• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

inşallah ama olmazsa da sakın yıkılma. burdaki çoğu arkadaşım 2. 3. 4. denemede pozitif gördük. ilkinde zaten düşük oran oluyor
Evet bende öyle bir şey duymuştum 2 denemenin tutma şansı daha yüksekmiş doğru mu bilmiyorum ama hayırlısı olsun.bu arada sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah kucağına canım

Kızlar yolk kesesi, bebek, ve kalp atışı bunları tam kaç haftalıkken gördünüz? Ve haftanızı adet gününe göre mi hesaplıyorsunuz?

Bende bu hafta 3 e indi bidahaki hafta 2 sonra bitircek baska ilac kullanmiyorum bitek folikasit iciyorum bide prolutex ignem var ama ayni anda almiyorum zaten oncede yapmazdı son zamanlarda mide bulantisi cogaldi hormonlardan da olabilir yukseldikçe etki ediyor olabilir
Tuzlu kraker leblebi salatalık elma baya fayda veriyor 😉💐

Covid sonucum malesef Pozitif çıktı kızlar. İlk defa covid oldum ve 3 aşım vardı biontech. Yani heryerden buluyor bu zıkkım hastalık insanı. Sizlerde temkinli olun yine de. Belirtilerimi yazayım belki lazım olur diye. Şiddetli başağrısı, boğaz ağrısı, ateş, halsizlik.
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen meyve ye bağışıklığını güçlendirecek şeyler ye allahın izniyle atlatacaksınız 3,5 güne🙏🏼

Kızlar yolk kesesi, bebek, ve kalp atışı bunları tam kaç haftalıkken gördünüz? Ve haftanızı adet gününe göre mi hesaplıyorsunuz?
Keseyi beşinci haftada transferden yirmi gün snr
Kalp atışını yedinci haftada gördük
Haftayı adet gününe göre hesaplıyor
Daha snr kesenin büyüklüğüne göre de diyebiliyorlar dollenmeyi göre kese büyüklüğü degisebiliyor

Büyük ihtimal başlayacağım demişsinizde genelde transfer öncesi başlanırdı size doğuma kadar kullanacaksanız.ilaçların tarihi geçmesin tek derdim bu o yüzden ayrıntılı soruyorum stok yapacaksanız tarihleri geçer
Yanlış anlaşıldı galiba🙈 büyük ihtimal başlıcam demedim, büyük ihtimalle doğuma kadar kullanıcam dedim🙈 şuan kan sulandırıcı olarak oksapar ve coraspin kullanıyorum ben

Covid sonucum malesef Pozitif çıktı kızlar. İlk defa covid oldum ve 3 aşım vardı biontech. Yani heryerden buluyor bu zıkkım hastalık insanı. Sizlerde temkinli olun yine de. Belirtilerimi yazayım belki lazım olur diye. Şiddetli başağrısı, boğaz ağrısı, ateş, halsizlik.
Çok geçmiş olsun kuzum yeni gördüm inşallah hafif atlatırsın bebişte sende hemencecik iyileşin 🤲🏻😘

Back