdır bu işİnşallah canım gelebilirim aranizabenimde ayni oyle oldu catlatma ignesi den sonea tas gibi oldu dokunamiyodum bile ama simdi geçti hic bişey hissetmiyorum sadece belim ve sirtim agriyo
O 4.5. gunlerimde oldu canim simdi rahmimin sol tarafina igne batmasi gibi arada batmalar oluyo o kadar insallah olmuştur hayirlisiylaBence belirtilerin güzel. Azıcıkta kasıkta çekilme oluyorsa adet sancısı başlangıcı gibi tamamdır bu iş
Bendekiyle aynı tarz belirtiler cnm. Şimdiden hayırlı olsunO 4.5. gunlerimde oldu canim simdi rahmimin sol tarafina igne batmasi gibi arada batmalar oluyo o kadar insallah olmuştur hayirlisiyla
Ama normal iste ben saniyodumki hep bomba gibi agrili sizili kalcaklarBenimde ayni oyleydi canim bugun cok hafiflediler gun geçtikçe azaldi agrisi sizisi zaten hayırlısı olsun hakkımızda dualariniza talibim
Ne demek canim benimÇok teşekkür ederim bunu bende düşündüm ama bilemedim yine de yüreğime ferahlık veren bir yorum oldu Rabbim kat kat razı olsun inşallah. Umarım öyledir ve sağlıkla ilerler. Allah razı olsun.
Benim göğüsler de bugün farkettim sismisler
Bende de çok net bişey yok canım. Biraz kasık ağrısı var sanki adet gelecek gibi arada oda gidiyor. Birazcık bel ve sırt ağrım var. Bi ara kalmıyor bişeyim yol gibi Merak içindeyim bendeHanımlar keseyi görmeyi bekleyenlere sorumbelirtiniz var mı ya ben bulamıyorum kendimde çok net şeyler ve korkuyorum
Bugünde adet günüm ya belki oyuzdende sistilerAhahah dolgun dolgun ne guzel bende o sis halini sevmiştim oysaki
Odaklanma kış kış kış gelmesinBenim genelde oluyor kac haftalıkken başlıyordu unuttum galiba ikinci ayın başında 4. Ayın sonuna kadar devam ederdi benim bulantilar çok kötü oluyor bekliyorum bulantilari
Öyle tabi inşallah hepimiz için sağlıklı gebelikler ve evlatlar nasip olurNe demek canim benimAllah gonlune gore versin inşallah ilerleyecek bir care ariyoruz hepimiz her animiz cok zor o yuzden moral cok onemli
Allah ım korusunBende de çok net bişey yok canım. Biraz kasık ağrısı var sanki adet gelecek gibi arada oda gidiyor. Birazcık bel ve sırt ağrım var. Bi ara kalmıyor bişeyim yol gibi Merak içindeyim bende
Amin inşallah canimÖyle tabi inşallah hepimiz için sağlıklı gebelikler ve evlatlar nasip olur
İnşallah canımAllah ım korusungüzel haberler alalım hepimiz de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?