• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Bu arada pınar 12. Haftada görünüyorsun ikili test ya da genetik test yaptirdin mi
Dun gittim cnm boyun burun ölçümlerine baktı Dr çok şükür normal çıktı tüm ölçüleri ultrasonda
Kan verdim sonucu çıkınca arayacaklar
İkili test yaptırdım
Drun kendi kliniğinde 11+5 teyim şuan

Banada doktorum azaltarak biraktiriyor sabah öğlen akşam kullaniyorum 24 ünden sonra 1 hafta sabah aksam kullanicam 1 hafta sonra sabah sadece , sonra da bitircek benimde 14. Haftada biticek öyle görünüyor ama bende tedirginim sanki ilaçları kullanmak biraz cesaret veriyordu birakirsam kanamam olursa diye korkuyorum
4. Aydan itibaren düşük tehlikesi bitiyor ondan bıraktıracak diye düşündüm oksapar doğuma kadar devam dedi proluton beş günde birdi onu da haftada bire donderdi
Demir ilacı verdi
Vicium başladı (kalsiyum magnezyum çinko d vit.icerigi )
Folik asite gerek kalmadı artık dedi

6 ve 7 hafta boyunca kahverengi lekenenmem oldu benim de. Kırmızıya dönmedi. Stres yapmamaya çalış. Ben şöyle düşünmüştüm. Tüm tedbirlerimi almama rağmen düşecekse yapabileceğim bir şey yok. Eğer Allah yaşamasını istiyorsa ben ne yaparsam yapayım düşmeyecektir.
Bende o düşünce deyim hepimiz burda,bebek,sahibi olmak için çok emekler verıyoruz basarıya ulasıp bu durumlara düşmek çok üzücü. Kırmızı değil Bnmde ama agrımda var oda,kafa karıştırıyor gittim doktora keseden,gelmiyormuş kan. Öyle olnca bişey olmaz dmi keseden ve ,bebekten değil ama nerden

Bende o düşünce deyim hepimiz burda,bebek,sahibi olmak için çok emekler verıyoruz basarıya ulasıp bu durumlara düşmek çok üzücü. Kırmızı değil Bnmde ama agrımda var oda,kafa karıştırıyor gittim doktora keseden,gelmiyormuş kan. Öyle olnca bişey olmaz dmi keseden ve ,bebekten değil ama nerden
Kılcal damardan vs geliyor olabilir. Doktor öyle dediyse çok sıkıntı yok bence. Progestan kullanıyor musunuz bilmiyorum ama o işe yarıyor bence.

Gittim hastaneye bebekten ve,keseden gelmemiş kan orayla bi ilgisi yokmuş rahim agzıda Kapalıymıs ama kan nerden geliyor bilinmedi zaten kendi,doktoruma görünemedim
Cok şükür 🧿 kanama alanı yoksa hic stres yapma dedigim gibi birazcik dinlen kendini cok yorma yerleşme olur genişliyor orda kilcal damarlar catliyor onun kanaması gelir hemen hemen hepimiz yasadik merak etme

Dun gittim cnm boyun burun ölçümlerine baktı Dr çok şükür normal çıktı tüm ölçüleri ultrasonda
Kan verdim sonucu çıkınca arayacaklar
İkili test yaptırdım
Drun kendi kliniğinde 11+5 teyim şuan
Masallah insallah test sonucuda hayırlısı ile güzel gelir benim doktorumda ayin 24 unde kontrole cagirdi boyun burun ölçüm yapicak ama benim 36 yas oldugu icin ikili test yaparsak risk yüksek cikicak dedi yaşa gore test sonucu yüksek çıkıyormuş fetal dna önerdi aklin kalmasın garanti olsun dedi

Mrb arkadaşlar dün Dr a gittim progestan fitil günde dört kullandiriyordu tüp bebek Dr um şimdi takip Dr um günde ikiye indirdi 16. Haftada tamamen bırakacağımızi söyledi
Sizin kullanim süreciniz nasıl bıraktınız mi bırakınca bı sorun yaşadınız mi
ben en başından beri 2 kullanıyorum. pazartesi kontrolüm var ilaçları azaltır diye düşünüyorum

Masallah insallah test sonucuda hayırlısı ile güzel gelir benim doktorumda ayin 24 unde kontrole cagirdi boyun burun ölçüm yapicak ama benim 36 yas oldugu icin ikili test yaparsak risk yüksek cikicak dedi yaşa gore test sonucu yüksek çıkıyormuş fetal dna önerdi aklin kalmasın garanti olsun dedi
bence ikili testi hiç yaptırma dediğin gibi yaştan dolayı yüksek risk çıkınca durduk yere canın sıkılacak. ne gerek var? direkt fetal dna yaptır canım

