Aynen canım malesef öyle. Ben de çalışıyorum ve 1 hafta raporluyum. Senin doktorun kan sulandırıcıları kesti mi?Kanam alanı gözüktü bebege keseye yaklasmamıs bu iyi bşr seymıs
Neden oldu dedıgımde dondurulmuslarda ve calısan yorulanlarda saha sık oluyor dedı.vayy bizz çalışanların halinee
Sonucta rahımdekı hormonları ılaclarla taklıt edıyoruz bu sebeple olabılıyor dedı . Takıp edıcez kanaamyı desı bır hadta yatıs verdı raporlu.
Insallah bır dahakı gıttıgımde hem bebegı görürüm hem de kalp atıaını duyarım
Ya okadar sabırsızlıkla bekledımm kesee gunu dıyee onun bıle heyacanını yasayamadık.
Hep dıyorum ya bagıra cagıra normal gebeler gibi duyaramadan rahatla gecıremıcez bızler doguma kadar gıdecek bu telaş
GÜNAYDIN :) BAK BEN BUNU YENİ ÖĞRENDİM :) TEŞEKKÜRLERburdan bak senin 6+1 çıkıyor 4 mayıs doğum :)Prof. Dr. Kemal ÖZERKAN » Gebelik Yaşınızı Hesaplayın
Prof. Dr. Kemal ÖZERKAN Gebelik Yaşınızı HesaplayınKadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı | Jinekolojik Onkoloji ve Endoskopik Cerrahikemalozerkan.com
Kızlar valla kafayı yicem ya yanş buzdolabının en üst rafından biley alırken bn ayagımı kaldırıp uzanmıyorum kıll
ben yapmıyorum uzanmak tehlikeli ilk 3 ay ve son 3 ay doktorum da uyardı kesinlikle uzanmayacaksın bide eşimin arkadaşının karısı öyle düsük yaptıbebek rahimden ayrılıyormuş ben transferden sonra dogru dürüst ev işi bile yapmıyorum bebegim daha önemli neler cekiyoruz ilaclar vs maddi manevi bulmuşum bi temizlik için kaybedemem
DUALARIM SENİNLE TATLIM :)Arkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var. Saat 9 da randevumuz var kese görmeye gidiyoruz. Burda neler okudum neler dış gebelik çıkanlar boş gebelik olanlar çok korkuyorum. Keseyi görmeyen bir ben kaldım sanırım. Nolur dua edin benim bebeğim de sağlıklı görünsün
Çıkınca yaz mutlakaArkadaşlar dualarınıza çok ihtiyacım var. Saat 9 da randevumuz var kese görmeye gidiyoruz. Burda neler okudum neler dış gebelik çıkanlar boş gebelik olanlar çok korkuyorum. Keseyi görmeyen bir ben kaldım sanırım. Nolur dua edin benim bebeğim de sağlıklı görünsün
Senın problem ne canımAynen canım malesef öyle. Ben de çalışıyorum ve 1 hafta raporluyum. Senin doktorun kan sulandırıcıları kesti mi?
Kızlar siz keseyı gordugunuzde bebek ıcındemıydıGÜNAYDIN :) BAK BEN BUNU YENİ ÖĞRENDİM :) TEŞEKKÜRLER
Hadi gördüm deNe kadar güzel haberrrrçok çok tebrikler canım sağlıkla doğsunlar. Benim de 2 saat sonra kontrolüm var. Nolur dua et kesemi bebeği yolku vs göreyim sağlıklı ilerlesin
5+3 dun akşam gittim doktora,Kızlar siz keseyı gordugunuzde bebek ıcındemıydı
İki gündür bunu soruyorum ama tam cevap alamadım sizlerdenn
Hepiniz yazarsanız sevınırım
Bukadar abartarak nasıl 9 ay geçirilecek anlayamadım. Sürekli yatılacak mı? Kolunun uzandığı yere uzanırsın yani kol bunun için var. Zorlamadan ve zorlanmadan yapılabilen her haraket bence güvenli. Herkes istediğini yapar ve söyler burada. Sen kendi doğrularını yaşadıkça öğrenirsin ancak.Kızlar valla kafayı yicem ya yanş buzdolabının en üst rafından biley alırken bn ayagımı kaldırıp uzanmıyorum kı
Bununda yuksek sayılacagını asla dusunmezdım
Bnde ıs yapmıyorum annem evde nerdeyse bısey yapmıyorum ama suncacık seyden de bısey olcagını dusunmezdım
Valla tüm hevesim gitti şimdi nasıl beklıcem var mı bebek yoksa bısey oldu mu dıye
