- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Ne zamn doğacı değildi ki olay kuzu ilaçları bırakma zamanını doğru bilmekti, olay oradan çıktı yaniherkes kendi bildiği gibi takip etsin boş ver :) zamanı geldiğinde hepsi doğacak zaten
ANNEM ALMIŞ CANIM ÇEKTİİ DİYE YAZIK ODA SARI BULAMINCA BARI YESIL ALAYIMDA GÜNEŞTE SARARSIN DEMİŞ.ayyy çok güldüm sanasarısını alsan amadem mevsimi niye yeşil yeşil aldın dur şimdi canım çekti bir sipariş vereyim gelsin varsa :)
YA EVET KENDIMI AŞIRI NORMAL DOGUMA ADEPTE ETMEYE CALISIYORUM AMA GUNUMUZDE HERKES MECBURI SEZERYAN OLUYORNe zamn doğacı değildi ki olay kuzu ilaçları bırakma zamanını doğru bilmekti, olay oradan çıktı yani
Zaten zamanı gelince doğmayı bırak muhtemelen erken doğarlar malum coğumuz sezaryan oluruz
2 3 kg almışımdir ben daha 11+5 teyimKIZLAR TRANSFERDEN BERI TOPLAMDA KAÇ KİLO ALDINIZ?
BEN 18 AGUSTOSTA TRANSFER OLDUM ŞİMDİYE KADAR 1,600 GRAM ALDIM
Bende 20nde transfer oldumKIZLAR TRANSFERDEN BERI TOPLAMDA KAÇ KİLO ALDINIZ?
evet benim kesin öyle olur :)Ne zamn doğacı değildi ki olay kuzu ilaçları bırakma zamanını doğru bilmekti, olay oradan çıktı yani
Zaten zamanı gelince doğmayı bırak muhtemelen erken doğarlar malum coğumuz sezaryan oluruz
ben cuma verdim 14 ekimde. bana 10-12 iş günü dediler. 4444 salatı tefriciye okuyorum. inşallah sorunsuz gelecekler hepimizin sonucu :)ANNEM ALMIŞ CANIM ÇEKTİİ DİYE YAZIK ODA SARI BULAMINCA BARI YESIL ALAYIMDA GÜNEŞTE SARARSIN DEMİŞ.
AYVANIN SULUSUNU BULURSAK VARYA TADINDAN YENMEZZZ
AYY AŞERDİK YA AKŞAM BEN KESEYIM OLMADI BAL DÖKERIM ÜSTÜNE
NE ZAMAN NIFT TEST SONUCUN
BEN PAZARTESI VERDIM 10 İŞ GÜNÜ DEDİLER
canım sen benden sonra doğum yapacak görünüyorsun nasıl 11+5 desin ben 11+2 deyim 8 mayıs doğması muhtemel gün :)2 3 kg almışımdir ben daha 11+5 teyim
19 ağustos transfer 1,5 kg aldım bu haftayı da yarım kilo ile kapatsam ilk 3 ay 2 kilo ile biter.KIZLAR TRANSFERDEN BERI TOPLAMDA KAÇ KİLO ALDINIZ?
Ben dün dr a gittim crl ölçümü yaptı ona göre 11+4 geldi önden gidiyormuş ondan yaniiicanım sen benden sonra doğum yapacak görünüyorsun nasıl 11+5 desin ben 11+2 deyim 8 mayıs doğması muhtemel gün :)
Bende de.o tatTam da anlattığın gibi. :/ ne zaman geçer acaba?
Ayni bende maalesefen çok ne mideni bulandırıyor diye sorsan su derim. zorla su içmekten inan midem bulanıyor artık. ama her şey onlar için deyip içiyorum
ben ömrümde bu kadar su içmedim. valla nereye gitsek yanımda şişe :)Ayni bende maalesef
hee o devamlı değişir ki. bu kontrolde öyle çıkar bi sonrakinde 1 gün geride sonraki kontrolde 4 gün önde :) o arada boy vs büyüme hızına bağlı. sen son adete göre düşün. ben son kontrolde 1 gün geride çıktım mesela ondan öncekinde ise 3 gün önde demişti :)Ben dün dr a gittim crl ölçümü yaptı ona göre 11+4 geldi önden gidiyormuş ondan yaniii
2 defa serum yedim bulantilardan suda icemiyordum serum vücudun şu ihtiyacını karsilamistirben ömrümde bu kadar su içmedim. valla nereye gitsek yanımda şişe :)
Yaaa ben ona göre dedim gittiklerimde de hep önde çıktı hayırlısı olsun önemli değil zaten ilerde geride 3 4 gün ense kalınlığı sınırda demişti dr ben onun için endişeleniyorum aslındahee o devamlı değişir ki. bu kontrolde öyle çıkar bi sonrakinde 1 gün geride sonraki kontrolde 4 gün önde :) o arada boy vs büyüme hızına bağlı. sen son adete göre düşün. ben son kontrolde 1 gün geride çıktım mesela ondan öncekinde ise 3 gün önde demişti :)
Bir de son adete göre hesaplandığımda benim baya fark çıkıyor o zaman 1 hafta oynuyor kafam karıştı kizzhee o devamlı değişir ki. bu kontrolde öyle çıkar bi sonrakinde 1 gün geride sonraki kontrolde 4 gün önde :) o arada boy vs büyüme hızına bağlı. sen son adete göre düşün. ben son kontrolde 1 gün geride çıktım mesela ondan öncekinde ise 3 gün önde demişti :)
AYNEN EN ÖNEMLİSİ SAĞLIKLI OLMALARI SEN İÇİNİ FERAH TUT BEBEĞİN SAĞLIKLI. SINIRIN ALTINDA SONUÇYaaa ben ona göre dedim gittiklerimde de hep önde çıktı hayırlısı olsun önemli değil zaten ilerde geride 3 4 gün ense kalınlığı sınırda demişti dr ben onun için endişeleniyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?