Tebrikler Canm Allahim saglikla kucagina almayı nasip etsinBugün bende keseyi ve bebeği gördüm çok şükür kabuslarin bı kısmını atlattım dış gebelik mi boş gebelik mi ömrümü yedi on gündür bugunumuze şükür Rabbim dileyen herkese tattirsin bu duyguları amin
DİPNOT:Çok çekince çok ağlanıyormuş bı nevi sinir boşalması
İlk kontrolüm işte normalde 1eylül ama ben dayanamadım meraktan kendim başka doktora gittim daha doğrusu benim tüp bebek doktorum takip ve doğum yapmıyor ilk bi kese ve kalp atışını beraber dinletip kadın doğuma yönlendiriyor o yüzden bende takipte olacağım doktora bi gittim 5+4 te gittim ilk işte normalde 6+5 te çağırdıEvet cnm
Bendede istemediler gerisi ultrasonla bakilir artikKızlar ben yarın kontrole gidicem ama aklımda bir soru var. Ben iki kere kan verdim sonrasında doktor istemedi takip, ama şuanki değerimi de bilmiyorum. Acaba baktırmalımı yım tekrar? Yoksa doktor birşey demediği için yeterlimidir? Ne dersinizen son 11. Gün 481 di sonrasını bilmiyorum
Bende 5 +6 da gideceğimİlk kontrolüm işte normalde 1eylül ama ben dayanamadım meraktan kendim başka doktora gittim daha doğrusu benim tüp bebek doktorum takip ve doğum yapmıyor ilk bi kese ve kalp atışını beraber dinletip kadın doğuma yönlendiriyor o yüzden bende takipte olacağım doktora bi gittim 5+4 te gittim ilk işte normalde 6+5 te çağırdı
Hayirli olsun gozun aydinBugün bende keseyi ve bebeği gördüm çok şükür kabuslarin bı kısmını atlattım dış gebelik mi boş gebelik mi ömrümü yedi on gündür bugunumuze şükür Rabbim dileyen herkese tattirsin bu duyguları amin
DİPNOT:Çok çekince çok ağlanıyormuş bı nevi sinir boşalması
Tşk ederim cnmTebrikler Canm Allahim saglikla kucagina almayı nasip etsin
Tşk ederim cnmHayirli olsun gozun aydinfotosu varmi
Oooo bebeği bile görürsün biz gördükBende 5 +6 da gideceğim
Ekmeksiz ben doymamAyy bugün Dr hamur işi (ekmek vs)şeker kızartma yasakladı
Dört litre su içilecek dedi tankere döndüm yazın neyse de kışın nasıl içeyim
Hahah türk mutfağı iptalEkmeksiz ben doymam
Yokk ya ben ikiz hissetmiyorumİk
İkizİzler geliyo ikizler
Harika haber maşallah
İkizmi acaba benim 9. Gun 100 duKızlar geldim ben de çok şükür 17 ağustosta transfer olmuştum benim de pozitif sanırım bugün 9.gün 311 beta. 11 gün yeniden kan vericem pazar günüsizce ne zaman kese görülebilir ? Cumartesiye olurmu acaba haftaya ? sizi ne zaman çağırdılar :/ Bir de progestoron baktıran varmı 38 di transferde . 9 günümde 37 inmiş e2 ise 119 normal mi değerler bilen var mı ? Son olarak folbiol vermişti doktor bana ama 400 mg folik yokki onda 5 mg mı ne var yeterli midir?
Beta hcg 1000ustune cikinca kese görünüyor canim. Hayırlı olsun cok sevindim adinaKızlar bilen yokmu karından kese ne zAman gözüküyor ? haftaya cumartesi tahminimce 5+1 oluyorum ama beta 4000 lerde çıkar katlarsa , gözükür mü sizce 2000 üstüyseniz çıkıyormuş randevu alıcam ona göre . Kendi hastanemi bıraktım hafta sonu beni kabul etmediği için kendim seçcem tarihi
Hadi tebrikler darısı sağlıkla kucağına almaya insallahUygulamada yüklenmiyormussiteden yükledim
İkiz mi bilmem ki iki tane kondu ama sanmam ya nerde bizde o şans keşke olsa ama sağlıklı doğacaklarsa .İkizmi acaba benim 9. Gun 100 du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?