Karından ultrasonda görünmüyor 5 haftalıkken cnm. Vajinalde görünür. Yani göremediysen endişe etme ben de zamanında ettim ama karından ultrasonda 6. Haftada bile görünmedi içinde bebek. Ama vajinalle hem göründü hem de kalp atışı duyuldu.Kızlar siz keseyı gordugunuzde bebek ıcındemıydı
Canım sakin ol lütfen.Kızlar valla kafayı yicem ya yanş buzdolabının en üst rafından biley alırken bn ayagımı kaldırıp uzanmıyorum kı
Bnde ıs yapmıyorum annem evde nerdeyse bısey yapmıyorum ama suncacık seyden de bısey olcagını dusunmezdım
Valla tüm hevesim gitti şimdi nasıl beklıcem var mı bebek yoksa bısey oldu mu dıye
Canım bende öle düşünüyorum yani ekstra ayagımı kaldırıp elimi gerdirip uzanmaya çalışsam tamm yani ona diyorlar bnce yükseğe uzanmayın diyeBukadar abartarak nasıl 9 ay geçirilecek anlayamadım. Sürekli yatılacak mı? Kolunun uzandığı yere uzanırsın yani kol bunun için var. Zorlamadan ve zorlanmadan yapılabilen her haraket bence güvenli. Herkes istediğini yapar ve söyler burada. Sen kendi doğrularını yaşadıkça öğrenirsin ancak.
Canım sakin ol lütfen.
Boyun kaç yada buzdolabın ne jadar yüksek bilmiyorum ama kendini o kadar gererek uzandığını sanmıyorum. Zaten öyle bi durumda batma gibi hissederdin.
Su surecte bir seylere uzanmaktan önemlisi morali sağlam tutmak. Pozitif kalabilmek.
Hemen aklına en kötü seneryoyu getirerek huzurlu bir 9 ay gecirmek mümkün olmaz.
Haydi hepimiz "mutlu anne, mutlu bebek" mottosuna sarılalım sıkı sıkı.
Bende de ultrasonda kanama alanı görüldü. Ama hiç aktif kanamam yok çok şükür. Öyle olduğu halde doktorum tedbiren kan sulandırıcıları kesti. Kanama alanı büyümesin diyeSenın problem ne canım
Hayır hıcbır ilacımı kesmedı
Hepsıne aynen devam dedi
Hayırlı olsun canım. Kalp atışını ultrasonda mı gösterdi yoksa sesini mi dinletti? 10 gün sonra ne için çağırdı?5+3 dun akşam gittim doktora,
vajinal ultarasonda her seyi gördüm kalp atışları dahil cok şükür.
10 gün sonrası için yine çağırdı.
Canım benim bişey olmaz bikereden stres yapma ama uzanmamaya calis sen alma eşin alsın ya da annen varsa ona söyle bende anneme söylüyorum uzanmiyorum hatta sürekli kullanmam gereken şeyleri asagiya indirttim eşime öyle idare ediyorumKızlar valla kafayı yicem ya yanş buzdolabının en üst rafından biley alırken bn ayagımı kaldırıp uzanmıyorum kı
Ben keseyi gordum Yolk kesesi vardı yolk varsa bebek vardır dedi doktorum sonra 2 gün sonra başka bi doktora gittim bebek vardı hatta ufak kalp atışları vardı ama daha çok küçük olduğu için tam duyulamadi vajinal muayene istemedim karından bakti vajinal olsaydi duyardık dedi 16 sinda kalp atışı icin kendi doktoruma gidicemKızlar siz keseyı gordugunuzde bebek ıcındemıydı
Benim 6. Hafta başladı ama çok yoğun değil. Sabah boş mideye kahvaltı yaparken ve vitamin alınca oluyor. Kahve de hamilelikten beri 1 kez içmeyi denedim günde 1 serbest demişti doktor, 4te birini içebildim kokusu yoğun ya o da çok kötü yaptı.Arkadaşlar selam. Benim 2 gündür acaip bulantım oluyor. Bu kadar erken başlaması normal mi sizce? Yemek kokuları falan da çok midemi bulandırıyor
Kızlar valla kafayı yicem ya yanş buzdolabının en üst rafından biley alırken bn ayagımı kaldırıp uzanmıyorum kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?