- 14 Ağustos 2022
- 147
- 155
- 23
- 34
Ahahahahha iyi taktikTabiii yaaaaa git saril kocana o gelmezse sen git bos birakma yapistir iki saplakseverken dovmek iyi gelir icin rahatlar caktirmadan caktirmadan tasi at suyu bulandirma derler
Canım bende de var aynı sancılar. Hatta bugün ilk defa adet ağrısı çekerken belimize vurur ya belde de aynı ağrıyı yaşadım.Yaa sorma sorma iki gun once belirti yok diyordum pismanim bende de sanci var adete benzer alt taraf bugun beni yordu normaldir heralde bu sancilar siddetli degil ama insan tedirgun oluyor
Ben dün gördümHanımlar keseyi görmeyi bekleyenlere sorumbelirtiniz var mı ya ben bulamıyorum kendimde çok net şeyler ve korkuyorum
Aynen kuzum kesinlikle. Kesenin boyutuyla alakalı demekkiValla kuzum ben son adete göre hesapladım ama transfere göre de 2 gün var arada keseyle uyumlu dediler yanı kese boyutu 5+2 bende 5+4 diye hesapladım dedim 16 Temmuz sat dedim iki günden birşey olmaz uyumlu dediler ondan değişebilir önemli değil önemli olan sağlıklı büyüyüp haftasıyla ilerlemesi bence
Merhabalar, çok silik bir çizgi görünüyor ama aklıma acaba taze transfer mi ve çatlama iğnesindeki hcg görünmüş olabilir mi sorusu geldi. Veya 3. Gün embrosu mu ki çizgi belirginleşmedi henüzMerhaba aslında burada daha olumlu şeyler paylaşılıyor ama belki yaşayan veya bilgisi olan vardır diye sormak istedim transferimin 7. günü erken gebelik testinde çok silik bir çizgi ile pozitifi görmüştüm sekizinci gün tekrar ettim onda da silik bir şekilde yine pozitif gördüm dokuzuncu gün test yapmadım bugün onuncu günüm aynı marka test ve ilk idrar ile test yaptım fakat testteki çizginin koyulaşmadığını fark ettim yedinci gün veya sekizinci gün yaptığım ile aynı çıktı neden böyle olur acaba bir bilgisi olan var mı? Alttaki bugün yaptığım.
Yarın randevum var kan testi için sabah hastaneye gideceğim. Taze transfer değil iki tane dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edildi. Bir bakayım o testi alıp denerim. Bekledikçe 7. ve 8. gün yaptığım testler gibi oldu. O testi de deneyeyim belki bir farklılık olur çizgide.Merhabalar, çok silik bir çizgi görünüyor ama aklıma acaba taze transfer mi ve çatlama iğnesindeki hcg görünmüş olabilir mi sorusu geldi. Veya 3. Gün embrosu mu ki çizgi belirginleşmedi henüzDeğilse predictor diye biraz daha pahalı olan bir test var onu almanı tavsiye ederim çizgi varsa daha net görmek için. 10. Günün gelmiş kan testi verdiğinde zaten anlaşılır tutup tutmadığı embriyonun aslında. Ne zaman kan vereceksin?
Cnm üzgünüm ama kimyasal olmuş yani tutmamış gibi görünüyor verdiğin bilgilere göreYarın randevum var kan testi için sabah hastaneye gideceğim. Taze transfer değil iki tane dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edildi. Bir bakayım o testi alıp denerim. Bekledikçe 7. ve 8. gün yaptığım testler gibi oldu. O testi de deneyeyim belki bir farklılık olur çizgide.
Günaydın canımKozlar bulantilariniz basladimi ne zaman başlar 5. Yada 6. Haftadami
Umarım öyle bir durum değildir. Yaşadığım ilçede özel hastane yok maalesef ama vakayım duruma göre hareket edeceğim. Teşekkür ederim.Cnm üzgünüm ama kimyasal olmuş yani tutmamış gibi görünüyor verdiğin bilgilere göreTabiki ümit kesilmez yine de geç döllenme olabilir Kan verdiğinde net anlaşılır. Bugün özel hastane acilinde de verebilirsin kan ücretli dilersen.
Bende de yok çok şükür ins böyle devam eder ondan eksik kalalım bariKozlar bulantilariniz basladimi ne zaman başlar 5. Yada 6. Haftadami
Benim genelde oluyor kac haftalıkken başlıyordu unuttum galiba ikinci ayın başında 4. Ayın sonuna kadar devam ederdi benim bulantilar çok kötü oluyor bekliyorum bulantilariBende de yok çok şükür ins böyle devam eder ondan eksik kalalım bari
Teşekkürler cnm seni de bekleriz aramıza yakın zamanda inşallahMerhaba kızlar umarım hepiniz sağlıcakla bebisinizi kucağıniza alırsınızdarisida bizlere olsun inşallah sizlere bi sorum olacak yaa benim bugun 7. Gunum ilk gunlerde goguslerimin ucu hafif sizliyodu bugun oda kalmadi goguslerimde en ufak bisey yok sizdede olmusmuydu boyle yani goguslerde ağrı sızı hissettiniz mi ?
Yaa oylemii demekki normal vallahi bi ara yazacaktim doktora normal mi diyeCanım bende de var aynı sancılar. Hatta bugün ilk defa adet ağrısı çekerken belimize vurur ya belde de aynı ağrıyı yaşadım.
Benim memeler basta birazdolgundu simdi meme konusunda pek şikayetim yok normallestiler canim ben aha belirtiler yokmu oluyor falan dedim hattaMerhaba kızlar umarım hepiniz sağlıcakla bebisinizi kucağıniza alırsınızdarisida bizlere olsun inşallah sizlere bi sorum olacak yaa benim bugun 7. Gunum ilk gunlerde goguslerimin ucu hafif sizliyodu bugun oda kalmadi goguslerimde en ufak bisey yok sizdede olmusmuydu boyle yani goguslerde ağrı sızı hissettiniz mi ?
Canimcim benim sahsi fikrim su yonde bence senin bebegin gec tutundu ilk testte 2 gibi bir değer ciktigini farz ederssk ertesi gunu bu deger sadece 3 olur bir sonraki gun sadece 4e kavusabilir bak bu degerler arasinda dusununce koyulasmada fark olmayisi bana cok makungeliyor henuz yani daha cok basidir birkac güne yukseldikce deger artisida bekledigim gibi olacaktırYarın randevum var kan testi için sabah hastaneye gideceğim. Taze transfer değil iki tane dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edildi. Bir bakayım o testi alıp denerim. Bekledikçe 7. ve 8. gün yaptığım testler gibi oldu. O testi de deneyeyim belki bir farklılık olur çizgide.
İnşallahBen dün gördümve görene kadar da öyle net bir belirti yoktu. Süreç boyunca ara ara hafif kasık ağrısı ve halsizlik bukadar endişe etme değerlerin iyiyse o keseyi orada göreceksinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?