2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Geçmiş olsun canım

S Senibeklerkenben son durum ne cnm. Merak ederiz yaz bize. İnş iyisindir
Kızlar şimdi geldim eve, öncelikle hepinize çok teşekkür ederim.. size yazdığımda ağlıyordum görünce şok oldum hayatım elimden alındı gibi çok kötü oldum
acile gittik alttan muanr edicem dedi çatala oturmadan önce sildiğimde kan gelmiyordu durmuştu
Önce bişeyle kanama geliyormu diye baktı aktif kanama yok şuan dedi. Zaten dediğim gibi durmuştu.
Keseye baktı bebeği gördü bana da gösterdi kalp atışını gördüler 3 defa tekrar tekrar baktı kalp atışı var dedi
Gittiğim kadın doğumcu kanama alanı yok demiştiya cumartesi kanama olduğunda gittiğimde
Demekki görememiş
Küçük bi kanama alanı var mış
Düşük riski sayıyoruz biz bunu dedi
Yapılabilecek birşey yokmuş
Kanaman olursa acile gel dediler o kadar.

Cnm yanlış yönlendirmek istemem ama durdurmak için dex vursan hemen etki ediyor azaltıyor.
Canım progestan dex i mi diyorsun? Kanama olduğu an mı vur demek istedin yani
Ben sabah 10 aksam 10 günde 2 defa vuruluyorum. Az önce vurdum.
Saat gecmesın dıye eve gırdıgım gbı vurdum yerını tam ayarlıyamadım mı anlamadım
Baya kanadı kanarken ilaçta geri cıktı baya ya
Doz eksik vurmuş oldum
Ay geldi mi hepsi aynı anda geliyor

Kuzum gidebiliyorsan bi acile de gidebilirsin içinde rahatlar iyi olduğunu bilirsen hem rabbim tez vakitte geçmesini nasip etsin bizde yaşadık yaşıyoruz zor yani
Çok sağol canım gittim geldim. Sende de olmuşmuydu bişey yaptılar mı acilde bana bişey yapmadılar da, sen kanamam varken coraspın ve oksapar kullanıyormuydun? Onlarda kanmayı coğaltıyor bnce ya

Çok geçmiş olsun cnm. Devam etmemesine çok sevindim benim başıma geldiğinde direkt gidip progestan dex vurmuştum fazladan yani o anlık durdursun diye düşünüp. Sonra doktora söylediğimde iyi yapmışsın demişti.Yoksa bende 2 tane vuruyorum normalde günlük. Acilde kalçadan vurdular mı progestan filan?

Çok sağol canm bnde çok sevindim ilk kez bebeği gördüm kalp atışını bn duymadan ama dr defalarca baktı kalp atısı var cümlesını ilk kez duydum canm hayır vurmadılar kanama durdugu ıcın mı acaba bılmıyorum bırsey yapmadı :/ bn 2 günde bir proloton vurduruyorum kalcadan yarında günüm onu vurdurcam. Fazladan vurmanın zararı yokmus yanı oyle mı kuzu tamm aklımda olsun
Tüp bebek doktoruma yazıcam yarın coraspini bi süre bıraksam sadece oksapar kullansam acaba olur mu dıcem kanama alanı varmıs ya kan sulandırıcılarıda etkı edıyor
Neden oluyor kı bu kanama alanı

Canım imzana eklememişsin göremedim senin kaç haftalık gebelik. Şimdi iyisin ama değil mi? Çalışıyor musun ? Gerekirse rapor al dinlen. Bu bebekler nazlı hep yatalım istiyor. Ben evdeyken çok rahatım mesela ağrı sızı yok işe gidiyorum karnıma ağrılar saplanıyor oturmaktan.

Ya burda bildiğim okuduğum kadarıyla kanaması olanların coaspirinini kesti doktorları. Hatta benim yeni geçtiğim doktorda eğer kullanıyorsan bırak kanama varken kullanma dedi. Ama oksaparın kanamayı arttırma etkisi yokmuş öyle söyledi

Canım gebelik eklemeyi bilmiyorum 5+6 yım canm az önce muanede tam 6 haftalıksın dedi. Evet canım şimdi iyim böyle karnını ıcıne cekersın ya sankı ıcıme cekıyormusum gibi bi his yanı agrı degılde o tarıf ettıgım gbı bısey oluyor. Kanama zatn hastaneye gttıgımde durmustu.Evden çalışıyorum canm takı sayfam var işe faln gitmiyorum. Gerçi 2 gündür onu bile yapmıyorum sayfayla ilgilenmiyorum kargoları eşim bırakıyor anca yatıyorum anca ya bişeyde yapmıyorum ki
Bu kanama alanı niye oluyor anlamadım gitti. O kadar korktum ki gitti sandım bitti sandımm. Coraspinleoksapar kullanıyorum onlarda kanamayı coğaltıyor ya ama kullanmakta lazm nolacak böle
Bu düşük korkusuyla nasıl geçicek günler

Yarın tüp bebek doktoruma yazıcam canım yani zatn o kadar kan sılandırıcıya kan nasıl duracakki
Kanım cok sıvı ıgnemı vurduğumda bıle hep kanıyor eskıden bı damla arada kanardı
Sımdı bı damla gbı degıl her ıgne yerı kanıyor.
Acaba kan pıhtılaşmam oldugu ıcın mı bana bırak demedi
Yada aklınamı gelmedi bilmiyorum ama yarın sabahtan yazıcam bakalım ne dicek

Sakin ol canım burda çoğu arkadaşımız yaşadı bunu. Kimdi hatırlamıyorum yürürken birden bacaklarından aşağı kan inmişti. Ama kimsenin düşüğü olmadı şükür. Hepimizin şiddeti farklı olsada o tarz korkuları oldu. Geçen hafta sabah tuvalete bi gittim çamaşırım pembe kahve olmuş korkudan sabahın körü eşime çığlık çığlığa bağırdım. Doktoruma foto attım hatta. Kendisi ses kaydı göndermiş korkma bunlar olacak diye

Bak benim mesajımın altında var imzanıza eklemek için tıklayın diyor. Böylece kim kaç haftalık unutmuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…