• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

kızlar 2 agustosta transfer olmustum , çok kanamam oldugy için perintlg takip ediyor aslında 12+5 olmam gerekiyor ilk gittiğimde satı değiştirdi 12-+1 dedi 2 gün önce gittim bu sefer gene değiltirsi dediki 11+2 ye uyumlu böyle olan varmı acaba ? yoksa tüp bebekle olupta son regl göreni devam ediyor sizde ? bu arada 5. gün embryosu

Kızlar merhaba cok cok ama cok üzgünüm 25 yaşındayım pkoyum 1 yıldır yaptırmadığım şey kalmadı polip vardı aldırdım histeroskopi ile rahim filmi sonra kürtaj ne yazıkki sonra tekrar rahim filmi 1 yılda 10 yıl yaşlandım geçen ay gonalf denedim yumurta var sperm var rahim temiz ama yinede olmadı belki bu süre cok cok az ama artık dayanamıyorum insanların baskılarına bu ay tüp bebeğe gideceğim aklımın ucundan geçmezdi tüp bebek yaptıracağım pkoyum ama adetlerim düzenli kilo vs yok pko olup tüp bebekle hamile kalanlar günlük kaç doz iğne vurunduznu kaç yumurta toplandı lütfen yardımcı olur musunuz 😞
Nacizane tavsiyem bir yıl kadar daha normal yollarla belki gonal vs. Ile denesen. Yaşın daha çok genç ve tüp bebek tedavisinin transfer sonrası inan öncesinden çok daha meşakatli. Ilaclara harcayacağın parayı bebeğine de harcayabilirsin.
Ama çok da bekleme tabii. 😊
Hakkında hayırlısı olsun.

Ben 7. Haftada düşük yaptıgım için o ihtimali kaldırmak istıyorum kimyasal olmadı benım o yuzden bi daha düşük yapmak istemıyorum🤲 saglıklı gelen embrıyoların kalitesi nasıldı? Gondermediğiniz ve tutanın kalitesi nasıldı?
İnan ki sormadım ya da doktor söylediyse o korkuyla heyecanla hatırlamıyorum. Sadece iyi kalite dediklerini hatırlıyorum. Düşük yapmana üzüldüm ama herkeste o risk var. Zamanımı duayla geçirdim ve şükür 10. Haftayı gördük biz.

Nacizane tavsiyem bir yıl kadar daha normal yollarla belki gonal vs. Ile denesen. Yaşın daha çok genç ve tüp bebek tedavisinin transfer sonrası inan öncesinden çok daha meşakatli. Ilaclara harcayacağın parayı bebeğine de harcayabilirsin.
Ama çok da bekleme tabii. 😊
Hakkında hayırlısı olsun.
İnsanların 10 yıl da yaşayacağını belki de 1 sene de yaşadım cok zordu bazı insanlar cok takmıyor ama ben ne yazıkki cok takıyorum doktorumda dedi cok yorulmuşsunuz diye hayırlısı olsun girdim bir yola inşallah bi sonuç alırım

kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ve çok şükür her şey yolundaymış. en büyük merakım olan iğne ve hapların akıbetini sordum tabi. 12. haftada iğneleri sonraki haftalar sırayla hapları bırakacağız dedi. çok şükür 2 haftam kalmış.
Herseyin yolunda olması müthiş narinal narinal
Bebişi kaç mm ölçtü doktorun? Bir de hap ne kullanıyorsun?

Bana iğneler devam dedi . Hatta oksopar doğuma kadarmış. Pıhtılaşma problemim de yok. Belki 1 taneye düser diye umut ediyorum. :))

Kızlar merhaba cok cok ama cok üzgünüm 25 yaşındayım pkoyum 1 yıldır yaptırmadığım şey kalmadı polip vardı aldırdım histeroskopi ile rahim filmi sonra kürtaj ne yazıkki sonra tekrar rahim filmi 1 yılda 10 yıl yaşlandım geçen ay gonalf denedim yumurta var sperm var rahim temiz ama yinede olmadı belki bu süre cok cok az ama artık dayanamıyorum insanların baskılarına bu ay tüp bebeğe gideceğim aklımın ucundan geçmezdi tüp bebek yaptıracağım pkoyum ama adetlerim düzenli kilo vs yok pko olup tüp bebekle hamile kalanlar günlük kaç doz iğne vurunduznu kaç yumurta toplandı lütfen yardımcı olur musunuz 😞
Rahim filmi neden iki kez çekildi? Tüplerde sorun mu vardı? Eğer sadece tüplerden kaynaklıysa tüp bebeğin yardımcı olma ihtimali yüksek oluyor. Ama tüp bebekte vücut ve psikoloji olarak hazır olmak çok önemli. Bu stresle başlamamanı, hatta buraları hiç okumadan 3-4 ay sağlıklı beslenip kendi huzuruna odaklanmanı, bu konuyu düşünmeden kendini rahatlatmanı tavsiye ederim. Bu sırada vücudun da geçmiş işlemlerden dinlenmiş olur.

