2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Yaşım 25 7 ay önce düşük yaşadım normal yoldan ilk deneme başka embriyo yok 2 tane var
eğer ikiz istiyorsan 2 tane isteyebilirsin ama yaşın ve deneme sayın tutmadığı halde doktor 2 embriyoyu koyarım diyor mu? normalde yaş sınırı veya 3 deneme sonrası diye kural var Türkiye'de. ama eğer doktorun koyacaksa ve sen ikiz istiyorsan hiç düşünme.

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz elimde 2 tane embriyo var 5. Ve 6. Gün embriyosu ve ben aynı anda transfer ettirmek istiyorum doktorum bana bıraktı böyle olan var mı
Yaş ve ekonomik durum bence bu noktada çok etkili karar vermek için.
Doktorum ven 2 tane transfer ederim sen bakabilir misin diye sordu.

Ben yaşım 38 olduğu ve bir kez daha tüp bebek denemeye gücüm yetmeyeceği için (maddi manevi) ikiz olsun dedim.

Iyi ki diyor bir yanım her gün, diğer yanımın ödü kopuyor... günümüzde çocuk yetiştirmek hiç kolay değil. Hersey hergün zamlanıyor.

2 bebeği yalnız buyutmek 38 yaşında nasıl beslerim, nasıl uyuturum?... bir sürü soru sürekli kafamda.
Çevrende sana yardım edecek insanlar varsa daha kolay tabii.

Ama sükürler olsun iyiki ikisi de benimle. Insallah tüm endişelerim kuruntularım yersiz kalır. :)

Gün sayısı fazla olunca tutunma süresi hızlanıyor
3. Gün embriyosu daha geç tutunuyor mesela
Dr bı sakınca görmemiş cnm seçimi sana bırakmış gibi duruyor
Bence 1 embriyo koyalım tutmazsa arkada bi tane daha embriyo kalsın dedi ama tabi siz bilirsiniz bir de farklı gün embriyosu ikisi de tutar mı belli olmaz dedi

Evet canım doktor normalde çift koyuyor zaten ama benim elimde başka yok diye bi tane koyalım bir tane kalsın dedi

TESEKKUR EDERIM CANIMM
BURDA NE OKUSAM ÜZERİME ALIYORUM BU KÖTÜ BİRŞEY . DOLAYISIYILA HOCAYA SORUYLA GIDINCE ODA DIYORDUR OKUYUP OKUYUP YAZIYO0R DIYE
HEM KENDIMI DARLIYORUM HEMDE ONU.
COK SIDDETLI BIRSEY OLMADIKCA KI BU FARKI ZATEN ANLARIZ DIYE DUSUNUYORUM STRESE GIRMEYELIM DİMİ.
BENDE SADECE AY SONUNDA GIDECEGIM ARTIK 16. HAFTA OLACAK OZAMAN SORARIM DOKTORUMA.

Bence 1 embriyo koyalım tutmazsa arkada bi tane daha embriyo kalsın dedi ama tabi siz bilirsiniz bir de farklı gün embriyosu ikisi de tutar mı belli olmaz dedi
Tutacak olan embriyo her türlü tutar diye düşünüyorum ben de ikinci defa yipranmayi göze almazdım ben
Tek tek olacaksa da 6. Günü seçerdim
Diğer sayfada biri üçüncü biri dördüncü gün embriyosu transfer ettiren oldu galiba okudum gibi hatırlıyorum

Kim acaba bulabilir misiniz

Evet canım doktor normalde çift koyuyor zaten ama benim elimde başka yok diye bi tane koyalım bir tane kalsın dedi
2 embriyonun şansı 2 katı diğer türlü tutmazsa zaten sonra konsa da tutmayacak demektir. ve yine transfer yine bekleyiş. ben olsam koyarım 2 tane. ki öyle yaptım biri tuttu.

Ben cok stresli bi insanım bebek sahibi olamamamı buna bağlıyorum düşük yaptım bebeğim tutunamadı bana ve stres yüzünden kaybettim hem 2 tane koydurunca ikisinin de tutma ihtimali yokki bunu da düşünelim. Maddi manevi şöyle eşimin ailesi ve benim ailem yanımızda kalabalığız yardım olacak cok insan var etrafımda deli gibi bebek bekliyorlar cok istiyorlar ne kadar üzüldüğümü biliyorlar doktor bana biraz destek verse bence de ikiz koyalım dese hemen düşünemezdim şimdi cok karışığımn

NARİNALA KATILIYORUM
TUTACAK OLAN IKISIDE TUTACAK YADA BIRI TUTACAKSA ZATEN SAGLIKLI OLAN TUTMUS OLACAK.
AMA TEK SEFERDE KOYMANIZ IKIZ OLMASI HARICINDE HICBIRSEY DEGISTIRMEYECEK.

İKİ KEZ YAPTIRIRSANIZ SAYET IKI KEZ HAZIRLIK VE IKI KEZ DAHA FAZLA STRES.

DÜŞÜNÜN İLKİNİ KOYDUNUZ VE SANSA SAGLIKLI OLAN DENK GELDI. OH NE ALAA SUKURLER OLSUN DERSİNİZ.
AMA İLKİNDE OLMAZ ISE UMUTLARINIZ YIKILACAK VE IKINCISINE KADAR Kİ COK STRESLI OLDUGUNUZU SOYLUYORSUNUZ COK DAHA FAZLA STRES ALTINA GIRECEKSINIZ.

BURDA HEPIMIZIN 3. 4. DENEMESİ. O SEBEPLE ARKADAŞLAR SİZE COK NETT CEVAP VEREBILIYORLAR.

O YOLDAN BİZDE GECTIK ACISINI ZORUNU COK FAZLA GORDUK. ÜZÜLMENİZİ ISTEMEDIGIMIZ ICIN GEREKCELERI KENDIMIZICE FIKIRLERI SIE SOYLUYORUZ..

AMA GÖRÜYORUMKI FAZLACA KARISIK KAFANIZ KIM NE DERSE DESIN TATMIN OLMICAKSINIZ :) :) :)

HAYIRLI KARARLAR VERMENIZI VE INSALLAH TEZ SEFERDE SAGLIKLAA TUTUNMASINI VE BEBEGINIZI KUCAGINIZA ALMANIZI DİLERİİZZ

inşallah tutar 1-2 fark etmez sağlıkla bebeğiniz olsun inşallah

canım sen bir mi 2 mi transfer olmuştun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…