2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Yok canım pgt genetik tarama embriyoları genetiklerine bakıyorlar ya kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamakla
Benim ilk denememdi sormadılar bile genetik test istiyor musun diye. Bir bildiği vardır herhalde merkezin ama ikizlerimden birinin gelişimi durdu çok erken haftalarda ve kromozom bozukluğundan oluyormuş. Oysa embriyo kalitesi çok iyiydi. Eğer bu test böyle şeylerin önüne geçiyorsa değebilir. Bir de ilerde yapılacak fetal dna gibi testlerin yerine geçiyormu onu da öğrenip öyle karar vermek iyi olabilir.

Gittim bugün canim Funda hocaya çok tatlı adette baslicak tüp bebeğe tek embriyo koycam dedi ama ben ikiz istiyordum söylemedin ona bidaki gittiğimde soylicem acaba koyar mı yaşın küçük dedi ondan tek yaşım 31

evet kaliteli bile dahi olsa embriyolar bazen kromozom bozukluğundan dolayı düşebiliyor bunları açıklayan bi test ben 6 ay önce düşük yaptım onda da göndermiştim hastalıklı mı değil mi diye yalnızca maliyeti yüksek embriyo başı 300 dolar istiyorlar

Ne güzel bir sürpriz yapmış size hayat böyle İnşallah sağ salim kucağınıza da alırsınız.

yuh o ne beee ! ben yaptıracağım cuma günü kan vereceğim.
bana 250usd /300 usd/ 400 usd fiyat verdiler 3 ayrı merkezden aldım.
3 laboratuvar da tüm kromozomlara bakıyor ama ben istanbuldayım. bence araştır

yuh o ne beee ! ben yaptıracağım cuma günü kan vereceğim.
bana 250usd /300 usd/ 400 usd fiyat verdiler 3 ayrı merkezden aldım.
3 laboratuvar da tüm kromozomlara bakıyor ama ben istanbuldayım. bence araştır
bu arada evime daha yakın diye 300 usd olanı seçtim

farklı bir çok ismi var ama özünde fetal dna ve kromozomal bozuklukların tespiti için yapılıyor.
siz yaptırdınızt mı
ben tam 11.haftanın başında 17 ekimde verecegım kan
benımde cok zorlu gectı o yuzden bunu atlatırsak bende bır ohh çekebilirim allahın ıznıyle
bızımkınde cınsıyette bıldırceklermıs dokturumuza

Merhaba ngs li embrıyonuz mu negatif oldu? Şimdi hamılesınız sanırım ngs li embrıyolardan mı hamile kaldınız?

Merhaba ngs li embrıyonuz mu negatif oldu? Şimdi hamılesınız sanırım ngs li embrıyolardan mı hamile kaldınız?
Evet canım 2 sağlıklı gelmişti 1 negatif oldu diğeri kimyasal oldu. Bizde 2. Tüp bebeği yaptırdık Manisa’da bu sefer göndermedik teste. Çünkü gönderince de sonuç iç açıcı olmadı bizim için. Şansa deneye deneye bulduk sağlıksız embriyo ya negatif olur ya da kimyasal

Canım genelde 35 yaş istiyorlar be daha önce transfer olup olmadığına bakıyorlar. Eğer ilkse tek transfer olur

Ben 7. Haftada düşük yaptıgım için o ihtimali kaldırmak istıyorum kimyasal olmadı benım o yuzden bi daha düşük yapmak istemıyorum saglıklı gelen embrıyoların kalitesi nasıldı? Gondermediğiniz ve tutanın kalitesi nasıldı?

Canim ben dun yaptirdim sanliurfads 370 dolardi

Kızlar merhaba bir şey sorcam pcos olup tüp bebek tedavisinde ohss olan var mı acaba doktor bana 150 mefiofert 150 gonalf verdi de her gün 300 mg doz alıyorum biraz korktum açıkçası görülme sıklığı çok mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…