• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Ahahah sinirlerim bozuldu
Benım kendı doktorum yurt dısındaydı baska doktor baktı sanırım oda kanamaya odaklandı
Belkide oyuzden ayar bıle yapmadı
Belkı benden once gelnın degerı o 🙂🙂 bır hafta raporluyum kızlar evdeyim
Hafta ıcı kendı doktorumda kontrolum var

Benım kendı doktorum yurt dısındaydı baska doktor baktı sanırım oda kanamaya odaklandı
O kadar emek verip heyecanla beklediğimiz şu anları bile layıkıyla yaşatmıyorlar 🙄

Kanama alanı olusmus ama herkes olabılır dedı bır sebep söylemedı.
Keseyi gördük şekli iyi dedi ama kesede bebek hemuz yoktu normalmı??
Bı haftada yatıs ıstırahatı verdı
Daha erken kuzum normalde ben 7+6 diye gidiyorum 7+1 diyorlar mesela ultrason bile boyutu küçük olabilir zamanla her bebiş farklı gidiyor haftaya bebişi de görürsün inşallah 🤲🏻 Bol bol dinlen kuzum zamanla kanama alanı kuruyormuş

Kızlar bir sorum var. Şimdi buzdolabının en üst rafından birşey almak yükseğe uzanmak mı oluyor? 🫤Yani siz bunları yapmıyormusunuz

Benim transferim 18 Agustostu insallah biz de yarın göreceğiz.

Zaman bi yavaş geçiyor şimdilerde ve evet tedirginlik de cabası. Sakin kalayım dedikçe beyin yeni sorular üretiyor.
Çok fazla emek ve efor harcadık herbirimiz biraz da bundan.
İnancımızı kaybetmeyelim.

Ilaclar konusunda da sanırım rekor bende en son konustugumda 12. Haftaya kadar tum ilaçlar devam edecek denildi. Umudum yarın biraz azaltmaları.

POZİTİF DÜŞÜNCE KAZANACAK ( yani inşallah... Aminnn)
İkizler...

Kızlar O kadar mutluyum ki anlatamam.

Doktora sormam gereken herşeyi unuttum kalp atışlarını görünce. 🥰

Rabbim bu mutluluğu daim etsin, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bana ve hepimize.

ll
Kızlar bir sorum var. Şimdi buzdolabının en üst rafından birşey almak yükseğe uzanmak mı oluyor? 🫤Yani siz bunları yapmıyormusunuz
ben yapmıyorum uzanmak tehlikeli ilk 3 ay ve son 3 ay doktorum da uyardı kesinlikle uzanmayacaksın bide eşimin arkadaşının karısı öyle düsük yaptı 😔 bebek rahimden ayrılıyormuş ben transferden sonra dogru dürüst ev işi bile yapmıyorum bebegim daha önemli neler cekiyoruz ilaclar vs maddi manevi bulmuşum bi temizlik için kaybedemem

İkizler...

Kızlar O kadar mutluyum ki anlatamam.

Doktora sormam gereken herşeyi unuttum kalp atışlarını görünce. 🥰

Rabbim bu mutluluğu daim etsin, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin bana ve hepimize.
Ne kadar güzel haberrrr 🥰🥰🥰 çok çok tebrikler canım sağlıkla doğsunlar. Benim de 2 saat sonra kontrolüm var. Nolur dua et kesemi bebeği yolku vs göreyim sağlıklı ilerlesin

Arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var. Saat 9 da randevumuz var kese görmeye gidiyoruz. Burda neler okudum neler dış gebelik çıkanlar boş gebelik olanlar çok korkuyorum. Keseyi görmeyen bir ben kaldım sanırım. Nolur dua edin benim bebeğim de sağlıklı görünsün

Ultrasonda gözükmedi mi canım kanama alanı? Neden oluyormuş o zaman kanama

Arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var. Saat 9 da randevumuz var kese görmeye gidiyoruz. Burda neler okudum neler dış gebelik çıkanlar boş gebelik olanlar çok korkuyorum. Keseyi görmeyen bir ben kaldım sanırım. Nolur dua edin benim bebeğim de sağlıklı görünsün
Canım görürsün hayırlısıyla. Negatif örnekleri okuyup neden kendini strese sokuyorsun? Bebeğine pozitif enerji gönder stres ve endişe değil 😊

Kanama alanı olusmus ama herkes olabılır dedı bır sebep söylemedı.
Keseyi gördük şekli iyi dedi ama kesede bebek hemuz yoktu normalmı??
Bı haftada yatıs ıstırahatı verdı
Burda yazmışsın yeni gördüm pardon:) Bende de bu hafta kanama alanı görüldü ve 1 hafta rapor verildi. Bi de kan sulandırıcılar kesildi. Senin doktorun da kesti mi kan sulandırıcıları?

Ultrasonda gözükmedi mi canım kanama alanı? Neden oluyormuş o zaman kanama
Kanam alanı gözüktü bebege keseye yaklasmamıs bu iyi bşr seymıs
Neden oldu dedıgımde dondurulmuslarda ve calısan yorulanlarda saha sık oluyor dedı.vayy bizz çalışanların halinee 😞
Sonucta rahımdekı hormonları ılaclarla taklıt edıyoruz bu sebeple olabılıyor dedı . Takıp edıcez kanaamyı desı bır hadta yatıs verdı raporlu.
Insallah bır dahakı gıttıgımde hem bebegı görürüm hem de kalp atıaını duyarım
Ya okadar sabırsızlıkla bekledımm kesee gunu dıyee onun bıle heyacanını yasayamadık.
Hep dıyorum ya bagıra cagıra normal gebeler gibi duyaramadan rahatla gecıremıcez bızler doguma kadar gıdecek bu telaş

Back