2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

A

Ayyy ne güzel hadi gözünaydın canım darısı bana vuma günü
Canım çok güzel bir duygu
Ayy maşallah canım bende yarin gidecegim kalp atışı icin cok heycanliyim
Evet insan heyecanlanıyor ama sakın olun telefonları hazır edin
Hayırlı olsun gözün aydınnn tam olarak ne kadarlıksın bir de allan mi üstten mi baktı
Adet tarihime 7+5 sanıyordum ona göre hesaplamistik ama 6+6 ymış. Üstten baktı canım.

Kızlar peki estrofemi günde ne kadar içiyorsunuz ve ne kadar süre kullanacakmışsınız?
Sabah 2 akşam 2 aç karına. Ama aç icebiliyor muyum hayır. Çünkü homini gırtlak biri olduğum için aç kalmıyorum. Ki bu aralar koku hassasiyeti, bulantı olmasına rağmen

Sabah 2 akşam 2 aç karına. Ama aç icebiliyor muyum hayır. Çünkü homini gırtlak biri olduğum için aç kalmıyorum. Ki bu aralar koku hassasiyeti, bulantı olmasına rağmen
Benimde sabah 2 akşam 2 ama tok karna banada tok karna olmadı zor geliyor sabah ilaç saatim 9 çünkü hergun 8:30 kalkıp kahvaltı hazırlayıp içmem lazm özellikle son 2 gündür okdr cok uyumak ıstıyorum kı sırf onun için kalkıyorum. Bu arada ne zamana kadar kullanıcakmıssın?

Ben de sabah 7de kalkıyorum kahvaltımı yapıyorum 9da içmem gerekiyor ama 9a kadar acikmiyorum fazla yarı aç yarı tok idare ediyoruz. 10. Haftada birakicam sen ne ne zamana kadar kullanican?

Ben de sabah 7de kalkıyorum kahvaltımı yapıyorum 9da içmem gerekiyor ama 9a kadar acikmiyorum fazla yarı aç yarı tok idare ediyoruz. 10. Haftada birakicam sen ne ne zamana kadar kullanican?
Bnde hem açıkmamış hemde daha çok uyumak istiyorum kalkmak istemiyorum son günlerde özellikle gözlerim açılmadan zoraki yemek yiyorum keşke saati değişsee bari bilmiyorum galiba bende 10haftaya kadar. İlaçlara devam 10nuncu haftaya kadar demişti dr iğnelerle birlikte estrofemide dedi ona emin değil sorucam tekrardan

amin çok teşekkür ederim. bir daha 10. günden önce test yapma erken öğrenince stres çok oluyor. peki doktorun testi yeniden tekrarla dedi mi?
Aynen ama 3 senedir bekliyorum çift çizgiyi görmeye öyle hevesim vardı dayanamadim. Doktoruma ulasamadim bashemsire kimyasal gebelik oluyo doktoruna ulasamadiysan bugün yarın kullanmaya devam et ilaclarini değer çok düşük yukselmez heralde ama istersen için rahat etsin diye bı test daha yaptırırsın dedi

Dün gece uyandım tuvalete diye ve kanama olmuş yine. İlkinde ağrı olmuştu bunda ağrıda olmadı. Üzüldüm ama panik yapmadım sonra kesildi zaten. Doktora yazdım cevap gelmedi. Şimdi hazırlandım işe gidiyorum. Şimdiki aklım olsaydı kenarda param olmadan böyle işlere girmezdim. İlaçlara para yetiştiremiyoruz. Morelim bozuk suratım asık çalışıyorum yine aldı beni korkular...

Ben geçen gün kalp atışı için gittiğimde kanama olabilir hiç korkma dedi 3 aya kadar normal yerleşme kanaması dedi…tabi kanamanın yoğunluğuyla ilgili bişey demedi..Benim hiç kanamam olmadı ama bazı hamileliklerde oluyor o yüzden korkma lütfen inşallah en yakın zaman da kesilir senin de için rahat eder artık..

Evet ilaçlar zaten baştan beri gördüğümüz tedaviye harcadıklarımız çok fazla…hiç birikimimiz yok malesef aksine eksideyiz…Allah yardımcımız olsun ne diyim…12. Haftaya kadar kullanıcaksın bütün ilaçları dedi mecbur devam edicez

inşallah en kısa sürede senin de bir bebeğin olur sağlıkla kucağına alırsın. ve umarım bizlerin de devamı sağlıklı ve hayırlı gelir.

kesinlikle o kadar haklısın ki haftada 1000 TL gidiyor biri bitiyor alıyorum hop öbürü bitiyor.Allah razı olsun burdan bir arkadaş kendisinin kullanmadığı bir kaç kutu ilacı bana gönderdi henüz elime ulaşmadı ama olsun beni 1-2 hafta rahatlatacak. acaba böyle bir konu mu açsak burda? kullanmadığınız ilaçları paylaşalım gibisinden. çünkü insanlar bu ilaçları alıyor ve doktor artık kullanma dediğinde elinde kalıyor.

Kizlar estrofem, Progestan 200mg ve oksapar bunlari devlet karsiliyor yazdirmaya çalışın ben sgk anlasmali ozel hastanede yazdırıyorum. Bir tek progestan dex devlet karşılamıyor.

Canım endişe etme kanama durduysa. Muhtemelen artık 8. Haftadayken plasental shift kanaması olabilir bu. En yakın randevun ne zaman? İstersen için rahat etsin diye ultrasona gidebilirsin bence

Geçmiş olsun fruitella

Stres en kötüsü lütfen aklından çıkarma, alabiliyorsan rapor alıp dinlen. Moralini yükseltecek şeylere kanalize olman lazım.

Maddi manevi hepimiz çok yoruluyoruz ama bu stresi doğmamış yavrularımıza yansıtmamamız lazım. Kolay değil tabii biliyorum. Ama yaparsın yaparız.

Derin nefes al güzel düşün dua et ve inan herşey çok güzel olacak.

Kuzum seni anlayabiliyorum benimde hala devam ediyor kesilir gibi ama gece bölüyorsa sabah hep bi leke artık alıştım rapor aldım ben kanama alanı oluşmuş içini ferah tut inşallah sağlıklı sıhhatli kucagımıza alacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…