• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

doktor ihmalliği ve dıkkatsızlıgı gıbı gorunuyor. cok uzucu
allah bır daha yasatmasın
sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin allahım.
kan sulandırıcı bende doguma kadar kullanacagım
rahım agzı kontrolude henuz yapılmadı bana 13. haftadayım
İlk kaybımda rahim ağzına iki farklı doktor ölçüm yapmıştı. Gayet iyiydi uzunluk.
Sağlıkla kavuşayım bu sefer inşallah.

Ben cok stresli bi insanım bebek sahibi olamamamı buna bağlıyorum düşük yaptım bebeğim tutunamadı bana ve stres yüzünden kaybettim hem 2 tane koydurunca ikisinin de tutma ihtimali yokki bunu da düşünelim. Maddi manevi şöyle eşimin ailesi ve benim ailem yanımızda kalabalığız yardım olacak cok insan var etrafımda deli gibi bebek bekliyorlar cok istiyorlar ne kadar üzüldüğümü biliyorlar doktor bana biraz destek verse bence de ikiz koyalım dese hemen düşünemezdim şimdi cok karışığımn
Doktoru değil yüreğini dinle ama kendini strese boğmadan... transfer öncesi de sonrası kadar önemli. Sakin kalmaya çalış.

Ben hep öyle yapmaya çalıştım. Hayırlısını istedim. Olmasaydı çok üzülürdüm ama hayırlısı buymuş der avunurdum.

Çevrende maddi manevi destek olan insanlar varmış ne mutlu sana, demek ki daha cesur davranabilirsin.

Umarım güzel haberlerini paylaşırsın bizimle çok yakın bir gelecekte. 🥰

Doktoru değil yüreğini dinle ama kendini strese boğmadan... transfer öncesi de sonrası kadar önemli. Sakin kalmaya çalış.

Ben hep öyle yapmaya çalıştım. Hayırlısını istedim. Olmasaydı çok üzülürdüm ama hayırlısı buymuş der avunurdum.

Çevrende maddi manevi destek olan insanlar varmış ne mutlu sana, demek ki daha cesur davranabilirsin.

Umarım güzel haberlerini paylaşırsın bizimle çok yakın bir gelecekte. 🥰
Cok cok teşekkür ederim yazdıklarınız beni teskin etti inşallah burda paylaşırım güzel haberlerimi

NARİNALA KATILIYORUM
TUTACAK OLAN IKISIDE TUTACAK YADA BIRI TUTACAKSA ZATEN SAGLIKLI OLAN TUTMUS OLACAK.
AMA TEK SEFERDE KOYMANIZ IKIZ OLMASI HARICINDE HICBIRSEY DEGISTIRMEYECEK.

İKİ KEZ YAPTIRIRSANIZ SAYET IKI KEZ HAZIRLIK VE IKI KEZ DAHA FAZLA STRES.

DÜŞÜNÜN İLKİNİ KOYDUNUZ VE SANSA SAGLIKLI OLAN DENK GELDI. OH NE ALAA SUKURLER OLSUN DERSİNİZ.
AMA İLKİNDE OLMAZ ISE UMUTLARINIZ YIKILACAK VE IKINCISINE KADAR Kİ COK STRESLI OLDUGUNUZU SOYLUYORSUNUZ COK DAHA FAZLA STRES ALTINA GIRECEKSINIZ.

BURDA HEPIMIZIN 3. 4. DENEMESİ. O SEBEPLE ARKADAŞLAR SİZE COK NETT CEVAP VEREBILIYORLAR.

O YOLDAN BİZDE GECTIK ACISINI ZORUNU COK FAZLA GORDUK. ÜZÜLMENİZİ ISTEMEDIGIMIZ ICIN GEREKCELERI KENDIMIZICE FIKIRLERI SIE SOYLUYORUZ..

AMA GÖRÜYORUMKI FAZLACA KARISIK KAFANIZ KIM NE DERSE DESIN TATMIN OLMICAKSINIZ :) :) :)

HAYIRLI KARARLAR VERMENIZI VE INSALLAH TEZ SEFERDE SAGLIKLAA TUTUNMASINI VE BEBEGINIZI KUCAGINIZA ALMANIZI DİLERİİZZ :KK200:
cok teşekkür ederim inanın bende tek koydurursam bende aynı şeyi düşünüyorum sadece bana eziyet tutmazsa stres psikolojim çok fena olacak biliyorum düşündüğümde gözlerim doluyor sadece stresi çekmek istemiyorum inşallah kendimi tatmin edecek bir karar verip hayırlı sonuçlar alırım

