• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

3. Gün embroyoları daha geç belli oluyor genelde. Çizgiyi gördüysen vardır inşallah seninledir. Erken gebelik testi alabilirsin daha emin olmak için. Predictor marka iyi.
Amin Allah razı olsun inşallah vardır korkuyorum çok bugün dayanamadım kan verdim sağlık ocağına baklm yarın çıkar inşallah çıkmazsa çarşamba kan günüm 🤲🤰

Kizlar merhaba. Transfer sonrasi surecimde tam 247 sayfa okudum, tum yazdiklarinizi :) genel olarak bana iyi geldi, pozitif sonuclari okudukca moral oldu.
Bu arada ben de pozitifi gordum.
9. Gun : 395
11. Gun : 1096
14. Gun(bugun) : 1959 gelmis. 3 gun sonrasi oldugu icin bugun 3binlerde olmasi gerekiyordu. Artis pek guzel degil sanki. Cok endiseleniyorum. Sizce bir sorun var midir?

Merhaba benim bugün transferinin 10 günü normal kaset test yaptım çok silik çıktı böyle olupta pozitif sonuç alan var mı dondurulmuş 3.gün embriyo transferi olmuştum inşallah bebek vardır 🤰🤲
3. gün embriyosu için çok normal paylaşırsan yorumlayalım :)
İkili tarama yüzde 80 doğruysa fetal dna 99 oranda dedi. Benim bütçemi aşıyor. Eğer ikilinin sonucu çok güzel gelirse düşünmüyorum cnm.
yaş da eğer sorun değilse bence de hiç boşa para verme

Kizlar merhaba. Transfer sonrasi surecimde tam 247 sayfa okudum, tum yazdiklarinizi :) genel olarak bana iyi geldi, pozitif sonuclari okudukca moral oldu.
Bu arada ben de pozitifi gordum.
9. Gun : 395
11. Gun : 1096
14. Gun(bugun) : 1959 gelmis. 3 gun sonrasi oldugu icin bugun 3binlerde olmasi gerekiyordu. Artis pek guzel degil sanki. Cok endiseleniyorum. Sizce bir sorun var midir?
merhaba öncelikle hayırlı olmasını ve sağlıkla ilerlemesini dilerim. 3. gün sonrası için daha yüksek olması gerekirdi evet ama bazen böyle yavaşlayıp sonra hızlanabiliyor. umarım hızla yükselir

Korkma yahu. Biz de yaşadık diyorum. İlkinde biz de korktuk ama bir süre sonra artık alışıyorsun normalleşiyor. Benim 1 haftadır lekelenmem yok ama bu yeniden olmayacağı anlamına da gelmiyormuş
İnsallah canim🥰 dogru diyorsun. Kasik agrim gecince niye agrimiyor, agri geri gelince neden agriyor oluyorum :) beklicez baska care yok :) bu surecte hep boyle korkuyla gecicek buyuk ihtimal :)

3. gün embriyosu için çok normal paylaşırsan yorumlayalım :)

yaş da eğer sorun değilse bence de hiç boşa para verme
Gttikçe koyulaşmış sanki 🤔

Eklentiler

• 16654123387135341868995481499406.jpg
    16654123387135341868995481499406.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 38
Ay elim ayağım titriyor canım teşekkür ederim inşallah herşey yolumda gider sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Merhaba canım İzmir kent hastanesi
Bende düşünüyorum da medical park da funda hanım varmış onun güzel yorumları var aklım karışık biraz

Bende düşünüyorum da medical park da funda hanım varmış onun güzel yorumları var aklım karışık biraz
Ben de zor karar verdim açıkcası iyi ve anlayışlı doktorumuz dilek aslan ben kent ve Şerife dikayak arasında kalmıştım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ilk denemede pozitif görürsünüz 🤲🤰

Ben de zor karar verdim açıkcası iyi ve anlayışlı doktorumuz dilek aslan ben kent ve Şerife dikayak arasında kalmıştım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ilk denemede pozitif görürsünüz 🤲🤰
İnşallah canım seninki de inşallah pozitif olur sorun neydi benin amh degerim 0.8

Ay elim ayağım titriyor canım teşekkür ederim inşallah herşey yolumda gider sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲
aminnnnn inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza .. kan testi sonucunu da paylaş bizimle :)

İnşallah canım seninki de inşallah pozitif olur sorun neydi benin amh degerim 0.8
Malesef benimde amh sorunu benimde 0.6 canım c life macun aldım tüp bebekte tedavi esnasında o iyi geldi canım 2 yumurta görünürken 7 göründü canım tavsiye ederim

Malesef benimde amh sorunu benimde 0.6 canım c life macun aldım tüp bebekte tedavi esnasında o iyi geldi canım 2 yumurta görünürken 7 göründü canım tavsiye ederim
Canim cuma günü adetliyken muayene etti doktor 7 tane yumurta saydı süper dedi bende yumurta var ama niye düşük anlamadim

Back