İyi çıkmış canım Rabbim nasip etsin inşallah zor bir süreçten geçiyoruz gerçekten biz kadınlar çok güçlüyüz bunu Bi kez daha anladım göbeğim artık delik deşik iğnelerden Allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasınCanim cuma günü adetliyken muayene etti doktor 7 tane yumurta saydı süper dedi bende yumurta var ama niye düşük anlamadim
Amin canım inşallah pozitif haberi alirsin bu arada toplamda ne kadar gitti ilaçlar dahilİyi çıkmış canım Rabbim nasip etsin inşallah zor bir süreçten geçiyoruz gerçekten biz kadınlar çok güçlüyüz bunu Bi kez daha anladım göbeğim artık delik deşik iğnelerden Allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Normal ultrasonla mı ölçüldü 3 boyutlu ultrasonla mı? Uyuyan bebeği nasıl uyandırdınız bi de sorması ayıpŞimdi hastanedeyim. Oksapara özel durumumdan dolayı devam ediyorum. Progestan dex i ve duphastonu kesti. Fitil ve vitaminler devam. Kan ilacı başladı. Bebiş bizi çok bekletti uyuyordu burnunu ölçmek için baya çaba verdik. Vajinal yapıldı ölçüm çünkü karından net görünmedi. Ölçümleri normal çıktı. Fetal dna yı anlattı çok pahalı olduğunu eğer istersek yaptırabileceğimizi söyledi. Kan verip çıkıcam.
1100 dolar hastane artı ilaçlar toplan 30 35 arasıAmin canım inşallah pozitif haberi alirsin bu arada toplamda ne kadar gitti ilaçlar dahil
Amin inşallah canım sende ilk denemede alırsın inşallahAmin canım inşallah pozitif haberi alirsin bu arada toplamda ne kadar gitti ilaçlar dahil
Normal ultrasonla mı ölçüldü 3 boyutlu ultrasonla mı? Uyuyan bebeği nasıl uyandırdınız bi de sorması ayıpŞimdi hastanedeyim. Oksapara özel durumumdan dolayı devam ediyorum. Progestan dex i ve duphastonu kesti. Fitil ve vitaminler devam. Kan ilacı başladı. Bebiş bizi çok bekletti uyuyordu burnunu ölçmek için baya çaba verdik. Vajinal yapıldı ölçüm çünkü karından net görünmedi. Ölçümleri normal çıktı. Fetal dna yı anlattı çok pahalı olduğunu eğer istersek yaptırabileceğimizi söyledi. Kan verip çıkıcam.
Herzamanki muayene ettiği makinaydı ama ne diye sormadım açıkcasıNormal ultrasonla mı ölçüldü 3 boyutlu ultrasonla mı? Uyuyan bebeği nasıl uyandırdınız bi de sorması ayıp
Devlette yapıyorlarmış o testi canım keşke devlette yatırsaydın para vermezdin eşim sağlık çalışanı o söyledi ben bazen tahlillerimi önceden yaptırıp götürüyordum orda tekrar ek ücret çıkmasın diye acilde veriyorum bi tanıdığın olursa sende rahatlıkla verebilirsinTrambofili paneli diye bir test yaptırdı doktor. Çoğu kişi tedavi sırasında olmuş bu testi ama benim eski doktorum yaptırmamıştı. Yeni doktorumda yaptırma gereği gördü. İnş önemi vardır. Çünkü pahalı bir testti ve doğuma kadar iğne dewam
Yok canım o zaman Ahmet zeki vardı. Orda denedik. Ben çıkan embriyoları ngs testine gönderdim ve 2 sağlıklı geldi. İlkini denedik orda negatif oldu. İkinci Manisa İzmir zor oluyor diye taşıdık Manisa’ya. Ama yazan arkadaşlar Funda hanımdan memnun. İnşallah tez zamanda nasip olurMedical de yaptırdığını tüp bebek tutmadı mi funda hocaya mı gidiyordunuz
Malesef cnm bulunduğum şehirde sadece fakülte de yapılıyordu. Oraya da gittik elimizde kit yok dediler. 2 ay sonra gelir dediler bizde mecbur özelde yaptırdık. Eşin de madem içinde sağlık sektörünün bilir malzeme sıkıntısınıDevlette yapıyorlarmış o testi canım keşke devlette yatırsaydın para vermezdin eşim sağlık çalışanı o söyledi ben bazen tahlillerimi önceden yaptırıp götürüyordum orda tekrar ek ücret çıkmasın diye acilde veriyorum bi tanıdığın olursa sende rahatlıkla verebilirsin
Sonucunu paylaşır misin canim bi sakıncası yoksa risk ne cikti gerci bi tanidigimiz yaptirdi risk cok yüksek cikmisti ama bebek dogdu cok şükür hic bir sorun yoktuBu arada ikili sonucu da çıktı doktora gönderdim yaş probleminin dışında bir sorun yok dedi. Yaşım 35 olduğu için çok mu sıkıntı bu durum bilemedim. 16. Hafta tekrar çağırdı.
Sonuç belli bir yüzdelik risk oranı şeklinde mi çıkıyor? Yani bebek %x normal vs gibi mi? Bu arada kanda serbest hcg kaç çıktı o değer cinsiyetle ilgili ipucu verebiliyormuşBu arada ikili sonucu da çıktı doktora gönderdim yaş probleminin dışında bir sorun yok dedi. Yaşım 35 olduğu için çok mu sıkıntı bu durum bilemedim. 16. Hafta tekrar çağırdı.
ben yaptırmadım pgt genetik tarama değil mi? prp mi demek istedin acaba?Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum aranızda pgt yaptıran var mı tüp bebek sürecinde şansı ne kadar arttırıyor
Yok canım pgt genetik tarama embriyoları genetiklerine bakıyorlar ya kararsız kaldım yaptırıp yaptırmamaklaben yaptırmadım pgt genetik tarama değil mi? prp mi demek istedin acaba?
Burda henüz yaptıran yok Nisan anneleri grubuna sor benceKızlar çok acil bişey sorucam fetal dna testi yaptırdınız mı? İzmirde olanlar nerede yaptırdınız ve fiyat nedir? Ben 650 dolar fiyat aldım daha uygunu var mıdır merak ettim..Başka şehirde yaptıranlarda yazarsa çok sevinirim fikir olsun
İstanbul ahenk lab dan fiyat almistim 5800 dediler bi kac yer daha vardı isimlerini hatirlamiyorum genelde 6200 civarı size verilen fiyat sanirim en geniş kapsamlı ona gerek yokKızlar çok acil bişey sorucam fetal dna testi yaptırdınız mı? İzmirde olanlar nerede yaptırdınız ve fiyat nedir? Ben 650 dolar fiyat aldım daha uygunu var mıdır merak ettim..Başka şehirde yaptıranlarda yazarsa çok sevinirim fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?