2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar siz keseyı gordugunuzde bebek ıcındemıydı
İki gündür bunu soruyorum ama tam cevap alamadım sizlerdenn
Hepiniz yazarsanız sevınırım
Biz bunu bir yazışmıştık o yüzden cevaplamadım, ben çok erken gittiğim için bebeği görmeyi beklemiyorduk 5. Haftanın başında gitmiştim. Yolk diye birşeyden de haberim yoktu sormadım:) kese var mı var dedik sevinip çıktık. Sonraki randevuyu da hala bekliyorum. Sen de başkalarına çok bakma bir sürü farklı yanıt gelecek hiçbiri sana tatmin edici bir cevap olmayacak.

Çok şükür keseyi de içindeki halkayı da gördük, kalp için erken dedi 2 hafta sonra kesin olur stres olmasın 24 Eylül’de gel şu an her şey çok güzel dedi. O kadar mutluyum ki anlatamam. Hepinize desteğiniz için teşekkürler. Bu güzel haberi kutlamaya kahvaltıya gittik tabi ama bende zerre iştah yok yumurta domates salatalık zor yedim

Eklentiler

• image.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 59
Tebrik ederim canım İnşallah kalp atışlarını da duyarsınız sağlıkla kucağınıza alırsınız bende dün test yaptım pozitif çıktı ama kan deyerleri bu gün çıkıcak çok həyacanlıyım İnşallah deyerlerde güzel çıkar her şey güzel gider hepimiz için İnşallah

İnşallah canım seni de aramıza bekliyoruz hemen haber ver. Kaçıncı gün bugün

İnşallah canım seni de aramıza bekliyoruz hemen haber ver. Kaçıncı gün bugün
15ci gün canım bu gün dün Acile gittim çok sıra vardı özele gittim test yaptılar ama deyerli olan yarına çıkıcak pozitif negatifmi onu bu gün öğrene bilirsiniz dediler ay kağıdı elime aldım pozitifi gördüm inanamadım Allahım nasıl güzel bi duygu ama sevinmek içinde erken diyorum bu gün saat 4de kan değerleri çıksın İnşallah güzel çıkar.

Eklentiler

• IMG-20220909-WA0014.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 62
Hiç test yapmadım canım 14gün bekledim dün bile cesaretim yoktu test yapmaya çok korkuyordum bi tarafdanda meraktan çatlıyordum

Yaaa tebrik ederim çok güzel.inşallah devamı da gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…