• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar 5+3teyim bugün kasıklarım batıyor kanamam ya da lekelenmem yok sorun olmaz değil mi normal midir 🥺
Usuttuysen ağrı yapar
Gazın varsa ağrı yapar
Yerleşme ağrısı olabilir
Rahim işlemleri gecirdiysen onun ağrıları da olabilir
Rahim genişledikçe ileri dönemde o da ağrı yapıyor ağrılara alış 😁
Ağrı olunca yorgunluk olunca
Bol su iç dinlen geçer inşallah 💐

Evet cok haklısın ilaçlar mahvetti zaten zar zor yetistiriyoruz bebek olcak bi hazirlik yapsak nasil yapicaz diye düşünüyorum. Allah korusun bir sıkıntı cıksa ben acikcası aldirmayi dusunmedim bile kismetleriyle gelsinler bahtlari saglikları güzel olsun. normal bir gebelik degil bizimkisi özel cocuklar diyorum ben kolay elde edilmedi rabbim saglik sihat versin 🙏🏼
Aradaki fiyat farkı baya var galiba ben 150 lira odedim diğer test pahalıydı burda yazdılar fiyatları aradaki farka çocuğun ihtiyaçlarını alırız yada doğuma ayiririz 😇😊

bence ikili testi hiç yaptırma dediğin gibi yaştan dolayı yüksek risk çıkınca durduk yere canın sıkılacak. ne gerek var? direkt fetal dna yaptır canım
Zaten doktorum da onu önerdi bosuna yaptirip canini sıkmaya değmez dedi bakalım esim bir kac yer daha arastiriyor 4200 e yapan biyer varmis ismini öğrenir yazarim sizede istanbulda olan arkadaşlar belki faydalanir 🥰

Aradaki fiyat farkı baya var galiba ben 150 lira odedim diğer test pahalıydı burda yazdılar fiyatları aradaki farka çocuğun ihtiyaçlarını alırız yada doğuma ayiririz 😇😊
doktorum bir kontrol etsin bakalim enseydi burundu 😊 ona gore karar vericez eşimde yaptirmak istiyor bende aklim da soru isareti kalirmi diyorum doktorum da kontrolden sonra karar veririz dedi o zamana kadar düşünmemeye çalışıyorum 🥰

Çok sağol ya işte korkuyor insan geçer inşallah
Korkuyoruz tabi bisey olcak diye kolay olan bisey degil Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin bende cok korkmustum direk doktoruma yazdım cogalirsa gel demisti Allahtan cogalmadı ama hep dinlendim

Aşılama şans cok düşük oluyor ayrica 1 dış gebeliğiniz var riskli bence. Aşılamaya para vermek yerine bence biraz dinlendikten sonra tüp bebek yapmalisiniz agrili bir aşama degil aslında siz nerde yaptirdiniz
Aşılamaya para vermiyorum ki araştırma hastanesinde bütün tedavilerim oluyor. İlaçlara sadece 600₺ veriyorum

Kızlar bunu kullanan var mı aranızda ?
Ağız kokusu yaptı mı ?
Screenshot_2022-10-06-21-12-51-875_trendyol.com.jpg

Gebelik takibine orda mı devam ediyorsunuz? İlaçları kalp atışı dinlemeye gittiğinizde nasıl keseceğinizi anlattılar mı ben açıkçası orda devam etmek istemiyorum.
Ben de açıkcası baya bi git gel yaşadım çok kararsız kaldım. Hoca çok bilgili işinde gerçekten çok iyi ve titiz ancak zamanının kısıtlı olması konusu kafamı çok karıştırıyordu. Başka doktorları bile araştırdım ama sonunda yine Aygül hocayla devam etmeye karar verdim. Çünkü gebeliğimin ilk 8 haftası yaşadığım kanamalarda falan kendisi gerçekten çok ilgilendi, aradı sordu. Bir de beni ve tıbbi geçmişimi kendisinden daha iyi bilen hiçkimse yok. Dışarıda dünyanın en iyi doktoru bile olsa o kalın dosyamızın içindeki herşeyi tüm hikayeyi kendisine en baştan anlatmak zorunda kalmak istemiyorum. Hem anlatabilsem bile karşıdaki o kadar bilgiyi ne derece benimseyebilecek emin değilim. Bebişimizi zaten çok zor binbir emekle yakaladık, bu saatten sonra tüp bebek konusunda kısıtlı bilgisi olan bir doktorla gebeliğimi geçirip risk almak istemiyorum açıkcası. İlaçları kalp atışını ilk duyduğumuzda değil 9.haftadan sonra anlattı hoca tek tek nasıl azaltacağımızı. Haftaya da ikili taramaya gidince doğum paketini satın alacağız nasipse. Siz kaç haftalıksınız?

