2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Bende 20.gün gece için gittim 2 hafta sonraya çağırdı kalp atışı için bayağı da var benimkide karından bakmıştı
Aslında 1 hafta sonra gitsenizde duyulurda 2 haftayı beklemek en iyisi banada 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi kalp atışını duymama rağmen korkuyla heyecanla bekliyorum bu duygu hiç bitmeyecek sanırım

Canım çok şükür deyerimde güzel çıktı Şükürler olsun Allah isteyen her kesi sevindirsin İnşallah bizim gibi 2gün sonra bi daha tahlil yap dedi doktor
Hayırlı olsun cnm. Hoşgeldin sen de aramıza. Kaçıncı gün kan verdin? Değerin yüksek güzel maşallah

Hayırlı olsun cnm. Hoşgeldin sen de aramıza. Kaçıncı gün kan verdin? Değerin yüksek güzel maşallah
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim transferin 14cü günü kan verdim canım çok mutluyum Allah isteyen her kese nasip etsin İnşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız

Ben bugun keseyi gormeye gittim kalbide duydum 6+2 cikti ölçümde ama progesteronum 12 olmus 20 ustu olmalıymış o yuzden igne sayim artti

Hiç öyle düşünme kuzum. Benim doktorum dedi ki eğer bebek sağlıklıysa halter de kaldırsan düşmez. Tabiki dikkat et ama günlük konforunu bozma dedi. Sürekli o mu olcak bunu yaparsam düşcek mi diye düşünmek çok stresli ve emin ol stres tüm bu hurafelerden daha çok zarar veriyo bebeklere. Bir hamile gibi dikkat etmelisin abartmadan yeter

Ben bugun keseyi gormeye gittim kalbide duydum 6+2 cikti ölçümde ama progesteronum 12 olmus 20 ustu olmalıymış o yuzden igne sayim artti
Hayırlısı olsun endişe etme...ilaçları değişenlerimiz var içimizde yaşadığımız sıkıntılara göre şekilleniyor. Doktorunun bunu takip ediyor olması bile güzel. Çoğu doktor gebelikten sonra tahlil istemedi kimseden.

Teşekkür ederim evet doktor ve merkezimden memnunum her konuda yardimci oluyorlar ve ilgileniyorlar

Kızlar dr larınızı değiştirdiniz mi yoksa hâlâ tüpbebek dr una mi gidiyorsunuz ben kalp atışından sonra gitmeyi düşünmüyorum şehir dışından gittiğimiz için zor oluyor arabamızda yok malum ama bu yeni gideceğim dr için acaba ilaçları ayarlayabilir mi felan endişe ediyorum biraz

Bende aynı şeyi düşünüyorum ilaçlar faln nasıl olur anlarlar mı? Yada tüp bebek dr bu konuda hala yardımcı olmaya devam eder mi
Siz nerede tedavi gördünüz

Ben şehir değişikliği nedeniyle değiştirmek zorunda kaldım ama irtibattayiz hala

Canım çok şükür deyerimde güzel çıktı Şükürler olsun Allah isteyen her kesi sevindirsin İnşallah bizim gibi 2gün sonra bi daha tahlil yap dedi doktor
Sen geç yaptığın için aslında bence bu sonuçla tekrar gerek yok. Tekrar hayırlı olsun

Asla değiştirmem Doğumdan sonra bile özler giderim

Kızlar ben de pozitifi gördüm idrarda ama kan için tarihim 15 Eylül öncesinde de vermek istemiyorum doktorum verme dedi, siz nasıl ilerlediniz?

Kızlar ben de pozitifi gördüm idrarda ama kan için tarihim 15 Eylül öncesinde de vermek istemiyorum doktorum verme dedi, siz nasıl ilerlediniz?
Hayırlı olsun şimdiden inşallah sonucun pozitif çıkar kanda da cnm bugün transfer sonrası kacıncı günün? Ben 6. Günümde idrar 8. Günümde kan yaptırmıştım çıkmıştı.

Allah razı olsun canım amin inş
Bugün transferin 6.günü
Önemli olan aslında artışı gözlemlemek cnm. Şimdi diyelimki gittin verdin çok erken olduğu için rakam düşük çıkıcak sonra endişe ediceksin. Sabredebiliyorsan 2 gün daha sabret en azından. Ama yok sabredemiyorum diyorsanda her iki günde bir yaptır artışı takip et. Dondurulmuş transfer miydi? 3. Gün mü 5. Gün mü? Bunlarında etkisi olur alacağın sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…