2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

herkes kendi bildiği gibi takip etsin boş ver :) zamanı geldiğinde hepsi doğacak zaten
Ne zamn doğacı değildi ki olay kuzu ilaçları bırakma zamanını doğru bilmekti, olay oradan çıktı yani
Zaten zamanı gelince doğmayı bırak muhtemelen erken doğarlar malum coğumuz sezaryan oluruz

ayyy çok güldüm sana sarısını alsan amadem mevsimi niye yeşil yeşil aldın dur şimdi canım çekti bir sipariş vereyim gelsin varsa :)
ANNEM ALMIŞ CANIM ÇEKTİİ DİYE YAZIK ODA SARI BULAMINCA BARI YESIL ALAYIMDA GÜNEŞTE SARARSIN DEMİŞ.
AYVANIN SULUSUNU BULURSAK VARYA TADINDAN YENMEZZZ
AYY AŞERDİK YA AKŞAM BEN KESEYIM OLMADI BAL DÖKERIM ÜSTÜNE

NE ZAMAN NIFT TEST SONUCUN
BEN PAZARTESI VERDIM 10 İŞ GÜNÜ DEDİLER

Ne zamn doğacı değildi ki olay kuzu ilaçları bırakma zamanını doğru bilmekti, olay oradan çıktı yani
Zaten zamanı gelince doğmayı bırak muhtemelen erken doğarlar malum coğumuz sezaryan oluruz
YA EVET KENDIMI AŞIRI NORMAL DOGUMA ADEPTE ETMEYE CALISIYORUM AMA GUNUMUZDE HERKES MECBURI SEZERYAN OLUYOR
BENCE TÜP BEBEKLERDE BU ORAN DAHA DA YUKSEK
AMA SEBEBINI BILMIYORUM

KIZLAR TRANSFERDEN BERI TOPLAMDA KAÇ KİLO ALDINIZ?

BEN 18 AGUSTOSTA TRANSFER OLDUM ŞİMDİYE KADAR 1,600 GRAM ALDIM

ben cuma verdim 14 ekimde. bana 10-12 iş günü dediler. 4444 salatı tefriciye okuyorum. inşallah sorunsuz gelecekler hepimizin sonucu :)

bir de ben de acayip iştah var ama yiyemiyorum yerken ya midem bulanıyor ya da hemen tıkanıyorum.

Ben dün dr a gittim crl ölçümü yaptı ona göre 11+4 geldi önden gidiyormuş ondan yaniii
hee o devamlı değişir ki. bu kontrolde öyle çıkar bi sonrakinde 1 gün geride sonraki kontrolde 4 gün önde :) o arada boy vs büyüme hızına bağlı. sen son adete göre düşün. ben son kontrolde 1 gün geride çıktım mesela ondan öncekinde ise 3 gün önde demişti :)

Yaaa ben ona göre dedim gittiklerimde de hep önde çıktı hayırlısı olsun önemli değil zaten ilerde geride 3 4 gün ense kalınlığı sınırda demişti dr ben onun için endişeleniyorum aslında

Bir de son adete göre hesaplandığımda benim baya fark çıkıyor o zaman 1 hafta oynuyor kafam karıştı kizz

Ağızda oluşan pis tat bir hafta falan sürüyor snr geçiyor çok şükür meyve yiyin daha kolay atlatirsiniz
Metal desen metal değil çamur desen çamur değil bir tuhaf tat

Yaaa ben ona göre dedim gittiklerimde de hep önde çıktı hayırlısı olsun önemli değil zaten ilerde geride 3 4 gün ense kalınlığı sınırda demişti dr ben onun için endişeleniyorum aslında
AYNEN EN ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI OLMALARI SEN İÇİNİ FERAH TUT BEBEĞİN SAĞLIKLI. SINIRIN ALTINDA SONUÇ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…