Uzun emekler sonucu Pozitifi görüp heyecanlı olan Anne adayları gelin burada paylaşımda bulunalım❤️ Birbirimize destek olalım🤗
İyi günler öncelikle rabbim evladın hayırlısını nasip etsin transfer sonrası beşinci günün erken gebeliktesti yaptım sizce var mı daha önce kimyasal gebelik oldu dokuz yıldır çocuk olmuyor

Eklentiler

• C2392BCE-B587-4A1F-AC5B-3D10D2DABADA.jpeg
    C2392BCE-B587-4A1F-AC5B-3D10D2DABADA.jpeg
    99,9 KB · Görüntüleme: 33
İyi günler öncelikle rabbim evladın hayırlısını nasip etsin transfer sonrası beşinci günün erken gebeliktesti yaptım sizce var mı daha önce kimyasal gebelik oldu dokuz yıldır çocuk olmuyor
Var gibi duruyor ama kesin sonuç için kanvermenizi öneririm.

Bende otuz beş yaşındayım cnm ocakta 36 olacam
Fiyatı düşük azıcık kanla yapıyorlar yaptır gitsin kan verirken bile daha çok veriyoruz
Herhangi bi sikinti çıksa aldirabilir miyim vicdan azabı var şimdilik ikili test baktırdım ben neden daha yüksek fiyatlar ödeyelim ki
Tüp bebek ve ilaçları belimizi yeterince büktü aylardır

bence ikili testi hiç yaptırma dediğin gibi yaştan dolayı yüksek risk çıkınca durduk yere canın sıkılacak. ne gerek var? direkt fetal dna yaptır canım
Ablam falan da yaşça büyüktü kırk yasindaydi temiz çıkmıştı bir haftada sonuç çıkar en geç deneyin bence çocuğa zararı yok koldan kan veriyoruz sadece 💙

Kızlar merhaba . Daha önce iki aşılamam oldu biri tuttu ancak dış gebelik oldu. Beş ay sonra yani bu ay tüp bebeğe başladık ancak opu başarısız oldu dört yumurtam vardı zaten hiç biri döllenmedi. İki ay sonr tekrar gideceğim ama aşılama denemek istiyorum bir kaç defa daha acaba yanlış mı düşünüyorum 😒 opuden sonra agrım çok oldu travma gibi oldu artık opu yu düşünmek bile içimi ürpertiyor napıcam ben 🥹

Bende otuz beş yaşındayım cnm ocakta 36 olacam
Fiyatı düşük azıcık kanla yapıyorlar yaptır gitsin kan verirken bile daha çok veriyoruz
Herhangi bi sikinti çıksa aldirabilir miyim vicdan azabı var şimdilik ikili test baktırdım ben neden daha yüksek fiyatlar ödeyelim ki
Tüp bebek ve ilaçları belimizi yeterince büktü aylardır
Evet cok haklısın ilaçlar mahvetti zaten zar zor yetistiriyoruz bebek olcak bi hazirlik yapsak nasil yapicaz diye düşünüyorum. Allah korusun bir sıkıntı cıksa ben acikcası aldirmayi dusunmedim bile kismetleriyle gelsinler bahtlari saglikları güzel olsun. normal bir gebelik degil bizimkisi özel cocuklar diyorum ben kolay elde edilmedi rabbim saglik sihat versin 🙏🏼

Kızlar merhaba . Daha önce iki aşılamam oldu biri tuttu ancak dış gebelik oldu. Beş ay sonra yani bu ay tüp bebeğe başladık ancak opu başarısız oldu dört yumurtam vardı zaten hiç biri döllenmedi. İki ay sonr tekrar gideceğim ama aşılama denemek istiyorum bir kaç defa daha acaba yanlış mı düşünüyorum 😒 opuden sonra agrım çok oldu travma gibi oldu artık opu yu düşünmek bile içimi ürpertiyor napıcam ben 🥹
Aşılama şans cok düşük oluyor ayrica 1 dış gebeliğiniz var riskli bence. Aşılamaya para vermek yerine bence biraz dinlendikten sonra tüp bebek yapmalisiniz agrili bir aşama degil aslında siz nerde yaptirdiniz

Back