İnsanların 10 yıl da yaşayacağını belki de 1 sene de yaşadım cok zordu bazı insanlar cok takmıyor ama ben ne yazıkki cok takıyorum doktorumda dedi cok yorulmuşsunuz diye hayırlısı olsun girdim bir yola inşallah bi sonuç alırım
Biri daha yazmış "herkesin zoru kendine" diye çok haklı...

Benim yaşım 38 😊 17 yıl sonra 10 haftalık ikizlere gebeyim. Rabbimden hep hayırlısını istedim şükürler olsun bugünleri gösterdi sonunda.

17 yılda ne kadar yorulduğumu ben biliyorum, çevre basķısını. Depresyonları, boşvermeleri.... son 1 yılda maddi manevi ne kadar zorlandığımı da ben biliyorum. Bildiğim diğer şey de Allah dağına göre kar veriyor.

Senin için de hepimiz için de öyle...

Umarım ilk denemende sonuç alırsın. 🤍
Ama önce takıntılarını, geçmişte olanları bir kenara bırak ve pozitif düşün hep 🥰
İşe yarıyor bence.

Benim yaşım 38 😊 17 yıl sonra 10 haftalık ikizlere gebeyim. Rabbimden hep hayırlısını istedim şükürler olsun bugünleri gösterdi sonunda.

17 yılda ne kadar yorulduğumu ben biliyorum, çevre basķısını. Depresyonları, boşvermeleri.... son 1 yılda maddi manevi ne kadar zorlandığımı da ben biliyorum. Bildiğim diğer şey de Allah dağına göre kar veriyor.

Ama önce takıntılarını, geçmişte olanları bir kenara bırak ve pozitif düşün hep 🥰
İşe yarıyor bence.
Cok haklsınız düşünmemeye çalışıyorum peki ne problem vardı sizde kaçıncı denemeniz

Rahim filmi neden iki kez çekildi? Tüplerde sorun mu vardı? Eğer sadece tüplerden kaynaklıysa tüp bebeğin yardımcı olma ihtimali yüksek oluyor. Ama tüp bebekte vücut ve psikoloji olarak hazır olmak çok önemli. Bu stresle başlamamanı, hatta buraları hiç okumadan 3-4 ay sağlıklı beslenip kendi huzuruna odaklanmanı, bu konuyu düşünmeden kendini rahatlatmanı tavsiye ederim. Bu sırada vücudun da geçmiş işlemlerden dinlenmiş olur.
Tüplerde bi problem yok 6 ay önce düşük yaptım sanırım pıhtılaşmadan yanlış doktorlardan birçok insanın lafından sözünden yorulduğum için böyle bir yola girdim güzel başladım iyi hissediyorum doktoruma güveniyorum hakkımızda hayırlısı olsun

yuh o ne beee ! ben yaptıracağım cuma günü kan vereceğim.
bana 250usd /300 usd/ 400 usd fiyat verdiler 3 ayrı merkezden aldım.
3 laboratuvar da tüm kromozomlara bakıyor ama ben istanbuldayım. bence araştır
Ya herkes bu fiyatlarda diyor benim doktorum uçmuş resmen 🫢

Güzel ve tatlı Gebeler dilerim sağlıkla yavrularınıza kavuşursunuz benimde 7 yıllık emeğimin meyvesini inşallah alrım bugün kan vercem lütfen dua edin ellerinizi bebeğinize dokundurup ceylan Ablanında olsun diyin Rabbim dileyen herkese ve bana da nasip etsin İnşallah, hepinizi çok öpüyorum inşallah POZİTİF sonuçla dönmeği nasip etsin Rabbim (Amin Ecmain)

Herseyin yolunda olması müthiş narinal narinal
Bebişi kaç mm ölçtü doktorun? Bir de hap ne kullanıyorsun?

Bana iğneler devam dedi . Hatta oksopar doğuma kadarmış. Pıhtılaşma problemim de yok. Belki 1 taneye düser diye umut ediyorum. :))
2,83 mm çıktı boyu ama ultrason çok eski kolunu bacağını gösterdi bir karartılar gördüm ama doktor kadar net göremedim.. vitaminlerin dışında günde 1 adet estrofem, 1 adet coraspin kullanıyorum. bir de fitilim var lutinus

Güzel ve tatlı Gebeler dilerim sağlıkla yavrularınıza kavuşursunuz benimde 7 yıllık emeğimin meyvesini inşallah alrım bugün kan vercem lütfen dua edin ellerinizi bebeğinize dokundurup ceylan Ablanında olsun diyin Rabbim dileyen herkese ve bana da nasip etsin İnşallah, hepinizi çok öpüyorum inşallah POZİTİF sonuçla dönmeği nasip etsin Rabbim (Amin Ecmain)
senin için dua okudum arkadaşım inşallah pozitif olur.

İşe yarıyor bence.
yaaa ne kadar çok uğraşmışsın bilmiyordum şimdi görünce o kadar taktir ettim ki inşallah sağlıkla doğumlarını görürsün inşallah tek derdin sağ göğsüm sol göğsümden az süt veriyor gibi konular olur :) gerçekten en az kendim kadar isterim burdaki herkesin sağlıkla bebeğini kucağına almasını.

Back