- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
Bende rahimde perde varmış bilemedik 4 buçuk aylık kızımı perde yüzünden erken doğurdum ama yaşamadı çök küçüktü ve canlı doğdu bilyo msn 20 dk kalbi iatmış doğduktan snra ama olmadı. Ben çok neden dedim çok isyan ettim ama işte bugünlere geldik ne,diyelim hepmizn imtihanı farklı .Aynen kuzum inşallah çok şükür
Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Çok haklısın
Kimyasal, dış gebelik yaşadım ama hiç neden demedim..
Derdi veren dermanını da verir. Yeter ki inanalım,dua edelim teslim olalım
Tek evet :) ben başlarda yoğun olarak erkek hissediyordum ama son zaman da hiçbir düşüncem yok. Öğrensek de isim karar versek..sabırsızımbence senin bebek erkek :) tek diye hatırlıyorum ikiz miydi yoksa canım?
Oy meleğin seni bekliyor cennette.Bende rahimde perde varmış bilemedik 4 buçuk aylık kızımı perde yüzünden erken doğurdum ama yaşamadı çök küçüktü ve canlı doğdu bilyo msn 20 dk kalbi iatmış doğduktan snra ama olmadı. Ben çok neden dedim çok isyan ettim ama işte bugünlere geldik ne,diyelim hepmizn imtihanı farklı .
AMİN canım benim Allah hepimizin Yardımcısı olsunOy meleğin seni bekliyor cennette.
Rabbim herkese yardım etsin inşallah.dedigin çok doğru herkesin imtihanı farklı Rabb'im kolaylaştırsin
Kiloya takılma normaldir . Bebek sağlklı olsun daKızlar ben tedaviye başlamadan önce 60 kiloydum tedavi sırasında iğneler falan kullanınca 61,5 oldum şu an iğne kullanmıyorum sadece folik asit ve duphaston kullanıyorum 63 olmuşum daha 6 haftalığız normal mi
Daha iğnelerin etkisi geçmemiştir tahminim. Ben de seninle aynı 60 tan 63 e çıktım tedavide 2 hafta içinde. 6. Haftaki ilk muayenede 62ydi şimdi 61 olmuş.Kızlar ben tedaviye başlamadan önce 60 kiloydum tedavi sırasında iğneler falan kullanınca 61,5 oldum şu an iğne kullanmıyorum sadece folik asit ve duphaston kullanıyorum 63 olmuşum daha 6 haftalığız normal mi
Orası öyle tabii de ilerleyen haftalar için endişeliyim çok kilo alımı da gebelik için sağlıklı bi durum değilKiloya takılma normaldir . Bebek sağlklı olsun da
Yaa sonradan ödem atılıyor demek ki çok sağolDaha iğnelerin etkisi geçmemiştir tahminim. Ben de seninle aynı 60 tan 63 e çıktım tedavide 2 hafta içinde. 6. Haftaki ilk muayenede 62ydi şimdi 61 olmuş.
Belki benden cok çok daha kötü şeyler yaşayan insanlar var burada belki benimki cok basit işte herkes kaldırabildiğince bunada hamdolsun inşallah herkes için iyi olsun bu hayatta ailemizle özellikle evladımızda sınanmasak ne güzel olurduBiliyo msn burdki herkes böyle zor şeyler yaşıyor inanki herkesin imtihanı farklı.
İyi düşünelim iyi olsun
Canım yaptirdin mi ultrason testlerini nasıl çıktıkan verdim inşallah güzel olacak. hafta sonu da ultrason testlerim var :) bence hepsi çoook sağlıklı
Selam canım. Doktorum zaten fetal DNA yaptırdın sonucu bekleyelim şimdi hiç kafa karışmasın dedi. Test yapmadık ama bebeği kontrol etti gördük yani. 10+6 yım benim bebeğim uyuyordu hareketli görmek isterdimCanım yaptirdin mi ultrason testlerini nasıl çıktı
Hayırlı olsun tedavıye başlamışsınız nerde başladın canım Hangı doktora gıttınÇok haklısın, inşallaahh bende sonunda mutlu haberi alırım
Haziranda dış gebelik geçirdim doğal,
İnşallah tüp ile saglikla kavuşurum yavruma bende
Sağol canım, Kasım regli ile başlıyoruz insallahh..Hayırlı olsun tedavıye başlamışsınız nerde başladın canım Hangı doktora gıttın
Sen ne durumdasın kuzu, transfer mi bekliyorsunHayırlı olsun tedavıye başlamışsınız nerde başladın canım Hangı doktora gıttın
Ben de kasım bası hısteroskobı yaptıracam görünürde bı sıkıntı yok ama 3. Deneme olacağı ıcın yaptırmak ıstedım bı aksılık olmazsa Aralık bası transfer olur heralde canım bakalımSen ne durumdasın kuzu, transfer mi bekliyorsun
Hadi inşallah sımsıkı tutunsun yavrun sanaBen de kasım bası hısteroskobı yaptıracam görünürde bı sıkıntı yok ama 3. Deneme olacağı ıcın yaptırmak ıstedım bı aksılık olmazsa Aralık bası transfer olur heralde canım bakalımkalıtelı embrıyoların olsun ınsAllah
Amın amın hepımıze nasıp olsun ınsAllahHadi inşallah sımsıkı tutunsun yavrun sana
Aminn kuzum insallahh
Çikolata ise yariyormus hareketlenmesi içi bende göremedim hareketli halini henüzSelam canım. Doktorum zaten fetal DNA yaptırdın sonucu bekleyelim şimdi hiç kafa karışmasın dedi. Test yapmadık ama bebeği kontrol etti gördük yani. 10+6 yım benim bebeğim uyuyordu hareketli görmek isterdimaynı hafta diğer bebekler kıpır kıpır diye okuyorum. 10-12 gün nasıl geçecek sonuç için bilmiyorum çok stresli
Bu arada ilacları biraktin mı doktor bisey dedi mi? Benim son 2 iğnem sonra bitiyor sadece progestan fitil omega 3 var onun dışında başk ilacim kalmadıSelam canım. Doktorum zaten fetal DNA yaptırdın sonucu bekleyelim şimdi hiç kafa karışmasın dedi. Test yapmadık ama bebeği kontrol etti gördük yani. 10+6 yım benim bebeğim uyuyordu hareketli görmek isterdimaynı hafta diğer bebekler kıpır kıpır diye okuyorum. 10-12 gün nasıl geçecek sonuç için bilmiyorum çok stresli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?