günde 1 kere progestan dex, oksapar iğne ve progestan fitil kullanıyorum sabah öğle akşam. 12. hafta kesmem söylendi hepsini. Pat diye kesicemmi çok korkuyorum ilaçlar bana bi güven veriyodu.
10 haftadan itibaren kendiliğinden üretilmeye başlıyormuş progestan. Yavaş yavaş bırakmanın bir mantığı varmış okumuştum ama neye yarıyor bilmiyorum henüz konuşmadık doktorla. Ama endişe etme bebeğin tek dayanağı o ilaçlar değil herkes benzer zamanlarda bırakıyor. Hatta ben sadece progestan fitil kullandım başka hiç ilaç kullanmadım pozitiften sonra.
Banada doktorum azaltarak biraktiriyor sabah öğlen akşam kullaniyorum 24 ünden sonra 1 hafta sabah aksam kullanicam 1 hafta sonra sabah sadece , sonra da bitircek benimde 14. Haftada biticek öyle görünüyor ama bende tedirginim sanki ilaçları kullanmak biraz cesaret veriyordu birakirsam kanamam olursa diye korkuyorum
Sadece fitil var onu da günde 2 ye mi düşürdünüz yoksa devam eden iğne de var mı? Bir de fitilin dozu ne ben günde 3 tane 100lük ama 2şer adet alıyorum. Yani günde 3 kez 200lük almış gibi oluyor. Kolay olsun diye 100lüklerden aldırdılar herhalde.
ben en başından beri 2 kullanıyorum. pazartesi kontrolüm var ilaçları azaltır diye düşünüyorum
İğne de var mı günde 2 fitile ek olarak?

10 haftadan itibaren kendiliğinden üretilmeye başlıyormuş progestan. Yavaş yavaş bırakmanın bir mantığı varmış okumuştum ama neye yarıyor bilmiyorum henüz konuşmadık doktorla. Ama endişe etme bebeğin tek dayanağı o ilaçlar değil herkes benzer zamanlarda bırakıyor. Hatta ben sadece progestan fitil kullandım başka hiç ilaç kullanmadım pozitiften sonra.

Sadece fitil var onu da günde 2 ye mi düşürdünüz yoksa devam eden iğne de var mı? Bir de fitilin dozu ne ben günde 3 tane 100lük ama 2şer adet alıyorum. Yani günde 3 kez 200lük almış gibi oluyor. Kolay olsun diye 100lüklerden aldırdılar herhalde.

var tabi olmaz mı 2 progestan dex var 1 oksapar

Şuan 1 adet prolutex iğne oluyorum 2 tane oluyodum önceden, 1 hafta daha 1 adet olup sonra ki 1 hafta gün aşırı olcam 24 ünde bitirmis olucam, fitilim devam ediyor ben sabah öğlen akşam 6 adet 200 mg progestan fitil atiyorum o da 24 ünden sonra sabah aksam 4 sonraki hafta sabah 2 yapip bitircem

Şuan 1 adet prolutex iğne oluyorum 2 tane oluyodum önceden, 1 hafta daha 1 adet olup sonra ki 1 hafta gün aşırı olcam 24 ünde bitirmis olucam, fitilim devam ediyor ben sabah öğlen akşam 6 adet 200 mg progestan fitil atiyorum o da 24 ünden sonra sabah aksam 4 sonraki hafta sabah 2 yapip bitircem
bazen doğuma yaklaşmış tüp bebek gruplarına bakıyorum orda fitili hiç bırakmamışlar. sanırım bir tek o doğuma kadar devam ediyor.

bazen doğuma yaklaşmış tüp bebek gruplarına bakıyorum orda fitili hiç bırakmamışlar. sanırım bir tek o doğuma kadar devam ediyor.
Aslında bende igneler değilde sanki fitili birakirsam kanamam olucakmış gibi tedirgin oluyorum cunku ilk tedavimde kimyasal olmustu doktor fitili birakinca kanamam oldu hemen tek tedirginligim o doktoruma sordum bebek artık yerleşti suan büyümeye başladı kanama alani olmadıgı surece kanaman olmaz dedi ama tabi içimizde hep bi tedirginlik 😬 Rabbim sağ salim doğmayı nasip etsin 🤲🏼

Ne kadar çok ilaç kullanıyormuşsunuz bana sadece opudan sonra duphaston ve folidoce verdiler 5+4üm hala onları kullanıyorum neden acaba

Back