2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Ben dün gördüm ve görene kadar da öyle net bir belirti yoktu. Süreç boyunca ara ara hafif kasık ağrısı ve halsizlik bukadar endişe etme değerlerin iyiyse o keseyi orada göreceksinnn
Bu arada hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu arada hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkürler biz de hep endişeliydik..bak sırayla gruptaki tüm arkadaşlar alıyoruz güzel haberleri. Negatif enerjiden uzak dur. Endişen olacak olanı değiştirmeyecekki. Bak şimdi de kalp atışını duymak için bekliyoruz. Beklemek bitmiyor..ama çok güzel bir bekleyiş

İnşallah canım gelebilirim araniza benimde ayni oyle oldu catlatma ignesi den sonea tas gibi oldu dokunamiyodum bile ama simdi geçti hic bişey hissetmiyorum sadece belim ve sirtim agriyo

Çok teşekkür ederim bunu bende düşündüm ama bilemedim yine de yüreğime ferahlık veren bir yorum oldu Rabbim kat kat razı olsun inşallah. Umarım öyledir ve sağlıkla ilerler. Allah razı olsun.

Benim memeler basta birazdolgundu simdi meme konusunda pek şikayetim yok normallestiler canim ben aha belirtiler yokmu oluyor falan dedim hatta
Benimde ayni oyleydi canim bugun cok hafiflediler gun geçtikçe azaldi agrisi sizisi zaten hayırlısı olsun hakkımızda dualariniza talibim

İnşallah canım gelebilirim araniza benimde ayni oyle oldu catlatma ignesi den sonea tas gibi oldu dokunamiyodum bile ama simdi geçti hic bişey hissetmiyorum sadece belim ve sirtim agriyo
Bence belirtilerin güzel. Azıcıkta kasıkta çekilme oluyorsa adet sancısı başlangıcı gibi tamamdır bu iş

Bence belirtilerin güzel. Azıcıkta kasıkta çekilme oluyorsa adet sancısı başlangıcı gibi tamamdır bu iş
O 4.5. gunlerimde oldu canim simdi rahmimin sol tarafina igne batmasi gibi arada batmalar oluyo o kadar insallah olmuştur hayirlisiyla

Çok teşekkür ederim bunu bende düşündüm ama bilemedim yine de yüreğime ferahlık veren bir yorum oldu Rabbim kat kat razı olsun inşallah. Umarım öyledir ve sağlıkla ilerler. Allah razı olsun.
Ne demek canim benim Allah gonlune gore versin inşallah ilerleyecek bir care ariyoruz hepimiz her animiz cok zor o yuzden moral cok onemli

Hanımlar keseyi görmeyi bekleyenlere sorum belirtiniz var mı ya ben bulamıyorum kendimde çok net şeyler ve korkuyorum
Bende de çok net bişey yok canım. Biraz kasık ağrısı var sanki adet gelecek gibi arada oda gidiyor. Birazcık bel ve sırt ağrım var. Bi ara kalmıyor bişeyim yol gibi Merak içindeyim bende

Son düzenleme:
Kızlar aranızda haftada bir Proluton depot vurduran var mı? Tam doz mu vuruluyorsunuz yarım doz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…