- 24 Ağustos 2022
- 25
- 21
- 3
TeşekkürlerYaa hadi hayirli olsun ozamanhayir daha once duymadim bana duymak pek yetmiyor artik bizzat gidip memnun kalmis her seyiyle ilgilenmis biri lazim zerrin avul bihter senem ve özlem isimli doktorlarvar suan listemde zerrin hanimi begenmezsem digerlerine bakacağım ama begenecegimi saniyorum cunku randevu bulunmuyor sinirli sayida hasta aliyor randevulu takipli gebelerine de sekreter otomatik olusturuyormus randevuyu zaten bu arada sizde kayseridesiniz ozaman
Yaa ne guzelTeşekkürlerevet kayseri
Aynen öyleYaa ne guzelkayseri doktor konusunda cok seçenekli bir biri olmazsa biri muhakakk olur sansliyiz
Ben sana hesaplayayım. 3. Günlük mü 5. Günlük müydü seninki?Kizlar şimdi ben kac haftalik oluyorum 31 temmuz son adet 15 ağustos transfer şaştım kaldım
Rica edrrimYaaaaa çok teşekkür ediyorum ne güzel yazmışsınbana sanki beni önemsemiyor gibi sonra ben de havadan nem kapıp tartışma çıkarıp sonra oturup ağlıyorum . uyuyp uyanıyorum unutuyorum. Sonra da vicdan azabı duyuyorum bebeği de üzdüm onu da üzdüm diye.
4+3 mayıs 3 tahmini doğum. İki gün öncesi veya sonrasıda olabilir kese ölçümüne göre.5.gun embriyosu programda 3+6 gosteriyor nasil hesapladin canm
Nasil hesapladin canm blasta gore mi4+3 mayıs 3 tahmini doğum. İki gün öncesi veya sonrasıda olabilir kese ölçümüne göre.
Evet cnm. Benimkisi 29 nisan gösteriyordu doktor 27 dedi. Ben uygulamadan bahsedince o da doğru olabilir ben tahmini söylüyorum dedi yani uygulama aşağı yukarı doğruyu söylüyo. 3 se embriyo 5 ise blasta göre hesaplanıyotNasil hesapladin canm blasta gore mi
Fırında tavuk patates biber soğan domates karışık pişirdim fikir olsun cnmKizlar aksama ne yemek var bu arada ben bisey bulamiyorum fikir verin
Ozmn 4 +1 diyelimEvet cnm. Benimkisi 29 nisan gösteriyordu doktor 27 dedi. Ben uygulamadan bahsedince o da doğru olabilir ben tahmini söylüyorum dedi yani uygulama aşağı yukarı doğruyu söylüyo. 3 se embriyo 5 ise blasta göre hesaplanıyot
Ahahah olamaz o güce ihtiyacimiz var ne yap ne et bulFırında tavuk patates biber soğan domates karışık pişirdim fikir olsun cnmbulantilar başlayana kadar pişirelim bulanti başlarsa ölü gibi oluyorum yaşamıyorum sanki buraya bile yazacak gücüm olmayacak
5.gun cnmBen sana hesaplayayım. 3. Günlük mü 5. Günlük müydü seninki?
Bu yemek çok basit banaAhahah olamaz o güce ihtiyacimiz var ne yap ne et bulfirin yemeği yetismez heralde artik tembelligime doymayayim
Benimkini de 22 nisan gosteriyorduEvet cnm. Benimkisi 29 nisan gösteriyordu doktor 27 dedi. Ben uygulamadan bahsedince o da doğru olabilir ben tahmini söylüyorum dedi yani uygulama aşağı yukarı doğruyu söylüyo. 3 se embriyo 5 ise blasta göre hesaplanıyot
Valla oyle basit de hic mecalim falan yok ya karnim acikti ama boyle kalkipta yemek yapacak gucu goremedim vicdan cekiyorum ama ya kac gundur boyleBu yemek çok basit bana
Hazır soyle bence yorgunsan bende kac gündür öyle yapıyordum artık yemek yapayım yeter dedimValla oyle basit de hic mecalim falan yok ya karnim acikti ama boyle kalkipta yemek yapacak gucu goremedim vicdan cekiyorum ama ya kac gundur boyle
Ben 5+2 isem sen benden 4 gün sonra olduğuna göre 4+5 sin işte...aman 5 haftalık de geç işteOzmn 4 +1 diyelim
Okadar olmusmuyumBen 5+2 isem sen benden 4 gün sonra olduğuna göre 4+5 sin işte...aman 5 haftalık de geç işte
Kayseri'ye geliorum cnm üç saat falan tutuyor yolAynen huy kapinca aman olsun deyip yutamiyorum ben doktorlardan icim kaldi artik Allah onlara da selamet versin tabi vah guzum nerden nereye gidiyosun sende bizimkide sehir disina gitmek gibi bişey oluyo zaten 1 bucuk saat suruyor mubarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?