2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Cnm 15 -16 haftalarda baş rahim uzunlugu olcunleri yaptırmamış mıydın oncekinde orada yazar

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz elimde 2 tane embriyo var 5. Ve 6. Gün embriyosu ve ben aynı anda transfer ettirmek istiyorum doktorum bana bıraktı böyle olan var mı
yaşın kaç? kaçıncı deneme? başka embriyo yok sanırım? bunlara da bakmak lazım

gecmıs olsuuun cANIMM
Ya cok duyuyorum bu genel bır durummu ?
sadece tüp bebek annelerınde bakılan bırseymı

doktoruma ne dıye soracagım bu durumu ?
Rahim uzunlugum kaç hocam de
Normali ne kadar sor kısalma var mı de
Ben içimde basınç hissettim sığmıyor gibiydi biseyler kasıklarıma baskı yapıyordu ve ince ince sancilaniyordum leğen kemiklerim ağrıdı şüphelendim
Sadece tüp bebeğe özel değil tabiki cnm her hamilede olabilecek birşey
Benimki ilk olunca beklemiyorduk böyle birşey
Hatta Dr a muayenem iki hafta sonraydı ben şüphelendim gittim
Allah nasip etti yakaladık

yok canım bana da bakılmadı. ama sanırım sonraki kontrolde bakacaktır. 2 hafta sonra gideceğim. sen ne zaman gideceksin?
BENIMDE SON KONTROL 26 EKİMDİ
DİĞERİ 26 KASIM CANIM BIR AY SONRA 16 . HAFTAYA DENK GELIYOR
HOCAYA NASIL SORUCAM O SORUYU ?

EEE BU DEDİĞİNN BENDE DE VAARR
AYNISI BASKII HAFIF HAFIFI SANCILAR AMA 13.HAFTADAYIM
HEPIMIZDEMI VAR KISALIKKK

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz elimde 2 tane embriyo var 5. Ve 6. Gün embriyosu ve ben aynı anda transfer ettirmek istiyorum doktorum bana bıraktı böyle olan var mı
Burda bı çok kişiye iki embriyo transfer edildi ikiz olan on kişi çıkmadı yanilmiyorsam
Onca masraf hormon yüklenmesi ben olsam ikisini bir koydurur şansımı arttırır dim
İkiz olmasın dersen yine senin seçimin cnm

Belirtiler hep benzer şeyler ayırt etmesi zor maalesef kontrolünüzde baktırın olacak diye birşey yok negatif olmayın içim yirtiliyor gibiydi benim
Progestan pruloton kullaniyorsaniz aksatmayin bol dinlenin ağrısı olanlar
13. Haftadasin kafana çok takılıyordu ağrın varsa baktır cnm aksatma

Bı Dr a görün cnm rahim uzunluğunu olctur ve çok dinlen iş hiç yapma
Progestan proluton ilaçlarını aksatma ayağını yükseğe koy başını engin
Yarın aksam dr randevum. 2 hafta evvel 30mm ölçüldü normalmiş.

Ikiz benim biraz o yüzden fazla galiba sıkıntılarım. Gerci narinal ile aynı günümüz onunla baya benzer.

Dr. Tavsiyesiyle uzun suredir agir bi is yapmiyorum, zaten biraz fazla yurusem kahverengi akintim oluyor ama o da normal dedi doktorum.

Hergün yeni birseyler oluyor. Boyle boyle buyuyorlar. Şükürler olsun

Benim 30.52 mm idi Dr um tüp bebek Dr uma yönlendirdi 15. Haftada
Tüp bebek druma iki gün snr gittiğimde 26 mm düşmüş hemen ameliyata aldı
İkiz gebelikte nasıl oluyor bilgim yok hiç keşke olsa yönlendirebilsem seni
İnternette bir araştır cnm başka Dr a sor imkanın varsa

Canım endise etme hemen. Drlar bebekleri olçmefen rahim agzini olcuyorlar. Bi sorun olması durumunda bazen de sadece onlem olarak (daha once takrarlayan düşük hikayesi varsa) serklaj yapıyorlar.

Yasadigimiz basinç hisleri, gerilmeler, sancılar, kahverengi akıntılar, ağrılar normal.... bütün bunlara kusma, titreme, ateş, kırmızı kan eşlik ediyorsa o zaman hemen dr.a gitmelisin.

Baska turlu endise etmeye kendini bunaltmaya gerek yok.

25 mm il altına genelde serklaj yapılıyormuş ama baska rahim anomalilerine de bakılıyor.

Rabbim öyle yada böyle en güzel şekilde tamamlamayı nasip etsin bu süreci hepimize.

Doktor tutmazsa bir tane elimizde kalsın diyor korkuyorum ben iki tane koydurmak istiyorum ama bana güven vermiyor niye direk olumsuzu düşünüyor

İkiz olsun istiyorum açıkçası ama biri 5. Gün embriyosu diğeri 6. Gün embriyosu

25 mm il altına genelde serklaj yapılıyormuş ama baska rahim anomalilerine de bakılıyor.

Rabbim öyle yada böyle en güzel şekilde tamamlamayı nasip etsin bu süreci hepimize.
Amin cnm
Sordu Dr kaybın var mı daha önce diye yok kaybim
Kayıp olana kadar önlem alınsın razıyım işlemlere
İns birşey olmaz bundan snr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…