1.DENEMEDE 1 ADET - NEGATİF
2.DENEMEDE 2 ADET - KİMYASAL GEBELİK
3.DENEMEDE 2 ADET ÇOK ŞÜKÜR BİRİ TUTTU RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN.
SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALALIM :KK200::anneadayı:
aminnnnnn inşallah
bir olsun bizim olsun :D
benim de 1. deneme başarısız 1 tane koyduk
2. deneme başarısız 1 tane koyduk
3. deneme 2 adet kondu biri tuttu :)
demek keramet 2 embriyodaymış :D

doktor ihmalliği ve dıkkatsızlıgı gıbı gorunuyor. cok uzucu
allah bır daha yasatmasın
sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin allahım.
kan sulandırıcı bende doguma kadar kullanacagım
rahım agzı kontrolude henuz yapılmadı bana 13. haftadayım
Rahim ağzı kontrolü dediğin ekstra efor gerektiren bişey değil ki. Doktor ultrasonda bebeğe bakarken her gittiğimizde plasentaya, rahim ağzına, bebeğe, kordona vs hep bakıyor zaten

tüp bebek diye sanırım erken başlıyor belirtiler. ben de daha önce böyle ağrı sancı yaşamadım. şimdi kasık ağrısı karın ağrısı her şey hissediliyor. zor oldular zor devem ediyor :)
benim ağrılar neredeywe başından beri var canım
Ama ağrılar böyle dayanılmıcak ağrılar değil

kızlar günaydın :KK200:
ferra demir hapı beni mahvedıyor .
sizler ne kullanıyorsunuz
Ne gibi etki yaptı canm ben hangisini o yaptı farkında değilim artık🫣 bende 1 hafat önce başladım ama bugün 2 oldu içmeye unutuyorum😐
Sabah aç karna yazmış bana dr bugünde unuttum içmeyi
Tok içilseydi gün içinde telafisi olur da işte, aç olunca kaçıyor unuttuğun gün
Bu dimi canım ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 21
Şu kadın hamile kalmış diolar dokuz ay snr doğurdu diolar hop oluyor hop bitiyor gebelikleri.
bizde de durum böyle şaşkınız hepimiz
Acaba öyle mi acaba böyle mi ile hayat geçiriyoruz. Sonumuz hayrolsun 😇😇🧿

Şu kadın hamile kalmış diolar dokuz ay snr doğurdu diolar hop oluyor hop bitiyor gebelikleri.
bizde de durum böyle şaşkınız hepimiz
Acaba öyle mi acaba böyle mi ile hayat geçiriyoruz. Sonumuz hayrolsun 😇😇🧿
Aynen. Geçen görümcem kaç aylık oldu dedi. Ben de 3,5 aylık dedim. Sanki aylardır hamilesin gibi geliyor diyor. Dedim herkes adeti geçtikten birkaç hafta sonra öğreniyor, biz tüp bebekliler daha embriyo konmadan bir sürü evreden geçiyoruz, ondan sana öyle gelmiştir.
Kendisi gerdek gecesinde hamile kaldığı için nasıl anlayabilir ki bizleri?

Aynen. Geçen görümcem kaç aylık oldu dedi. Ben de 3,5 aylık dedim. Sanki aylardır hamilesin gibi geliyor diyor. Dedim herkes adeti geçtikten birkaç hafta sonra öğreniyor, biz tüp bebekliler daha embriyo konmadan bir sürü evreden geçiyoruz, ondan sana öyle gelmiştir.
Kendisi gerdek gecesinde hamile kaldığı için nasıl anlayabilir ki bizleri?
Çevremde de var Allah'a sipariş veren var erkek istiyorum diyor kadın tesadüf erkek oldu
Bu dediğimde çikolata kisti vardı bı de
Rabbim bizi böyle sınava tabi tuttu onları farklı sınavlara kurtuluşa erecez inşallah üzülme 🌺🌺
Ben bugün daha iyiyim sen nasilsin

Çevremde de var Allah'a sipariş veren var erkek istiyorum diyor kadın tesadüf erkek oldu
Bu dediğimde çikolata kisti vardı bı de
Rabbim bizi böyle sınava tabi tuttu onları farklı sınavlara kurtuluşa erecez inşallah üzülme 🌺🌺
Ben bugün daha iyiyim sen nasilsin
Bugün ağrım var biraz. Daha iyiydim aslında. Akıntı var.

Hematolojiden daha net bilgi alabilirsiniz ama pıhtılaşma durumunuz riskli elbette doğuma kadar kan sulandırıcı kullanılması gerek bi mutasyon, muhtemelen kayıp sebebi budur😞
12.haftadan 21+2 ye kadar iğnesiz gelince emin olamadık tam sebep konusunda. Ama yine de bu gebeliğimde sonuna kadar kullanacağım tabi ki.

Back