2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Hazır soyle bence yorgunsan bende kac gündür öyle yapıyordum artık yemek yapayım yeter dedim
Yaaa maalesef oyle bir imkanimiz yok dağ başındayız burda 3 dennsonra ekmek bile yok market icinde ilceye varmak zorundasin bu arada bende surdum firina yemek

Canımsın Çok haklısın yıllarca bu günlerin hayalini kurduk, tadını çıkarmamız lazım

Yaaa maalesef oyle bir imkanimiz yok dağ başındayız burda 3 dennsonra ekmek bile yok market icinde ilceye varmak zorundasin bu arada bende surdum firina yemek
Hadiya nerde yaşıyorsunuz canm...Benim tarihimi yaptın yoksa

Canımsın Çok haklısın yıllarca bu günlerin hayalini kurduk, tadını çıkarmamız lazım
Tabiii yaaaaa git saril kocana o gelmezse sen git bos birakma yapistir iki saplak severken dovmek iyi gelir icin rahatlar caktirmadan caktirmadan tasi at suyu bulandirma derler

Bence bu dönemde biraz uzak kalmak zorunda oldukları için onların bünyesi kaldırmıyor bu durumu verilen sözler vaatler hepsi şuan başka düşüncelerle yer değiştirmiş durumda. Bizim gibi duygusal olamıyorlar isteseler şok halindeler. Ama ben de çok çençen çene yapıyorum eşime buaralar yani yalnız değilsin ben de endişeliyim

Yaa ne guzell bizde cok alistik sanki sehri ustumuze yapmislarda bizimmis gibi sahiplendik cok guzel arkadasliklarim oldu Allah hepsine selamet versin cok sevdim burayi
Havası da güzeldir toplasan 5 kez gitmisimdir 5 amcam 3 Halam hep orda

Öyle miymiş ya iyi bari. Bence de boş değilizdir ya benim zaten sürekli kasık ağrısı hep var akıntı desen var alt taraf aktif yani maşallah

Canım bence doktorumuza ve hastanemize karar verip o hastaneden doğum paketi almak en mantıklısı. Ben de şahsen tüp bebek yaptığım doktorla gebelik takibi yapmak istemiyorum. İkisi farklı şeyler. Karnım burnumda muayeneye tüp bebek merkezine gitmek de istemiyorum açıkcası

Uzun emekler sonucu Pozitifi görüp heyecanlı olan Anne adayları gelin burada paylaşımda bulunalım Birbirimize destek olalım
Merhaba dün beta hcg 231 cıktı doktora gittim son adet 18 temmuz buna göre 5 haftalık dedi ama keseyi falan göremedi bugün beta hcg yi tekrarladı sadece 1 gün gecmesine rağmen 401 cıktı Progesteron ise 6.43 çıktı sizce nasıl acaba geç döllenme mi?

Airfryer aldım hayatım kurtuldu resmen. Aşırı tavsiye ederim. Eşim de kullanıyor çok pratik hamilelikte en büyük yardımcınız olur kızlar alın aldırın
Dur dur aklimi celme robot supurge gozumun icine bakiyo beni al diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…