2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Canim cuma günü adetliyken muayene etti doktor 7 tane yumurta saydı süper dedi bende yumurta var ama niye düşük anlamadim
İyi çıkmış canım Rabbim nasip etsin inşallah zor bir süreçten geçiyoruz gerçekten biz kadınlar çok güçlüyüz bunu Bi kez daha anladım göbeğim artık delik deşik iğnelerden Allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Amin canım inşallah pozitif haberi alirsin bu arada toplamda ne kadar gitti ilaçlar dahil

Normal ultrasonla mı ölçüldü 3 boyutlu ultrasonla mı? Uyuyan bebeği nasıl uyandırdınız bi de sorması ayıp

Normal ultrasonla mı ölçüldü 3 boyutlu ultrasonla mı? Uyuyan bebeği nasıl uyandırdınız bi de sorması ayıp

Herzamanki muayene ettiği makinaydı ama ne diye sormadım açıkcası öksürrttü güldürdü karnıma bastırdı hafiften yan döndüm filan baya uğraştık...istifini bozmadı sonra beni bi salmadınız der gibi kıpırdanmaya başladı ama 15 dk sonunda yani

Bu arada ikili sonucu da çıktı doktora gönderdim yaş probleminin dışında bir sorun yok dedi. Yaşım 35 olduğu için çok mu sıkıntı bu durum bilemedim. 16. Hafta tekrar çağırdı.

Devlette yapıyorlarmış o testi canım keşke devlette yatırsaydın para vermezdin eşim sağlık çalışanı o söyledi ben bazen tahlillerimi önceden yaptırıp götürüyordum orda tekrar ek ücret çıkmasın diye acilde veriyorum bi tanıdığın olursa sende rahatlıkla verebilirsin

Kızlar sizin kasık ağrılarınız hâlâ devam ediyormu ben bugün sanırım biraz zorladım kendimi temizlik yapıyordum evde ayakta kaldıkça kasiklarima ağrılar giriyor hiç olmamıştı 3 haftadır felan korktum biraz

Medical de yaptırdığını tüp bebek tutmadı mi funda hocaya mı gidiyordunuz
Yok canım o zaman Ahmet zeki vardı. Orda denedik. Ben çıkan embriyoları ngs testine gönderdim ve 2 sağlıklı geldi. İlkini denedik orda negatif oldu. İkinci Manisa İzmir zor oluyor diye taşıdık Manisa’ya. Ama yazan arkadaşlar Funda hanımdan memnun. İnşallah tez zamanda nasip olur

Malesef cnm bulunduğum şehirde sadece fakülte de yapılıyordu. Oraya da gittik elimizde kit yok dediler. 2 ay sonra gelir dediler bizde mecbur özelde yaptırdık. Eşin de madem içinde sağlık sektörünün bilir malzeme sıkıntısını

Bu arada ikili sonucu da çıktı doktora gönderdim yaş probleminin dışında bir sorun yok dedi. Yaşım 35 olduğu için çok mu sıkıntı bu durum bilemedim. 16. Hafta tekrar çağırdı.
Sonucunu paylaşır misin canim bi sakıncası yoksa risk ne cikti gerci bi tanidigimiz yaptirdi risk cok yüksek cikmisti ama bebek dogdu cok şükür hic bir sorun yoktu

Sonuç belli bir yüzdelik risk oranı şeklinde mi çıkıyor? Yani bebek %x normal vs gibi mi? Bu arada kanda serbest hcg kaç çıktı o değer cinsiyetle ilgili ipucu verebiliyormuş

Kızlar çok acil bişey sorucam fetal dna testi yaptırdınız mı? İzmirde olanlar nerede yaptırdınız ve fiyat nedir? Ben 650 dolar fiyat aldım daha uygunu var mıdır merak ettim..Başka şehirde yaptıranlarda yazarsa çok sevinirim fikir olsun

Burda henüz yaptıran yok Nisan anneleri grubuna sor bence

İstanbul ahenk lab dan fiyat almistim 5800 dediler bi kac yer daha vardı isimlerini hatirlamiyorum genelde 6200 civarı size verilen fiyat sanirim en geniş kapsamlı ona gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…