• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Of kızlar kendi kendime mi kuruntu yapıyorum anlamıyorum bugün sanki Gögüs agrım azaldı gibi geliyor kendi kendime şüphe ettiriyorum 😔 yarın kontrolüm var bakalım inşallah kendisi de iyidir 🤲🏻

Karından bakıldı idrara sıkışık tim cnm baya su içtim yoksa net gorunmuyormus
Birdaha ki gittiğimde bende idrara sıkışık gideyim ozamn canım
İlk gittiğimde bebeğin beslendiği hmese varmış gözüküyormu o demiştim🙈bana daha erken kesen bile ultrasonda gözükmeyebilirdi demişti. Cumartesi de kahverengi akıntım olunca dr gttim
Bana sorun yok son muaneye göre kesebde büyümüş demişti o konudan yine hiç bahsetmedi, bnm de bu defa sormak aklıma gelmedi :/ şuan 5+6 yım

Of kızlar kendi kendime mi kuruntu yapıyorum anlamıyorum bugün sanki Gögüs agrım azaldı gibi geliyor kendi kendime şüphe ettiriyorum 😔 yarın kontrolüm var bakalım inşallah kendisi de iyidir 🤲🏻
Ben sanırım transferden bugüne kadar gögüs hassasiyeti hiç yaşamadım. Hatta ben de düşündüm niye hassas değil diye. Ama benim adet dönemlerimde de hassasiyet olmazdı hiç. Belki yapısal birşeydir cnm farklıdır herkesde.

KıZlar selam. Vücudumda önce kol altlarımda sonra karnıma yayılan kırmızı lekeler başladı kaşıntılı . Acaba ilaç yan etkisi mi başına gelen var mı prograftan şüpheleniyorum yada salata turşusu yemiştim ondan olmuş olabilir mi ? Kurdeşen(ürtiker) de olabilir. Bebeğe zarar verir mi endişeleniyorum ya 😔
Gectimi lekeler. Bende prograf kullanmaya basladim. Lekeler oldu bendede. Nasilsiniz tuttumu bebisiniz ?

Evet bende öyle bir şey duymuştum 2 denemenin tutma şansı daha yüksekmiş doğru mu bilmiyorum ama hayırlısı olsun.bu arada sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah kucağına canım
AMİNNNN inşallah canım ya herkesin derdi başka. pozitif görünce bitmiyor ki korkular. kese görünecek mi kalbi atacak mı sağlıklı mı :) en kısa sürede pozitif görürsün inşallah

Kızlar yolk kesesi, bebek, ve kalp atışı bunları tam kaç haftalıkken gördünüz? Ve haftanızı adet gününe göre mi hesaplıyorsunuz?
yolk ve keseyi 5+5 de gördüm kalp atışı için doktorum 8. haftada çağırdı bu cumrtesi gidiyorum inşallah duyarız

Ben sanırım transferden bugüne kadar gögüs hassasiyeti hiç yaşamadım. Hatta ben de düşündüm niye hassas değil diye. Ama benim adet dönemlerimde de hassasiyet olmazdı hiç. Belki yapısal birşeydir cnm farklıdır herkesde.
Valla iyice pinpiriklendim kendimi dinlemek istemiyorum ama dinlerken buluyorum üzülüyorum sonra böyle kendi kendime yapıyorum diye bu aralarda taktım pıhtılaşmaya test yaptırmadım doktorda söylemedi hadi öyle birşey olurda söyle olursa diye valla ilk 3 ay zormuş kuzum ya 🙈😅🤦🏻‍♀️

valla hepimiz üç aşağı beş yukarı benzeriz galiba. benim de ilk haftalara göre oldukça azaldı ben de bastırıyorum iyice hala var mı diye emin olmak için. çok bastırınca acıyor biraz mutlu oluyorum :KK70: ama sanırım zamanla böyle oluyor.

Birdaha ki gittiğimde bende idrara sıkışık gideyim ozamn canım
İlk gittiğimde bebeğin beslendiği hmese varmış gözüküyormu o demiştim🙈bana daha erken kesen bile ultrasonda gözükmeyebilirdi demişti. Cumartesi de kahverengi akıntım olunca dr gttim
Bana sorun yok son muaneye göre kesebde büyümüş demişti o konudan yine hiç bahsetmedi, bnm de bu defa sormak aklıma gelmedi :/ şuan 5+6 yım
Gönlünü ferah tut zamanla herşey yerine oturuyor cnm

valla hepimiz üç aşağı beş yukarı benzeriz galiba. benim de ilk haftalara göre oldukça azaldı ben de bastırıyorum iyice hala var mı diye emin olmak için. çok bastırınca acıyor biraz mutlu oluyorum :KK70: ama sanırım zamanla böyle oluyor.
Bende aynısını yapıyorum 😅 yarın kontrolüm var ama öyle bi heyecan var ki sanki ilk defa gidecem sağlıklı mı napıyor kalp atışı var mı bilmem ne 🤦🏻‍♀️ Allahım bize 9 ay boyunca sabır versin 🤲🏻

Bende aynısını yapıyorum 😅 yarın kontrolüm var ama öyle bi heyecan var ki sanki ilk defa gidecem sağlıklı mı napıyor kalp atışı var mı bilmem ne 🤦🏻‍♀️ Allahım bize 9 ay boyunca sabır versin 🤲🏻
aminnnn gerçekten öyle you tubeda video izlemekten kadın doğum uzmanı oldum çıktım :D benim de hafta sonu kalp atışı için randevum var çok korkuyorum dakikada bilmem kaç atmazsa diye :D

aminnnn gerçekten öyle you tubeda video izlemekten kadın doğum uzmanı oldum çıktım :KK70: benim de hafta sonu kalp atışı için randevum var çok korkuyorum dakikada bilmem kaç atmazsa diye :KK70:
Zaten duyunca bütün kafandaki sorular sıfırlanıyor 🥰 benim gecen soracağım bütün herşeyi unuttum duyunca

Valla iyice pinpiriklendim kendimi dinlemek istemiyorum ama dinlerken buluyorum üzülüyorum sonra böyle kendi kendime yapıyorum diye bu aralarda taktım pıhtılaşmaya test yaptırmadım doktorda söylemedi hadi öyle birşey olurda söyle olursa diye valla ilk 3 ay zormuş kuzum ya 🙈😅🤦🏻‍♀️
Bana da yapılmamıştı 6. Haftadan sonra yaptırdım. Saçmaydı ama pıhtılaşma varmış yani kullanmaya devam edicem sanırım. Sen doktor kontrolünde danış bence aklında dert olmasın.

Bende de aynısı oluyor ilacı iciyorum mide bulantim artiyor neden acaba ve midemi yakmaya basladi artık ilaç
Bilmiyorum ama artık sadece sabret diyorum. Az kaldı 10. haftaya. Kokular konusunda çok hassaslastim. Eskiden de burnum hassastı ama artık 1i 1000 hissediyorum

Back