- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Aa 2500mü şok oldum şuanbu yakada en uygun doğum medilife da 2500 TL
Bugün kaçıncı gününüz transferden sonra? Ve çatlatma iğnesi yaptırmış mıydınız?Bugün acilde yeniden yaptirdm 7.55 e düşmüş
medicana 9000 istinye liv 7500 tlAa 2500mü şok oldum şuan
Ben daha doğum ücretlerini araştırmadım ama böyle çok büyük rakamlar bekliyordum şok oldum şuangaliba tüp bebek fiyatından ötürü doğum parasınıda gözümde büyük tutdum başka hastanelerin fiyatalrını biliyormusunuz? Yakın oturuyoruz bnde cennetteyim
15.1 di çok sağol Rabb'im sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinilk hali kaçtı peki? kimyasal sanırım. çok çok geçmiş olsun ben de yaşadım insan yıkılıyor ama bak sonrasında başka bir hamilelik yaşıyorum. sağlıklı bir gebelikle sağlıklı bir bebek dilerim sana
amin çok teşekkür ederim. bir daha 10. günden önce test yapma erken öğrenince stres çok oluyor. peki doktorun testi yeniden tekrarla dedi mi?15.1 di çok sağol Rabb'im sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Progestan dex 10 haftaya kadar demişti oksapar galiba ben doğuma kadar kullanackmışım pıhtılaşmm olduğunu içinKızlar oksapar ve progestan dex kullanan varsa aranızda doltorlarınız. Zamana kadar kullanın dedi size?
Teşekkür ederim canımmedicana 9000 istinye liv 7500 tl
12 haftaya kadar dedi benim doktorKızlar oksapar ve progestan dex kullanan varsa aranızda doltorlarınız. Zamana kadar kullanın dedi size?
Ayyy ne güzel hadi gözünaydın canım darısı bana vuma günüKızlar kalp atışını duyduk bugün
Bı fiyatlar sadece doğum mu? Yoksa tüm muayeneler testler tahliller, bebeğin ilk testleri vs. Kapsamlı doğum paketi mi? Ankara Memorial’da doğum paketi 23bin tl çünkü. Bu fiyatlar şaka gibi geldi banamedicana 9000 istinye liv 7500 tl
Sanmam sadece gir normal dogur cık fiyatıdır bu bosuna mı yoksa özel saglık sigortası yaptırdım dogum fiyatı kadar fiyat verdim kazıklanmış olurdum oyle olsaBı fiyatlar sadece doğum mu? Yoksa tüm muayeneler testler tahliller, bebeğin ilk testleri vs. Kapsamlı doğum paketi mi? Ankara Memorial’da doğum paketi 23bin tl çünkü. Bu fiyatlar şaka gibi geldi bana
Progestan dex 10 haftaya kadar demişti oksapar galiba ben doğuma kadar kullanackmışım pıhtılaşmm olduğunu için
12. Haftada kurtulcaz iğnelerden İnşallah12 haftaya kadar dedi benim doktor
Sadece Doğum tabi :) paket 20-30 arası değişiyorBı fiyatlar sadece doğum mu? Yoksa tüm muayeneler testler tahliller, bebeğin ilk testleri vs. Kapsamlı doğum paketi mi? Ankara Memorial’da doğum paketi 23bin tl çünkü. Bu fiyatlar şaka gibi geldi bana
Merhaba tüp bebek öncesi genetik test yaptırmıştım. O zaman öğrendim pıhtılaşmam olduğunu12. Haftada kurtulcaz iğnelerden İnşallahKan pıhtılaşma sorununu nasıl öğrendin acaba bende böyle bişe var mı nasıl anlayabilirim?
Ayy maşallah canımKızlar kalp atışını duyduk bugün
Hayırlı olsun gözün aydınnn tam olarak ne kadarlıksın bir de allan mi üstten mi baktıKızlar kalp atışını duyduk bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?