Amin Allah razı olsun inşallah vardır korkuyorum çok bugün dayanamadım kan verdim sağlık ocağına baklm yarın çıkar inşallah çıkmazsa çarşamba kan günüm3. Gün embroyoları daha geç belli oluyor genelde. Çizgiyi gördüysen vardır inşallah seninledir. Erken gebelik testi alabilirsin daha emin olmak için. Predictor marka iyi.
3. gün embriyosu için çok normal paylaşırsan yorumlayalım :)Merhaba benim bugün transferinin 10 günü normal kaset test yaptım çok silik çıktı böyle olupta pozitif sonuç alan var mı dondurulmuş 3.gün embriyo transferi olmuştum inşallah bebek vardır
yaş da eğer sorun değilse bence de hiç boşa para vermeİkili tarama yüzde 80 doğruysa fetal dna 99 oranda dedi. Benim bütçemi aşıyor. Eğer ikilinin sonucu çok güzel gelirse düşünmüyorum cnm.
merhaba öncelikle hayırlı olmasını ve sağlıkla ilerlemesini dilerim. 3. gün sonrası için daha yüksek olması gerekirdi evet ama bazen böyle yavaşlayıp sonra hızlanabiliyor. umarım hızla yükselirKizlar merhaba. Transfer sonrasi surecimde tam 247 sayfa okudum, tum yazdiklarinizi :) genel olarak bana iyi geldi, pozitif sonuclari okudukca moral oldu.
Bu arada ben de pozitifi gordum.
9. Gun : 395
11. Gun : 1096
14. Gun(bugun) : 1959 gelmis. 3 gun sonrasi oldugu icin bugun 3binlerde olmasi gerekiyordu. Artis pek guzel degil sanki. Cok endiseleniyorum. Sizce bir sorun var midir?
İnsallah canimKorkma yahu. Biz de yaşadık diyorum. İlkinde biz de korktuk ama bir süre sonra artık alışıyorsun normalleşiyor. Benim 1 haftadır lekelenmem yok ama bu yeniden olmayacağı anlamına da gelmiyormuş
Gttikçe koyulaşmış sanki3. gün embriyosu için çok normal paylaşırsan yorumlayalım :)
yaş da eğer sorun değilse bence de hiç boşa para verme
Medical de yaptırdığını tüp bebek tutmadı mi funda hocaya mı gidiyordunuzBen İzmir medical de yaptırdım ama 2 sene önce. Şuan ki işlemlerim Manisa’da yapılıyor canım
ben burdayım diyor daha ne desin gözün aydın :) sağlıkla artsın inşallahGttikçe koyulaşmış sanki
Ay elim ayağım titriyor canım teşekkür ederim inşallah herşey yolumda gider sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahben burdayım diyor daha ne desin gözün aydın :) sağlıkla artsın inşallah
Merhaba tüp bebeği nerde yaptırdınızMerhaba benim bugün transferinin 10 günü normal kaset test yaptım çok silik çıktı böyle olupta pozitif sonuç alan var mı dondurulmuş 3.gün embriyo transferi olmuştum inşallah bebek vardır
Ay elim ayağım titriyor canım teşekkür ederim inşallah herşey yolumda gider sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahben burdayım diyor daha ne desin gözün aydın :) sağlıkla artsın inşallah
Merhaba canım İzmir kent hastanesiMerhaba tüp bebeği nerde yaptırdınız
Bende düşünüyorum da medical park da funda hanım varmış onun güzel yorumları var aklım karışık birazAy elim ayağım titriyor canım teşekkür ederim inşallah herşey yolumda gider sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Merhaba canım İzmir kent hastanesi
Ben de zor karar verdim açıkcası iyi ve anlayışlı doktorumuz dilek aslan ben kent ve Şerife dikayak arasında kalmıştım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ilk denemede pozitif görürsünüzBende düşünüyorum da medical park da funda hanım varmış onun güzel yorumları var aklım karışık biraz
İnşallah canım seninki de inşallah pozitif olur sorun neydi benin amh degerim 0.8Ben de zor karar verdim açıkcası iyi ve anlayışlı doktorumuz dilek aslan ben kent ve Şerife dikayak arasında kalmıştım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ilk denemede pozitif görürsünüz
aminnnnn inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza .. kan testi sonucunu da paylaş bizimle :)Ay elim ayağım titriyor canım teşekkür ederim inşallah herşey yolumda gider sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
çok düşük değil aslında 0,03 ile normal yolla hamile kaldı arkadaşımİnşallah canım seninki de inşallah pozitif olur sorun neydi benin amh degerim 0.8
Değil ama 4yildir olmuyor doğal yollaçok düşük değil aslında 0,03 ile normal yolla hamile kaldı arkadaşım
Amin inşallah Tabi mutlaka paylaşırımaminnnnn inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza .. kan testi sonucunu da paylaş bizimle :)
Malesef benimde amh sorunu benimde 0.6 canım c life macun aldım tüp bebekte tedavi esnasında o iyi geldi canım 2 yumurta görünürken 7 göründü canım tavsiye ederimİnşallah canım seninki de inşallah pozitif olur sorun neydi benin amh degerim 0.8
Canim cuma günü adetliyken muayene etti doktor 7 tane yumurta saydı süper dedi bende yumurta var ama niye düşük anlamadimMalesef benimde amh sorunu benimde 0.6 canım c life macun aldım tüp bebekte tedavi esnasında o iyi geldi canım 2 yumurta görünürken 7 göründü canım tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?