2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

8. haftada sizin de karnınız adet olacak gibi yoğun ağrımış mıydı?

Yerken sıkıntı yaşamıyorum yemek bitince ağzım zehir gibi aci su içmek bile istemiyorum soda içen biriydim hamile kaldığımdan beri icemiyorum ağzım acı acı diye kusuyorum
BENİ ANLATTIN SANKİ. YERKEN BULANTIMA İYİ GELİYOR SANKİ. AMA YEMEK BİTİNCE AĞZIMDAKİ O ACI TAT BENİ ÖLDÜRÜYOR. BUGÜN PRİLAM BASLADIM. ACI TAT GECMEDİ AMA BULANTI AZALDI BİRAZ. NANELİ ŞEKER ÇİĞNİYORUM GÜN İÇİND EO TAT GEÇSİN DİYE

Şuan kürtaj için bekliyorum .rabbim sizin evlatlarinizi korusun çok kötüyüm çok ben bu bebeği çok istemiştim rabbim bu acıyı kimseye yasatmasin
Ya canım noldu Şok oldum kanım çekildi inan çok fenayım
Sabahtan beri içim çok kötüydü acaba yaşıyormu kalbi atıyormu içim bi huzursuzdu
Yazını görünce yıkıldımm

Şuan kürtaj için bekliyorum .rabbim sizin evlatlarinizi korusun çok kötüyüm çok ben bu bebeği çok istemiştim rabbim bu acıyı kimseye yasatmasin
amin Allah sana en kısa sürede sağlıklı bir evlat nasip etsin inan kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm. yapabileceğimiz bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…