Fırında patatesli somon yeşil salataKizlar aksama ne yemek var bu arada ben bisey bulamiyorum fikir verin
Yaaa maalesef oyle bir imkanimiz yok dağ başındayız burda 3 dennsonra ekmek bile yokHazır soyle bence yorgunsan bende kac gündür öyle yapıyordum artık yemek yapayım yeter dedim
Aynısını yaptım sayilirFırında patatesli somon yeşil salata
Kayseri'ye geliorum cnm üç saat falan tutuyor yol
CanımsınRica edrrimEvet bosuna uzuluyorsun o kadar zor zamanlar gecirdikki bugunlerin hayalini kurduk bebegin yokken şuanin hayalini kurup bunu yapar bunu soyler bunu dusunurdum diye hayal kuruyorduk hayallerini yasamaya calis biz tup bebek anneleri b mutlulugu hak ediyoruz kimse bana kizmasin normale gore daha cok hak ediyoruz hemde sahsi gorusum bu yönde baskasinun sana yapmadihi zorbaligi sen kendine yapma diri dur
Hadiya nerde yaşıyorsunuz canm...Benim tarihimi yaptın yoksaYaaa maalesef oyle bir imkanimiz yok dağ başındayız burda 3 dennsonra ekmek bile yokmarket icinde ilceye varmak zorundasin bu arada bende surdum firina yemek
Kayserideyim benHadiya nerde yaşıyorsunuz canm...Benim tarihimi yaptın yoksa
Tabiii yaaaaa git saril kocana o gelmezse sen git bos birakma yapistir iki saplakCanımsınÇok haklısın yıllarca bu günlerin hayalini kurduk, tadını çıkarmamız lazım
Kayseriliyim ben babam develi derabasi köyünde dogmus memleketlimKayserideyim benaynen doğradım hepsini attim icine pattis tavuk hooop firin
Yaa ne guzellKayseriliyim ben babam derabasi köyünde dogmus memleketlim
Bence bu dönemde biraz uzak kalmak zorunda oldukları için onların bünyesi kaldırmıyor bu durumuKızlar sizin duygu durumunuz eşlerinizle ilişkiniz nasıl bu süreçteben sürekli gergin ve üzgün hissediyorum ve eskisi gibi ilgili değilmiş gibi geliyor öyle olunca tartışma yaşıyoruz öyle olunca da korkuyorum ileride nasıl olacak diye
Havası da güzeldir toplasan 5 kez gitmisimdir 5 amcam 3 Halam hep ordaYaa ne guzellbizde cok alistik sanki sehri ustumuze yapmislarda bizimmis gibi sahiplendik cok guzel arkadasliklarim oldu Allah hepsine selamet versin cok sevdim burayi
Pazartesi gidiyorum bendeEvet bizlere nasip oldu çok şükürvakit nasıl geçerse artık sen ne zaman gidiyorsun kalp atışına?
Ayy çok yakın..içimizde en erken sen yaşayacaksın bu mutluluğu gibi görünüyorPazartesi gidiyorum bende
Ay atmadım eşim biraz takıntılı da bu konularda kimseyle paylaşmicağıma söz verdirttiHaniii foto attin miii bakiiimmm
Öyle miymiş ya iyi bari. Bence de boş değilizdir ya benim zaten sürekli kasık ağrısı hep var akıntı desen var alt taraf aktif yani maşallahHepimiz ayniyiz ozaman bebisleri kalp atisiyla gorcezbu ic ferahlatici acikcasi bos gebelikte gebelik belirtileri görülmüyormus değerde kendiliginden dusmeye basliyormus progesteron falanya az cok belirtilerimiz var hepimizin ben o tehlikeyi atlattigimizi düşünüyorum acikcasi o yuzden kalp atisi heyecanina odakliyim
Canım bence doktorumuza ve hastanemize karar verip o hastaneden doğum paketi almak en mantıklısı. Ben de şahsen tüp bebek yaptığım doktorla gebelik takibi yapmak istemiyorum. İkisi farklı şeyler. Karnım burnumda muayeneye tüp bebek merkezine gitmek de istemiyorum açıkcasıİyi aramizda 3 gun var ama bende acaba birkac gun daha gec mi gitsem diye dusunuyorum nede olsa 10. Gun geçmiş oluyor 650 lira bi kalp atisi icin muane ucreti odeyecegim en azindan hafta sonu gideyim hemde esim izin almakta zorlanmaz diye dusundum hatta kafaam karisik tup bebek konusunda gecmisi olan iyi bir doktora direk baslayip kalp atisini onda mi duysam cunku benim doktorum ikiz gebelik konusunda bilgi vermeyecek surec hakkinda her hangi bisey soylemeyecek muhtemelen bu onun icin etik olmayacaktir takip etmedigi hastasina tahminlerde bulunmak risklerden bahsetmek yani en azindan benimle ilgilenup her seg hakkinda bilgilendirecek birine ihtiyacim var ordan cikip ertesi gun sirf bilgi amaclida baska doktora randevu almak ne kadar mantikli ki 650 liraya tedavi de yapmayacak kalp atisi duyup video cekecek yani cocugumun birinin puset parası olurbana akilverin
Airfryer aldım hayatım kurtuldu resmen. Aşırı tavsiye ederim. Eşim de kullanıyor çok pratik hamilelikte en büyük yardımcınız olur kızlar alın aldırınAhahah olamaz o güce ihtiyacimiz var ne yap ne et bulfirin yemeği yetismez heralde artik tembelligime doymayayim
Merhaba dün beta hcg 231 cıktı doktora gittim son adet 18 temmuz buna göre 5 haftalık dedi ama keseyi falan göremedi bugün beta hcg yi tekrarladı sadece 1 gün gecmesine rağmen 401 cıktı Progesteron ise 6.43 çıktı sizce nasıl acaba geç döllenme mi?Uzun emekler sonucu Pozitifi görüp heyecanlı olan Anne adayları gelin burada paylaşımda bulunalımBirbirimize destek olalım
Dur dur aklimi celme robot supurge gozumun icine bakiyo beni al diyeAirfryer aldım hayatım kurtuldu resmen. Aşırı tavsiye ederim. Eşim de kullanıyor çok pratik hamilelikte en büyük yardımcınız olur kızlar alın aldırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?