2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Aynen ya cok haklisin Bana transfer gunu asistan doktor pozitif ten sonra takio doktorunuza baslayin ilaclarin devami konusunda kendi gerekli gordugune karar versin bizden is cikiyor artik demisti beni sadece kalp atisini duymak icin cagirdi yani yanina bana tedavi uygulamayacak tahlil yapmyacak ve hic bir aciklama yapmayacak bence etik olanda bu takibimi yapmiyosa geriside baska doktorun isine karismak olur ayrica adam inanilmaz yogun 10 saniyelik muaneler icin saatler bekliyoruz banada mantıklı gelmiyor yani

Öyle miymiş ya iyi bari. Bence de boş değilizdir ya benim zaten sürekli kasık ağrısı hep var akıntı desen var alt taraf aktif yani maşallah
Yaa sorma sorma iki gun once belirti yok diyordum pismanim bende de sanci var adete benzer alt taraf bugun beni yordu normaldir heralde bu sancilar siddetli degil ama insan tedirgun oluyor

Kizlar merhaba 3. Gun ebriyosu 10. Gunum dayanamadim test verdim 16.09 cikti 10. Gun icin az mi yoksa yeni artisa mi gececek bilemedim ya ilk hamileligimde adetim 2 gun gecikmisti test yaptirdigimda 209 cikmisti simdi cok dusuk geldi moralim bolzuldu gibi dusuncelerinizi paylasirmisiniz

Cancazim hayırlı olsun ama her bebek ve gelisimi ayni degil atilimlar farkli sen sadece artisa odaklan degerin iyi

Hadi insallah ne zorlu surecler hepimiz insallah saglikla alalim Kucagimiza pazartesi normalde test gunum insallah guzel birseyler paylasabilirim bende
Paylasirsin tabiki degerin guzel 3. Gun olmasına ragmen pazartesi artisi gorursun haydi bakalim pazartesi kahveler senden ozaman

Merhaba bak sana bir tablo göndereceğim tek embriyo transferine göre değerler verilmiş. Daha test günün gelmemis ve elinde pozitif bir deger var .lütfen uzme kendini ayrica benimde 9.gun degerim 19 senden cokda farkli degilim... bugun 11. Gun

Eklentiler

• Screenshot_20220827-213937_Chrome.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 53
Cok pozitifsin Saglikla al sende ikizlerini kucagina istedigin kahve olsun arkadasim
aminnn cumlemize nasip etsinn Gonuller bir olsunnyeter insallah senden de guzel haberlerini duyariz cNim benim yeterki icindeki bebisleri dusunup mutlu ol gerisi gelir

Cnm hoşgeldin. 401 değeri ile 5 haftalık olması bana garip geldi. Ta günü yanlış söyledi yada beta düşük anlayamadım. Belki dediğin gibi geç döllenmedir.

Cok sagol canim umut oluyorsunuz insallah hepimizin yuzu gulsun

Ah kuzum hayirlisiyla keseler kalp atislari hepsi olacak neyki 3 5 deger gozumuzu korkutamaz

Bebisim kese gormek icin erken degil mi ama 1500 2000 degerde olmasi gerekiyo en az onada ancak alttan baktilar bize sana daha erken yani

Cnm 3. Gün embrosu o daha çok minnoş 2 gün sonra tekrar kan ver arttığını göreceksin.

Kesinlikle canım çok haklısın, biz duygusal bakabiliyoruz ama onlar ne yapacaklarını bilemiyorlar şaşkınlar :) bu tespit aşşşırı doğru bir tespit… ama yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirdi sağolun zaten zor bir süreç geçirdiğimiz için tedirginlik var, böyle olunca acaba diyorum ben beceremeyecek miyim bu annelik işini.. daha şimdiden sabrımı kontrol edemiyorum falan diye üzülüyorum… ama geçici bir dönem inanıyorum süreç hepimiz için aslında çok yeni… ve ister istemez sürekli endişeliyiz… önce pozitif olacak mı… pozitifi görüyoruz… acaba boş ve kimyasal gebelik mi ateşi.. sonra hadi kese görelim de rahatlayalım…e o zaman da rahat yok. O zaman sonra kalp atıı görelim.. yok her şeyi doğru yapıyor muyum.. yok şu haftaya kadar risk varmış…

Allah hepimize bebişlerimizle beraber sağlık, huzur ve sakinlik versin ailelerimize huzur ve mutluluk versin ve iyiki bu grubu keşfettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…