- 27 Nisan 2020
- 518
- 821
- 53
- 36
Aa harika5+3 dun akşam gittim doktora,
vajinal ultarasonda her seyi gördüm kalp atışları dahil cok şükür.
10 gün sonrası için yine çağırdı.
BENİM DEĞİLDİ CANIM. DAHA ERKEN DEDİ DOKTORKızlar siz keseyı gordugunuzde bebek ıcındemıydı
İki gündür bunu soruyorum ama tam cevap alamadım sizlerdenn
Hepiniz yazarsanız sevınırım
Biz bunu bir yazışmıştık o yüzden cevaplamadım, ben çok erken gittiğim için bebeği görmeyi beklemiyorduk 5. Haftanın başında gitmiştim. Yolk diye birşeyden de haberim yoktu sormadım:) kese var mı var dedik sevinip çıktık. Sonraki randevuyu da hala bekliyorum. Sen de başkalarına çok bakma bir sürü farklı yanıt gelecek hiçbiri sana tatmin edici bir cevap olmayacak.Kızlar siz keseyı gordugunuzde bebek ıcındemıydı
Çok haklısın canım gördük içimiz çok rahat artık. Kalbi de duyacağız inşallahCanım görürsün hayırlısıyla. Negatif örnekleri okuyup neden kendini strese sokuyorsun? Bebeğine pozitif enerji gönder stres ve endişe değil
Kalbini duymadık ama şükür kendisini yani yolku gördük, kesenin içinde yüzük gibiHadi gördüm deminicik atan kalbini
Destek için çok teşekkür ederim, gördük çok şükür her şey yolundaÇıkınca yaz mutlaka
gözünüz aydınÇok şükür ben de bugün duydum
İlk önce 21 gün sonra gittim kalp atışını duymadık doktorumda alttan bakmayalım haftaya olsun dedi 26.gün duyduk üstten bakıldı duydukTransferden ne kadar sonra kalp atışını duydunuz bide üstten mi alttan mi bakıldı
Tebrik ederim canım İnşallah kalp atışlarını da duyarsınız sağlıkla kucağınıza alırsınızÇok şükür keseyi de içindeki halkayı da gördük, kalp için erken dedi 2 hafta sonra kesin olur stres olmasın 24 Eylül’de gel şu an her şey çok güzel dedi. O kadar mutluyum ki anlatamam. Hepinize desteğiniz için teşekkürler. Bu güzel haberi kutlamaya kahvaltıya gittik tabiama bende zerre iştah yok yumurta domates salatalık zor yedim
İnşallah canım seni de aramıza bekliyoruz hemen haber ver. Kaçıncı gün bugünTebrik ederim canım İnşallah kalp atışlarını da duyarsınız sağlıkla kucağınıza alırsınızbende dün test yaptım pozitif çıktı ama kan deyerleri bu gün çıkıcak çok həyacanlıyım İnşallah deyerlerde güzel çıkar her şey güzel gider hepimiz için İnşallah
Önce simsiyah kese göründü bir şey belli değildi kalp atışıyla beraber gördük bebişiKızlar siz keseyı gordugunuzde bebek ıcındemıydı
15ci gün canım bu gün dün Acile gittim çok sıra vardı özele gittim test yaptılar ama deyerli olan yarına çıkıcak pozitif negatifmi onu bu gün öğrene bilirsiniz dediler ay kağıdı elime aldım pozitifi gördüm inanamadım Allahım nasıl güzel bi duygu ama sevinmek içinde erken diyorum bu gün saat 4de kan değerleri çıksın İnşallah güzel çıkar.İnşallah canım seni de aramıza bekliyoruz hemen haber ver. Kaçıncı gün bugün
Hiç test yapmadım canım 14gün bekledim dün bile cesaretim yoktu test yapmaya çok korkuyordum bi tarafdanda meraktan çatlıyordum15ci gün canım bu gün dün Acile gittim çok sıra vardı özele gittim test yaptılar ama deyerli olan yarına çıkıcak pozitif negatifmi onu bu gün öğrene bilirsiniz dediler ay kağıdı elime aldım pozitifi gördüm inanamadım Allahım nasıl güzel bi duygu ama sevinmek içinde erken diyorum bu gün saat 4de kan değerleri çıksın İnşallah güzel çıkar.
Bende 20.gün gece için gittim 2 hafta sonraya çağırdı kalp atışı için bayağı da var benimkide karından bakmıştıİlk önce 21 gün sonra gittim kalp atışını duymadık doktorumda alttan bakmayalım haftaya olsun dedi 26.gün duyduk üstten bakıldı duyduk
Yaaa tebrik ederim çok güzel.inşallah devamı da gelir15ci gün canım bu gün dün Acile gittim çok sıra vardı özele gittim test yaptılar ama deyerli olan yarına çıkıcak pozitif negatifmi onu bu gün öğrene bilirsiniz dediler ay kağıdı elime aldım pozitifi gördüm inanamadım Allahım nasıl güzel bi duygu ama sevinmek içinde erken diyorum bu gün saat 4de kan değerleri çıksın İnşallah güzel çıkar.
Hadi 1-2 saate değerin de çıkar inşallahHiç test yapmadım canım 14gün bekledim dün bile cesaretim yoktu test yapmaya çok korkuyordum bi tarafdanda meraktan çatlıyordum
Canım çok şükür deyerimde güzel çıktı Şükürler olsun Allah isteyen her kesi sevindirsin İnşallah bizim gibi 2gün sonra bi daha tahlil yap dedi doktorHadi 1-2 saate değerin de çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?