2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

bu yakada en uygun doğum medilife da 2500 TL
Aa 2500mü şok oldum şuan
Ben daha doğum ücretlerini araştırmadım ama böyle çok büyük rakamlar bekliyordum şok oldum şuan galiba tüp bebek fiyatından ötürü doğum parasınıda gözümde büyük tutdum başka hastanelerin fiyatalrını biliyormusunuz? Yakın oturuyoruz bnde cennetteyim

medicana 9000 istinye liv 7500 tl

15.1 di çok sağol Rabb'im sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bı fiyatlar sadece doğum mu? Yoksa tüm muayeneler testler tahliller, bebeğin ilk testleri vs. Kapsamlı doğum paketi mi? Ankara Memorial’da doğum paketi 23bin tl çünkü. Bu fiyatlar şaka gibi geldi bana
Sanmam sadece gir normal dogur cık fiyatıdır bu bosuna mı yoksa özel saglık sigortası yaptırdım dogum fiyatı kadar fiyat verdim kazıklanmış olurdum oyle olsa 2 sene önce kurtköy emsey hastanesinde normal dogum 8500 dü sezeryan sormamıştk o nasıl fiyat diye bu kadar düşük rakamların icine muayene falan şmkansz dahil olması bence

Bı fiyatlar sadece doğum mu? Yoksa tüm muayeneler testler tahliller, bebeğin ilk testleri vs. Kapsamlı doğum paketi mi? Ankara Memorial’da doğum paketi 23bin tl çünkü. Bu fiyatlar şaka gibi geldi bana
Sadece Doğum tabi :) paket 20-30 arası değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…